- Reaction score
- 76.360
Αφού έχω το Gonis cables είπαμε. Φούρουτεκ.
Ρε παλιανθρώποι.......τομάρια.....έκφυλοι
Σαχλαμάρες...120" και ηχεία Creative ο απόλυτος συνδυασμός!!!Είχα μια διαφωνία πριν 1-2 ώρες με κάποιο μέλος σε άλλο θέμα.
Μου έλεγε ότι home cinema γι' αυτόν είναι η μεγάλη εικόνα (πάνω από 100''), και με ήχο από ηχεία logitech!!!
Δεν του έβαλα να διαβάσει αυτό το θέμα γιατί μπορεί να λιποθυμούσε!
http://www.avsite.gr/forum/threads/Το-όνειρο.112015/page-42#post-1802240
μπασα εχει ο Γιαμαχας????????
Εγω τωρα το παω φιρι φιρι να φαω τις ντοματες μου αλλα θα ρωτησω,γιατι δεν χρησιμοποιεις τον πιονερο για τελικο περιφερειακων υψους;
Ενας ενας ριχτεεε
Ηχεία έχω, τελικούς δεν έχω πιά. Τον τελευταίο μου τον άρπαξε ο αλήτης ο ichaltou.
Εκτός αν βάλουμε τον Pioneer για τελικό!
Η μισινέζα του trimmer που κόβω τις άκρες του γκαζόν κάνει;
Συμφωνώ...ρωτάω επειδή έχω το pch c200 και σκέφτομαι για oppo.Dune= εύκολη αναπαραγωγή αρχείων mkv + ελληνικοί εξωτερικοί υπότιτλοι.
Απαντώ αντ' αυτού... Το Oppo είναι ο ορισμός ταχύτητας-ποιότητας σε αναπαραγωγή δίσκων bluray, τους οποίους έχει εν αφθονία ο Zizik. Κοινώς είναι bluray player αναφοράς.Συμφωνώ...ρωτάω επειδή έχω το pch c200 και σκέφτομαι για oppo.
Έτσι θέλω να καταλάβω πως κάποιος αναζήτησε το ακριβώς αντίστροφο.
Δηλαδή μόνο αυτό ήταν το ζητούμενο?
Είχα και παλιότερα Dune που καθόταν, τελευταία όμως παίζω και αρχεία. Αν και τα παίζει το Oppo, το Dune είναι πολύ πιό εύχρηστο.Αν έχω καταλάβει σωστά το dune είναι και αυτό "φρέσκο" στα μηχανήματα σου.
Πώς και κινήθηκες στην αγορά του ενώ έχεις το oppo?
Εντοπίζεις σημαντικές διαφορές μεταξύ τους?
(Για τον yamaha-πρo φυσικά δεν γράφω τίποτα.......απλά respect )
Δε νομίζω να έχει διαφορά. Έλα να το κάνεις.Dune= εύκολη αναπαραγωγή αρχείων mkv +ελληνικοίαγγλικοί εξωτερικοί υπότιτλοι. για την Αναστασία
Πάντως Δημήτρη, θα είχε ενδιαφέρον η Α-Β αντιπαράθεση Oppo-Dune, αλλά και η αναπαραγωγή ταινίας bluray από το Oppo σε σύγκριση με mkv ασυμπίεστη από το Dune.