Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

Status
Not open for further replies.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μα δε νομίζω πως υπάρχει το "καλύτερο ηχείο" ούτε και το "καλύτερο σύστημα". Αν υπήρχε θα το είχαμε ή θα σκοπεύαμε να το αποκτήσουμε όλοι και θα βάζαμε και λουκέτο στα forum και τα περιοδικά. Mission accomplished, πέφτουν τα credits κλπ.

Είμαι υπέρ της προβολής-ανάδειξης καλών, λιγότερο γνωστών στο ευρύ κοινό εταιρειών, αλλά ας μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέρετε τι σας γίνεται.
Ειδικά εσύ ΠανΚροκ, είσαι για τα πανηγύρια ρε. :happy_9:

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speak

Καμια σχεση φιλε μου...Τα genesis ηταν διπολα οσον αφορα το σκελος των γουφερ. Αντιθετως τα Von Schweikert εχουν παντοκατευθυντικη ηχητικη ακτινοβολια, και εχουν πισω τους (τα συγκεκριμενα) ενα τουιτερ τυπου κορνας. Τα μεγαλυτερα μοντελα ειναι πληρως διπολα.
οχι και καμια σχεση ..εχει πεσει αντιγραφη στην καμπινα..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.888
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream s

οχι και καμια σχεση ..εχει πεσει αντιγραφη στην καμπινα..
Δε βαριέσαι, και κάποια μοντέλα του Pelchat (Verity) έχουν το ίδιο σχήμα πάνω -κάτω, (ορθογώνια καμπίνα χαμηλών και καπελάκι δορυφόρου σε κόλουρη πυραμίδα), όπως και τα Watt/Puppy εκείνου του ανεκδιήγητου του Wilson.

Reaction score
0
Καλη χρονια σε ολους!
χωρις να θελω να χαλασω την ευχαριστη ατμοσφαιρα που εχετε δημιουργησει, θα ηθελα να αναφερω οτι οντως τα εν λογω ηχεια ηταν αναμεσα σε αυτα που μπορουσα να καθισω να ακουσω στην εκθεση, ωστοσο το συγκεκριμενο αποτελεσμα που ακουσα σε εκεινο το δωματιο υπολειπεται σαφεστατα τοσο απο αυτο του προσωπικου μου συστηματος (που δεν υπερβαινει τα 5-6000 σε αξια συνολικα) αν οχι σε ολους τους τομεις τουλαχιστον στο συνολο καισιγουρα σε καμια περιπτωση δε θα εδινα λεφτα για να αγοαρασω ενα τετοιο ζευγαρι ηχειων βασιζομενος σε αυτο που ακουσα στην εκθεση.

φανταζομαι οτι το ηχειο σε καλυτερο και πιπο πορσεγμενο χωρο θα παιζει καλυτερα, αλλα μιας και εγινε λογος για "τον καλυτερο ηχο της εκθεσης" απλα θελω να τονισω οτι ο τιτλος αυτος ειναι κατι σαν να ψαχνουμε να βρουμε το ταχυτερο supercar με βαση χρονους στο kartodromo...

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

:bravo:

Παραπανω κατι ελεγα για χειρουργους ωριλα......

Φιλε μου εχεις πολλα ψωμια να φας ακομη για να καταλαβεις και να κρινεις πως πρεπει να παιζει ενα συστημα και εχεις και μεγαααααλο θρασος..

Αυτο ειναι ενα απο τα ......κακα των forums..

Δεν υπαρχει ιεραρχια

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

Φιλε μου εχεις πολλα ψωμια να φας ακομη για να καταλαβεις και να κρινεις πως πρεπει να παιζει ενα συστημα και εχεις και μεγαααααλο θρασος..

Δεν υπαρχει ιεραρχια
wall_1wall_1wall_1
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

Δεν υπαρχει ιεραρχια

μπουχαχα...

Καιρό είχα να διαβάσω τόσο προκλητικό και απαράδεκτο Post...

Όποιος δεν παραδέχεται την "αυθεντία" του εμποράκου θέλει Ω.Ρυ.Λα και έχει να φάει πολλά ψωμιά. Αυτό ήταν το δεύτερο καλύτερο που έχετε πει μετά το "High end" Ηχείο των 800€ στα μεταχειρισμένα σας. Συνεχίστε έτσι. Κάθε μέρα γίνεστε και πιο διασκεδαστικός...

Αν το κακό των Forums είναι ότι ο καθείς μπορεί να εκφέρει γνώμη, τότε ιδρύστε το δικό σας, όπου θα επιβάλλεται την δική σας άποψη και ιεραρχία και θα αλληλοκολακεύεστε με τους πελάτες σας....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream s

Δε βαριέσαι, και κάποια μοντέλα του Pelchat (Verity) έχουν το ίδιο σχήμα πάνω -κάτω, (ορθογώνια καμπίνα χαμηλών και καπελάκι δορυφόρου σε κόλουρη πυραμίδα), όπως και τα Watt/Puppy εκείνου του ανεκδιήγητου του Wilson.
Εσενα τωρα ο Wilson σε πειραξε?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Δεν υπαρχει ιεραρχια
Γιώργο, είσαι μεγάλο φρούτο. :cool_11:

...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

μπουχαχα...

Καιρό είχα να διαβάσω τόσο προκλητικό και απαράδεκτο Post...

Όποιος δεν παραδέχεται την "αυθεντία" του εμποράκου θέλει Ω.Ρυ.Λα και έχει να φάει πολλά ψωμιά. Αυτό ήταν το δεύτερο καλύτερο που έχετε πει μετά το "High end" Ηχείο των 800€ στα μεταχειρισμένα σας. Συνεχίστε έτσι. Κάθε μέρα γίνεστε και πιο διασκεδαστικός...

Αν το κακό των Forums είναι ότι ο καθείς μπορεί να εκφέρει γνώμη, τότε ιδρύστε το δικό σας, όπου θα επιβάλλεται την δική σας άποψη και ιεραρχία και θα αλληλοκολακεύεστε με τους πελάτες σας....

Οταν η δημοκρατια των forums εκφυλιζεται και κατανταει ασυδοσια του λογου της ασχετοσυνης και της ασυδοσιας του λογου, τοτε σιγουρα υπευθυνοι ειναι κατι αστερια moderators σαν και σας κ.Μπλατσιο.

Η αγνοια και η ταυτοχρονη εκφορα "εμπεριστατωμενης" αποψης εστι ΒΛΑΚΕΙΑ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ε...Να αυτό για τα υπόθετα....οσο νά ναι χτυπάει κάπως άσχημα...
Χιούμορ είναι βρε παιδί, χιούμορ. Αυτά που διαβάζουμε για κλάματα είναι. Άσε να γελάσουμε λιγάκι. ;-)

...

Reaction score
0
Χιούμορ είναι βρε παιδί, χιούμορ. Αυτά που διαβάζουμε για κλάματα είναι. Άσε να γελάσουμε λιγάκι. ;-)

...

Εγω παντως εχω ριξει πραγματι ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....

Τοσο που εχω αρχισει να ΣΑΣ βαριεμαι ΑΦΟΡΗΤΑ..

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ! ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!!!!!!! :cool_11: wall_1 wall_1

Λεει ο πανσοφος λαος μας...

Χαιρετε κυριοι

:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγω παντως εχω ριξει πραγματι ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....
Οι άλλοι να δεις Γιώργο τι γέλια κάνουν. Τους έχεις γίνει απαραίτητος. Αν φύγεις θα κάνουν διαδήλωση. :cool_11::cool_11:

...

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88