Wiim Ultra

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.557
8-)
καλως εφτασα στο 2025....
1735837342045.png

και τοσους δισκους που εχω παρει για να ακουω στο σαλονι τι θα τους κανω ? :boast:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.557
.... ομιλοντας για δισκους .... αυτο το καιρο κανω μια λιστα με 300 δισκους που δεν εχω σε φυσικη μορφη και ειναι εμφανης η ελλειψη τους - το οποιο και θα καλυφθει μεσα στα επομενα 2-3 χρονια.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.446
Κάτι που δε γνώριζα είναι ότι το wiim ultra έχει διαφορετικά dacs για τα sub outs και διαφορετικά για τα line outs. Δηλ. είναι ψευδο-τετρακάναλο (2-in/4-out). Που σημαίνει ότι δίνει δυνατότητα ξεχωριστής ρύθμισης delay για line out/sub out, κάτι που είναι απαραίτητο για σωστή ενσωμάτωση subs σε στέρεο σύστημα.

Σε συνδυασμό με το PEQ και το room correction που διαθέτει, είναι ένα πρώτης τάξης digital hub για 2.1 σύστημα αξιώσεων.

Υ.Γ. Α, παίζει και με τη μέτρικ μέσω σύνδεσης USB!

Last edited:

Reaction score
13
Καλησπέρα παίζει καλύτερα από ότι με streaming ακόμα και με mp3 320kbs ήταν εξαιρετικό
Το αγόρασα από τον Κοσμά και του έβαλα πάνω USB stick για να το παίξει αλλά δεν το βλέπει ΟΥΤΕ αντίστοιχη είσοδος υπάρχει.....
Ε΄συ πως ακούς από το USB st;ick???
Τι ¨χάνω"??????????????

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.756
@bigazzi Κατά πάσα πιθανότητα, είναι θέμα διαμόρφωσης του USB drive. Δοκίμασε σε FAT32.

Reaction score
6.892
@bigazzi Κατά πάσα πιθανότητα, είναι θέμα διαμόρφωσης του USB drive. Δοκίμασε σε FAT32.
Δεν είναι αυτό....διαβάζει και ntfs

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.732
Αυτο το wiim ultra φαινεται εξαιρετικο. Αν και εχω και το pro plus και πολλα αλλα streamers το παρηγγειλα κι αυτο. Μονο η δυνατοτητα αυτοματης ρυθμισης latency μεταξυ ηχειων και sub που ειναι το σημαντικοτερο κομματι στην συγχωνευση των sub λεει πολλα για την vfm του μηχανηματος.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.249
5.2.704665 (In Progress)
Release date:

1 / 15 / 2025

Bug Fixes:
  1. Screen Display Enhancements: Improved the reliability of album cover display.
  2. USB Out Fix: Fixed an issue preventing standby mode and resolved a no-sound issue with certain DACs when using USB Out.
  3. Google Cast Enhancements: Fixed an occasional issue that prevented bit-perfect playback on Google Cast Audio when using USB out.
To 2 μάλλον θα βοηθήσει οσους είχαν θέμα με κάποια dac.

Reaction score
251
Γνωρίζετε αν και με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να περάσει στο wiim ultra διορθώσεις από το REW?

Reaction score
62
´Εχω προενισχυτή που δεν θέλω να καταργήσω.
Τι πρέπει να πάρω από Wiim?
και ποιο είναι το αντίστοιχο από Arylic?

Reaction score
6.892
Ολα τα μοντέλα της Wiim σου κάνουν......απλά επιλέγεις σταθερή έξοδο. Από Arylic S10+ και S50 PRO+.

Reaction score
6.892
μπορείς να επιλέξεις αν θα έχουν μεταβλητή έξοδο (σαν ένταση) ή σταθερή. Αφού έχεις προενισχυτή και θα ρυθμίζεις από εκεί την ένταση,επιλέγεις σταθερή έξοδο στα wiim. Αναφέρομαι στην αναλογική έξοδο αν και το ίδιο ισχύει και για την ψηφιακή (δεν ξέρω αν έχεις και dac).

Reaction score
62
Εγώ που θα το βάλω σε ένα σύστημα Hi-Fi με Technics A900 C800 (ή με Advance Acoustic MPP-505 και MAA-406) και δυο Klipsch RP8000F, θα καταλάβω διαφορά ανάμεσα στο Wiim Ultra και στο Arylic S50 Pro Plus?

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.249
Εγώ που θα το βάλω σε ένα σύστημα Hi-Fi με Technics A900 C800 (ή με Advance Acoustic MPP-505 και MAA-406) και δυο Klipsch RP8000F, θα καταλάβω διαφορά ανάμεσα στο Wiim Ultra και στο Arylic S50 Pro Plus?
https://www.audiosciencereview.com/...c-s50-pro-measurements-and-comparisons.20777/
https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/wiim-pro-plus-streamer-review.50254/

Απο τα δυο reviews καταλαβαίνω οτι το Wiim Pro Plus είναι καλύτερο απο το arylic. Ωστόσο δεν ξέρω τι ζητάς απο τα συγκεκριμένα. Δεν είναι dedicated dacs ωστόσο επειδή έχω το Wiim το dac του ακούγεται ευχάριστα και είναι πολύ καλό. Το arylic δεν το έχω ακούσει. Οσων αφορά λειτουργίες streaming αλλά και ισοστάθμισης χώρου το wiim για τα λεφτά του σου πάρεχει πολλά.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.249
5.2.703434 (In Progress)
Release date:

1 / 3 / 2025

What's New:
  1. Google Cast SDK Update: Enhanced playback support for multiple music streaming platforms, including Roon, Plex, SiriusXM and BubbleUPnP.
  2. Persistent Group Support: Enhanced quick selection and synchronization for multi-room audio across devices. Learn more.
  3. USB Indexing Enhancements: Added support for APE audio tracks, corrected artist name display, and resolved unexpected interruptions during USB scans.
  4. Playback Improvements: Enhanced metadata accuracy for local storage music and optimized memory usage for improved stability.
  5. Soundtrack SDK Enhancement: Upgraded for a better listening experience.
  6. TIDAL Connect SDK Update: Upgraded for improved playback stability and resolved crash issues.
  7. Enhanced DHCP Compatibility: Improved stability and reliability across various routers.

Bug Fixes:
  1. Alarm Fix: Easily stop the default alarm tone using remote buttons or the app's play/pause button.
  2. LMS Volume Control: Resolved an issue where Fixed Volume settings were lost for LMS Volume Control.
  3. General Fixes: Various performance improvements and bug fixes.
Σήμερα ήρθε. Η Wiim σαπορταρει δυναμικά το μηχανάκι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.169
Members
38.298
Νεότερο μέλος
kostas-rj