- Reaction score
- 10
Και τελος παντων ας τελειωσει αυτη η διαμαχη, το ξερω οτι ολοι οι αντιπροσωποι νοιαζονται για το καλο μου. Το ειδα οταν εβαλα αγγελια τα Kharma που με πηραν 6 αντιπροσωποι τηλεφωνο προθυμοι να με εξυπηρετησουν.
Τι εννοείς "κάποιο"?... :114::114:Γιωργο αν ειναι δωσω 20.000 - 30.000 ευρω σε ενισχυτικα για να παιξουν τα Kharma των 14.500 υπαρχει καποιο προβλημα, δεν νομιζεις?
Μπουαχαχαχαχαχα!!!! :114::114::114::114::114:Και τελος παντων ας τελειωσει αυτη η διαμαχη, το ξερω οτι ολοι οι αντιπροσωποι νοιαζονται για το καλο μου. Το ειδα οταν εβαλα αγγελια τα Kharma που με πηραν 6 αντιπροσωποι τηλεφωνο προθυμοι να με εξυπηρετησουν.
Μήπως θα μπορούσες να εμβαθύνεις λίγο σε αυτό? :137:Αν πατε να ακουσετε στα σπιτια των "βαθμολογητων" θα χρειαστειτε μιση καρτελα depon για να συνελθετε μετα...
Εμενα μου "σφυριξαν" οτι 7 σου τηλεφωνησαν:142:Και τελος παντων ας τελειωσει αυτη η διαμαχη, το ξερω οτι ολοι οι αντιπροσωποι νοιαζονται για το καλο μου. Το ειδα οταν εβαλα αγγελια τα Kharma που με πηραν 6 αντιπροσωποι τηλεφωνο προθυμοι να με εξυπηρετησουν.
Μην γελας καθολου!Μπουαχαχαχαχαχα!!!! :114::114::114::114::114:
...
Τι μια χαρά? Όλοι διαβάσαμε τα προβλήματα που εξέθεσε... μέρα με νύχτα είναι σε σχέση με αυτό που ζει τώρα ο άνθρωπος. Τόσο που αρχίζω να πιστεύω ότι οι κάποιοι βαθμολογητές ήταν υπερβολικοί μεν, δίκαιοι δε. :121:
...
Σ΄αυτο παντως mr.Killer μην παιρνεις και ορκο .Καλά έκανε ο Γιώργος και έγγραψε όσα έγγραψε για τα προϊόντα του. Έτσι πρέπει να είναι ο αντιπρόσωπος να υποστηρίζει τα προϊόντα του. Γιατί αν δεν τα υποστηρίζει ούτε ο ίδιος τι σκ@τα τα πουλάει. Άσε που μπαίνει τα γράφει επώνυμα και όχι σιθρού με αραχνοΰφαντα ονόματα, η μπινελικόνωντας σαν νυκτερινός επισκέπτης γιατί δεν του κάθισε η γυναίκα του ή δεν ξέρω εγώ τι έχει στο κεφάλι του.
Μιχαλη φυσικα και δεν εχω καποιο προβλημα με το Γιωργο. Εχουμε την καλυτερη σχεση που μπορει να εχει ενα εμπορος με ενα πελατη. Δεν ειπα εγω να μην υποστηριξει τα προιοντα του, ετσι και αλλιως ειναι πασιγνωστο οτι ολες οι εταιριες που ανιτιπροσωπευει ειναι καταξιωμενες. Αυτο ειναι μη αμφισβητισιμο. Συζητηση κανουμε. Και φυσικα οταν μιλησα για αντιπροσωπους που με πηραν τηλεφωνο, δεν εννοουσα το Γιωργο. Τον ξερω, με ξερει, ξερει τις ανησυχιες μου τοσα χρονια το θεωρω λογικο να θελει να μου προτειενει κατι.Diabolical
Και τελος παντων ας τελειωσει αυτη η διαμαχη, το ξερω οτι ολοι οι αντιπροσωποι νοιαζονται για το καλο μου. Το ειδα οταν εβαλα αγγελια τα Kharma που με πηραν 6 αντιπροσωποι τηλεφωνο προθυμοι να με εξυπηρετησουν.
Μιχάλη οι αντιπρόσωποι καλά έκαναν και σε πήραν τηλ. η επιλογή είναι στα χέρια και τα αυτιά του αγοραστή.
