"Vintage Tonearms & Turntables Club"

Reaction score
1.187
Απάντηση: "Vintage Tonearms & Turntables Club"

Και μια φωτογραφία που σας την "χρωστούσα" από καιρό....
Η SV-40X πάνω στο "μαμίσιο" κέλυφος στο Sansui SR-929 με μια ολοκαίνουργια βελόνα Shibata τραγουδάει ξανά.

Οσες κεφαλές κι αν είχαν περάσει κατά καιρούς από το πικάπ μου η SV-40X δεν συγκρίνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Εχεις δίκιο VasilisM. για όσα λες για τις Shibata.

Βέβαια το πρόβλημά μου είναι ότι από το '76 μεχρι σήμερα είχα "λιώσει" 4~5 βελόνες με αυτή την κεφαλή, και δεν ήξερα αν μπορούσα να βρω πια αντίστοιχης ποιότητας βελόνα γι αυτό και την είχα παροπλίσει....
Την τελευταία βελόνα την είχα αγοράσει από την "Ελίνα" στην Γ' Σεπτεμβρίου πριν πολλά χρόνια σε μια εξωφρενική τιμή.

Τώρα που βρήκα πλέον την "πηγή" (thanks παίδες) η Sansui τραγουδάει ξανά. Λέω μάλλον να πάρω 3~4 βελόνες ακόμα να έχω καβάντζα γιατί και για τα επόμενα 35 χρόνια η SV-40X θα βρίσκεται ακόμα πάνω στο πικάπ μου.

Υ.Γ. Πω πω πώς φαίνεται η σκόνη με το flash και macro εστίαση... :111: Αίσχος.

Reaction score
11

Τώρα που βρήκα πλέον την "πηγή" (thanks παίδες) η Sansui τραγουδάει ξανά. Λέω μάλλον να πάρω 3~4 βελόνες ακόμα να έχω καβάντζα γιατί και για τα επόμενα 35 χρόνια η SV-40X θα βρίσκεται ακόμα πάνω στο πικάπ μου.
1)H βελόνα από JICO;

2)Καλοάκουστη!

3)Σε σένα δίνεις 35 και σε μένα 28 (81-53)! Είναι ντροπής είναι!

:107:

Reaction score
1.815

1)H βελόνα από JICO;

2)Καλοάκουστη!

3)Σε σένα δίνεις 35 και σε μένα 28 (81-53)! Είναι ντροπής είναι!

1) Jico..λελέτα, Jico..λελέτα!!:611:

3) Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες! Πάρε μια Shibata επιτέλους!! :204:

Και μια φωτογραφία που σας την "χρωστούσα" από καιρό....
Η SV-40X πάνω στο "μαμίσιο" κέλυφος στο Sansui SR-929 με μια ολοκαίνουργια βελόνα Shibata τραγουδάει ξανά.

Οσες κεφαλές κι αν είχαν περάσει κατά καιρούς από το πικάπ μου η SV-40X δεν συγκρίνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Εχεις δίκιο VasilisM. για όσα λες για τις Shibata.

Βέβαια το πρόβλημά μου είναι ότι από το '76 μεχρι σήμερα είχα "λιώσει" 4~5 βελόνες με αυτή την κεφαλή, και δεν ήξερα αν μπορούσα να βρω πια αντίστοιχης ποιότητας βελόνα γι αυτό και την είχα παροπλίσει....
Την τελευταία βελόνα την είχα αγοράσει από την "Ελίνα" στην Γ' Σεπτεμβρίου πριν πολλά χρόνια σε μια εξωφρενική τιμή.

Αααα ρε Τασούλη με τα ωραία σου!!!!
Να σου ξαναφέρω πάλι τις κασσέτες που μου έδωσες, να τις γράψεις με τη Shibata??:138:
Όταν ξαναπαραγγείλεις πες μου για να μπω κι εγώ στο παιχνίδι.
Λέω να φέρω μια (SAS), για μια άλλη κυρία που κάθεται...

Reaction score
8.905

Μπράβο ρε Τάσο και πάλι να τα χαίρεσαι τα αναλογικά καμάρια σου, χαθήκαμε και πρέπει να κανονίσουμε... τα ακούς Σταμάτη... άσε την SAS και οργάνωσε κανένα φιλικό μίτινγκ!

Reaction score
11

3) Γέρασες...
Όποτε θέλεις κοντράρουμε σε δρόμο αντοχής 20 km., η ανάβαση Πάρνηθας με ποδήλατο!
(Σύμφωνα με τους "νόμους", ο προκληθείς επιλέγει το...όπλο!).

Reaction score
1.187

Αααα ρε Τασούλη με τα ωραία σου!!!!
Να σου ξαναφέρω πάλι τις κασσέτες που μου έδωσες, να τις γράψεις με τη Shibata??:138:
Όταν ξαναπαραγγείλεις πες μου για να μπω κι εγώ στο παιχνίδι.
Λέω να φέρω μια (SAS), για μια άλλη κυρία που κάθεται...
Ναι, θα σού ξαναγράψω τις κασέτες αλλά όχι με το JVC. Με το AKAI αυτή την φορά να ακούσεις, διαφορές. Εχουν έρθει ήδη όλοκαίνουργια pinch rollers (δύο, γιατί έχει διπλό capstan) και ολοκαίνουργιος ιμάτας. Δεν έχω προλάβει ακόμα να τα βάλω, αλλά θα γίνει κι αυτό. Αλλάζουν πολύ εύκολα. Τα είχα ήδη αλλάξει κι άλλη φορά στο παρελθόν.

Βελόνα ναι, σκέφτομαι να παραγγείλω τουλάχιστον άλλη μία οπότε θα σε ενημερώσω αν θες να παραγγείλουμε μαζί.

