JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.347
σαφέστατα φαίνεται πολύ πιο προηγμένο και ευέλικτο από το ypsilon!!!
πω ρε μαμώτο μου...ανοίγω αυτό το φέισμπουκ και όλες μου πετάνε τις φώτος απο τις διακοπές τους καλοκαιριάτικα....
αν είναι δυνατόν...
Βλάσση ίαρ!!!!μιλάτε ρεεεε!!!!!τί να κάνω???
Γιαννακι βρηκα καθαροτερες φωτο οπου φαινοντε 3 καλωδια οτι πανε στα XLRΠαίδες , μου έστειλε κάτι φωτό ο βλάσσης απο τον προ.
Πως να το πω τώρα? Στο xlr δεν πηγαίνουν τρία καλώδια αλλά δυο.
Ως εκ τούτου ο ενας ενισχυτής του κρελλ δεν οδηγείται, γειωμένη είσοδος.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο βλασσάκος θέλει ενα adaptor , κανονικό κύκλωμα , να του κάνει το Unbalanced σήμα balanced.
άντε....θα σου δείξω ένα δείγμα να δείς τί περνάω και εγώ κάθε μέρα...γιαααα, δείξε και σε μας...:126:
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ως αφελής που είμαι?
όσοι λέτε οτι ξέρατε οτι δέν θα ταιριάξει το πράμα...γιατί δεν το λέγατε πιο νωρίς?
δηλαδή πραγματικά και εγώ νοιώθω υπόλογος που του πρότεινα τη νύφη απλά πίστεψα προς στιγμήν οτι θα το ακούσει το δοκίμιο...οπότε μικρό το κακό...είπα...
τουλάχιστον βρε παιδιά ξαναδιαβάζοντας τα κείμενα έτσι βλέπω...ο μόνος που είχε πεί να μην τον πάρει ήταν ο ίαρ ο οποίος του είπε απλά να πάρει ψηφιακούς(όχι οτι δέν θα ταιριάξει).δηλαδή ούτε καν εμφανίστηκε κάποιος να προσεγγίσει το θέμα όπως έπρεπε.
το λέω αυτό για να μήν πεταγόμαστε και λέμε εγώ ήξερα και είμαι ο μάγκας.
Λύσεις θέλουμε!!!!
η λύση των στεπ άπ μου αρέσει.:137:φτηνή, γρήγορη, απλή.:137:
δουλειές...άστα...τί ήθελα και πήγα????υ.γ. τι καθεσαι και κανεις εδω μεσα παιδι πραμα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
Σ TON XARIZΩ TON PO@STH ΤΟΝ ΚΡΕΛΛ......ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΥΑΛΙ?????
νομίζω οι 3 τελευταίες είναι απο μία χορεύτρια σε κλάμπ.έχει γενικά πολλές
καταλάβατε τί περνάω???????
βλάση αν ήταν δική μου δέν θα ήμουν μεσημεριάτικα στο avsite να γράφω...:142::143::135:Σ TON XARIZΩ TON PO@STH ΤΟΝ ΚΡΕΛΛ......ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΥΑΛΙ?????
ΘΑΜΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!
Κατσε φρονιμα Αλεξ......θαρχισω να ποσταρω και γω εργαλεια και το BAN θα ειναι κανενα εξαμηνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:λοιπόν εντάξει...στο θέμα μας...
όταν πάς στον ιερ θα πάτε για κανα μπάνιο?
μήν την βγάλετε πάααλι με μετασχηματιστές...
ψάχτε για κανα πσάρι στις ακρογιαλιές.
[/IMG]
Λάθος:...
Επειδή τώρα,
log2=0,301 (περίπου)
log10=1 (ακριβώς)
όταν έχουμε Vout/Vin = 2 και Pout/Pin = 2 έχουμε
VG (dB) = 20 x 0,301 = 6dB (περίπου), δηλαδή διπλασιασμός της τάσης αντιστοιχεί σε αναγκαίο κέρδος τάσης +6dB περίπου
PG (dB) = 10 x 0,301 = 3dB (περίπου), δηλαδή διπλασιασμός της ισχύος αντιστοιχεί σε αναγκαίο κέρδος τάσης +3dB περίπου
ενώ όταν έχουμε Vout/Vin = 10 και Pout/Pin = 10 έχουμε
VG (dB) = 20 x 1 = 20dB (ακριβώς), δηλαδή δεκαπλασιασμός της τάσης αντιστοιχεί σε αναγκαίο κέρδος τάσης +20dB ακριβώς
PG (dB) = 10 x 1 = 10dB (ακριβώς), δηλαδή δεκαπλασιασμός της ισχύος αντιστοιχεί σε αναγκαίο κέρδος τάσης +10dB ακριβώς.
άντε....θα σου δείξω ένα δείγμα να δείς τί περνάω και εγώ κάθε μέρα...
οι φώτος δέν έχουν φάτσες γιατί θα το εντοπίσει κανείς συγγενής και θα μου βάλει τον ενισχυτή στον...γκούχ...:137:
εδώ ένα πρώτο για ορεκτικό.
προσπαθεί να κάτσει στον ήλιο το ανόδιο για να γίνει μόβ.