Άλλωστε αυτό που γράφει ο Γιώργος (musiclover) δηλ. τα προϊόντα μου είναι τα καλύτερα ισχύει με όλους τους αντιπροσώπους όταν πας στο χώρο τους.
Μπορεί να έχω τις ενστάσεις μου αλλά ο καθένας έχει τον τρόπο γραφής του και το πληκτρολόγιο είναι άτιμο.
Ας τελειώσει αυτό το παραμύθι με τις μυξοπαρθένες του χώρου και δεν αναφέρομε σε όσους έφεραν ενστάσεις στο συγκεκριμένο θέμα o καθένας έχει την άποψη του...
Καλά έκανε ο Γιώργος και έγγραψε όσα έγγραψε για τα προϊόντα του. Έτσι πρέπει να είναι ο αντιπρόσωπος να υποστηρίζει τα προϊόντα του. Γιατί αν δεν τα υποστηρίζει ούτε ο ίδιος τι σκ@τα τα πουλάει. Άσε που μπαίνει τα γράφει επώνυμα και όχι σιθρού με αραχνοΰφαντα ονόματα, η μπινελικόνωντας σαν νυκτερινός επισκέπτης γιατί δεν του κάθισε η γυναίκα του ή δεν ξέρω εγώ τι έχει στο κεφάλι του.
Δηλ. αν εγώ πάω σε ένα μαγαζί θα μου πει ο κάθε Γιώργος τι μ@λακία μηχάνημα έχω και τράβα στον απέναντι να πάρεις το καλό.
Για να μην τα πάρω στο κρανίο και αρχίσω να αναφέρω μεγαλοσχημονες των φόρα και όχι μόνο καλοθελητές η καλύτερα καλοθελήτριες που θέλουν να σώσουν τον κάθε Μιχάλη μη τυχόν και ξοδευτεί.. Αλλά αν τους βάλεις απέναντι σε ένα ηχείο, και μια μπαντα συχνοτήτων να λείπει, θα σου πουν ότι ο ήχος είναι πιο αναλογικός. Αλλά από την άλλη με ευκολία μπορεί να σε κατευθύνουν να ξοδέψεις μια περιουσία…
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους, που μετά την παρουσιάση που έκανε στο σπίτι του ο Μιχάλης, δεν πήγα να ακούσω το σύστημα. Γιατί είχες τους τριακοσίους του Λεωνίδα και δεν έχω διάθεση να έρχομαι σε στείρα αντιπαράθεση με την υποτιθέμενη "γνώση" του καθενός. Εξάλλου είναι γνωστό ότι τρομάζω εύκολα…
Ρε Μιχάλη μου..ακούς απίστευτα με δυο ΜΕΓΑΛΑ ηχεία που τάχεις συνδέσει με καλώδια 1 ΜΕΤΡΟΥ άρα ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 1,50 ΜΕΤΡΟ σ'ένα μικρό δωμάτιο με ξύλινο κούφιο πάτωμα και τα δυο τεράστια woofers και τις οπές σε ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ να βομβαρδίζουν την ξύλινη ΝΤΟΥΛΑΠΑ???????????????Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό???Aκουω απιστευτα, τολμω να πω οτι ενα δυο συστηματα που εχω ακουσει στη ζωη μου παιζουν ετσι.
Αφηστε με να κρινω, εχω αυτια.
Επισης φιλε Μανο δεν επιζητω το "respect" κανενος δεν με ενδιαφερει τα παιδια εδω μεσα τα ξερω γυρω στα 6-7 χρονια. Πριν αρχισεις να ασχολησε με το hobby. Αν ηθελα respect θα εμενα στο ACA φιλαρακι.Το respect το παιρνεις για αυτο που εισαι και οχι για το τι συστημα εχεις.Δεν απορώ όμως φίλε μου...
Εδώ μέσα ΟΤΙ και να πεις τα στόματα είναι ανοιχτά να το χάψουν...
Το ΚΟΙΝΟ εδώ είναι εύκολο και βάζει 10άρια αβέρτα....ήδη έχουν ψαρώσει όλοι και παρακολουθούν το thread με ανοιχτό το στόμα και τους τρέχουν τα σάλια χειροκροτώντας σε...Αμέσως απέκτησες το respect που στο 'ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΣΟ' έπρεπε να προσπαθήσεις και να κοπιάσεις και να ψάξεις...