Reaction score
11

Eπ' ευκαιρία, απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα "γερόντια" του avsite, για ανάβαση με το ποδήλατο η με...τα πόδια, (εν. δρόμος αντοχής), για ανάβαση Πάρνηθας, Υμηττού η Πάνειου.

Κάθε συμμετοχή δεκτή!

Reaction score
1.187

Eπ' ευκαιρία, απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα "γερόντια" του avsite, για ανάβαση με το ποδήλατο η με...τα πόδια, (εν. δρόμος αντοχής), για ανάβαση Πάρνηθας, Υμηττού η Πάνειου.

Κάθε συμμετοχή δεκτή!

Ποδήλατο κάνω μόνο σε απόλυτα επίπεδους δρόμους...
...και μόνο αν δεν έχει κόντρα αέρα! :126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εγώ κάνω ποδήλατο σημειωτόν (χωρίς ρόδες για να καίω τα ξιγκια):141::204::204:

Reaction score
11

Εγώ κάνω ποδήλατο σημειωτόν (χωρίς ρόδες για να καίω τα ξιγκια):141::204::204:
«Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ»

Ήτοι στην προκειμένη:

α)τα ξύγκια στο τηγάνι

β)το ποδήλατο στις ρόδες του

γ)τις προσευχές σου μην πάθεις, αρμοδίως...

:142:

Reaction score
8.905

Εγώ κάνω ποδήλατο σημειωτόν (χωρίς ρόδες για να καίω τα ξιγκια)
Για βάλε κανένα μάνιουαλ - τεστ κλπ. Να δω είναι Χαι-Εντ ποδήλατο... το έχεις σε ακίδες...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Δεν υπάρχουν ακίδες που να αντέχουν 105 κιλά μύες
Χρησιμοποιώ σορμποθάνες

Reaction score
2

..... για ανάβαση Πάρνηθας, Υμηττού η Πάνειου.
.... Πάνειου? .... Δηλαδή γείτονας? Καλύβια, Λαγονήσι, κάπου εκεί κοντά?
Εκεί βρίσκεται και η "αντροσπηλιά" μου, με όλα τα καλούδια. [url=http://www.mysmiley.net/free-rolleye-smileys.php][/URL]

Reaction score
11

Εεεεε, τότε .... απευθύνω ανοικτή πρόσκληση για καφεδάκι, ποτάκι, ακρόαση κ.λπ.

Eυχαριστώ πολύ!

Με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε!

(Άμεσα δεν γίνεται λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων).

Νάσαι καλά!

Reaction score
1.815

Ναι, θα σού ξαναγράψω τις κασέτες αλλά όχι με το JVC. Με το AKAI αυτή την φορά να ακούσεις, διαφορές. Εχουν έρθει ήδη όλοκαίνουργια pinch rollers (δύο, γιατί έχει διπλό capstan) και ολοκαίνουργιος ιμάτας. Δεν έχω προλάβει ακόμα να τα βάλω, αλλά θα γίνει κι αυτό. Αλλάζουν πολύ εύκολα. Τα είχα ήδη αλλάξει κι άλλη φορά στο παρελθόν.

Βελόνα ναι, σκέφτομαι να παραγγείλω τουλάχιστον άλλη μία οπότε θα σε ενημερώσω αν θες να παραγγείλουμε μαζί.
Ωραία πράματα!!!
Θα σου δώσω δώρο μια TDK MA-XG σφραγισμένη για πάρτη σου, αφού "ξηγιέσαι αλέ λεπίκ"!!:116:
Όταν είσαι έτοιμος για ιμπόρτινγκ μου σφυράς...

Μπράβο ρε Τάσο και πάλι να τα χαίρεσαι τα αναλογικά καμάρια σου, χαθήκαμε και πρέπει να κανονίσουμε... τα ακούς Σταμάτη... άσε την SAS και οργάνωσε κανένα φιλικό μίτινγκ!
Να οργανωθούμε ρε φιλαράκι αφού ξέρεις δε μασάμε, παρ' όλη τη "λιτότη"!
Έχουμε καλό παρεάκι και θα ξαναμαζωχτούμε όλοι οι βλαμμένοι να γελάσουμε!!
Αλλά ...δε γυρνάω πλάτη στη SAS! Εκεί θα "κλείσει" ο κύκλος.:604:

Reaction score
1.815

Κάθε συμμετοχή δεκτή!
Άρχοντα γουστάρω!
Πάμε μια αναβασούλα ή και καταβασούλα με ποδηλατόριο!
Απλά θα βάλουμε δυο λογικούς όρους:

1) Θα πρέπει ο κάθε Χαλιεντάς, να φέρει και το ποδήλατο "αναφοράς" του (φορ εβαλιουέησον εντ τέστινγκ):116: Εγώ για παράδειγμα θα σκάσω μύτη με το παρακάτω Χάι-Εντ:

Και για να μη νομίζεις οτι αποφεύγω τη ..."βάση δεδομένων", ορίστε και τα σπεσιφικέησονς:

"Huffy Bicycles 98146 Green Machine II is a paddle powered machine with dual-joystick and a rear-wheel steering (easy maneuvering for the advanced riders). Made out of high tension steel the sleek yet stable low profile design has a giant 20″ rubber front tire for traction complete with a front-wheel side pull hand brake, for strong stopping power"

2) Δεν έχω αντίρρηση για την παρέα των ..."γερόντων", αλλά λεω να προσκαλέσουμε και τις φίλες μου, για μια "ευχάριστη" ατιμόσφαιρα!:612:
(Αυτή με τα κίτρινα παπούτσια είναι κολλητή μου μην την πειράξει κανείς ΟΚ?)

Συμφωνάς???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος