PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.865
Μη στεναχωριεσαι εχω να σου στειλω εγω δικαναλο !!!Τι λες ρε άρρωστε;
Ηχεία έχω, τελικούς δεν έχω πιά. Τον τελευταίο μου τον άρπαξε ο αλήτης ο ichaltou.
Εκτός αν βάλουμε τον Pioneer για τελικό!
Μη στεναχωριεσαι εχω να σου στειλω εγω δικαναλο !!!Τι λες ρε άρρωστε;
Ηχεία έχω, τελικούς δεν έχω πιά. Τον τελευταίο μου τον άρπαξε ο αλήτης ο ichaltou.
λες να μην βρουμε ενα δικαναλο γαι δοκιμη ?Τι λες ρε άρρωστε;
Παίζει Μάκη. Δεν ξέρω αν είναι χαϊεντάδικη (και δε με απασχολεί), αλλά με τόσο μεγάλη απόσταση μεταξύ τους δεν περίμενα τέτοια στερεοφωνική εικόνα. Δεν ασχολούμαι με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες γιατί είναι δεδομένο το ότι αυτά τα ηχεία παίζουν όταν είναι σωστά τοποθετημένα.
Είδε χθες τα 3 φετινά Sherlock και ήταν ευτυχισμένη.
Καλύτερα ξαναρχίστε τις ρυθμίσεις...Είδε χθες τα 3 φετινά Sherlock και ήταν ευτυχισμένη.
Πολύ καλύτερα απ' το Oppo αποκλείεται να παίζει. Πολύ καλύτερα απ' το Oppo με τον Pioneer ναι.Σε ευχαριστω πολυ μωρο μου δεν με ενδιαφέρει να ειναι hi end απλα να παιζει πολυ καλυτερα απο το oppo 95 σε μουσικη που λογικα παιζει και με ενα σμπαρο 2 τρυγόνια! !
χωρις να παρω στερεοφωνικο προ με home cinema pass through η να βγαζω και να βαζω καλωδια στο oppo οταν ακουω μουσικη.
δεν μπορω να εχω 10 μηχανήματα 2 αντε 3 καλα και τελος !!!!
Καλύτερα ξαναρχίστε τις ρυθμίσεις...
Οτι θελει ο Zizikos μας και τον 5καναλο να θες εγω την τριτη που επιστρεφω στον στελνω !!!!Έρχονται οι ντομάτες.
Υπερβολες ακου καθε βδομαδα αφου ηδη λειπω 7 μερες σε αυτο το ταξιδι και δεν εχω προλαβει να αλλαξω κατι...Πολύ καλύτερα απ' το Oppo αποκλείεται να παίζει. Πολύ καλύτερα απ' το Oppo με τον Pioneer ναι.
Δε θυμάμαι και πώς τα έχεις, αφού αλλάζεις κάθε εβδομάδα...
Η είσοδος USB με το media player είναι θεϊκή!
Και κάτω απ' τους 250?ας προσεχες......
και κοιτα πως παιζει το κεντρικο σου χωρις ισοσταθμιση....
+/- 3.5 db σε flat curve απο 250hz - 20khz
Εχεις αριστο αποτελεσμα χωρις ΕQ
View attachment 33107
Βαλε ενα σωληνα απο λαστιχο ποτισματος ,με χαιενταδικη καλτσα απ'εξω να ψαρωσει ,και πουλησε το 5000ερε φουστη Ζ....μιας και με εχεις φτιαξει θα σου φτιαξω και ενα χαιενταδικο καλωδιο ρευματος για το Yamaha που δεν μπορει αλλος να φτιαξει.......