- Reaction score
- 1
Απάντηση: M2Tech Hiface
Η αλλαγή των υλικών και συνεπώς των προδιαγραφών και ακουστικών επιδόσεων μία συσκευής δεν είναι λίγο πράγμα, και η κατασκευάστρια θα έπρεπε να είχε ενημερώσει σχετικά.
Δυστυχώς κάτι τέτοιες λεπτομέρειες ξεχωρίζουν τους σοβαρούς κατασκευαστές από αυτούς που τους πέτυχε μία συνταγή και έγιναν "κορυφαίοι" στον τομέα.
Ελπίζω η εξήγηση να καθυστέρησε λόγω της εποχής των διακοπών και σύντομα να έχουμε κάτι που να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.
Bart
Επειδή είμαι (ή καλύτερα ήμουν) και εγώ υποψήφιος αγοραστής του hiface μου προκαλεί πολύ κακή εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την M2Tech ή τον εδώ αντιπρόσωπο.Ισως θα έπρεπε ο εδώ αντιπρόσωπος (Audiosoul) να ενημερώσει τους κατόχους για ποια έχουν το μικρότερο oscillator (serialNo).
Εαν ενημερώσει και τον Μάρκο (M2Tech) πιστεύω οτι θα λυθεί πολύ εύκολα το "πρόβλημα".
Η αλλαγή των υλικών και συνεπώς των προδιαγραφών και ακουστικών επιδόσεων μία συσκευής δεν είναι λίγο πράγμα, και η κατασκευάστρια θα έπρεπε να είχε ενημερώσει σχετικά.
Δυστυχώς κάτι τέτοιες λεπτομέρειες ξεχωρίζουν τους σοβαρούς κατασκευαστές από αυτούς που τους πέτυχε μία συνταγή και έγιναν "κορυφαίοι" στον τομέα.
Ελπίζω η εξήγηση να καθυστέρησε λόγω της εποχής των διακοπών και σύντομα να έχουμε κάτι που να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.
Bart