D
deleted user 10898
Guest
γιατι καποιοι ζηλευουν. και δεν εχει και πικαπ.
Ο μόνος που θα μπορούσε να έχει ''ενστάσεις επί του θέματος'' είναι ο Βλάσσης που ενώ τον είχα ''χώσει'' στην ουρά της εφορίας να μου πάρει το σήμα του αυτοκινήτου, εγώ ανέβαζα φωτογραφίες στο φόρουμ.και περιμενω και δημοσια τοποθετηση για την ουρα στην εφορια.
Όσον αφορά την ειλικρίνεια μου και τις άξιες μου, θεωρώ ότι ο χώρος είναι πολύ μικρός! Όλοι γνωρίζουμε ποιος ακριβώς είναι ο καθένας μας…Εγώ δεν το διάβασα πουθενά αλλά φαίνεται το πράγμα (όταν τα πάντα είναι ενός αντιπροσώπου και ο χώρος δεν δείχνει σπίτι!)
Πιό ειλικρινές εκ μέρους του αγαπητού Δολοφονάκη θα ήταν να το πει από την αρχή και όχι να μου απαντά ότι ανήκει σε χομπίστα... Δεν είναι κακό να παρουσιάσει κάποιος αντιπρόσωπος τα προιοντα του, την στιγμή μάλιστα που δεν τα εξέθεσε στο περασμένο High end Show... :126:
Post 1.Μιας και πιθανον να αισθανομαι υπαιτιος την "ανακαλυψης" μεσω της φωτογραφιας θα ηθελα να πω οτι η παρουσιαση ξεκινησε λαθος, με εναν τροπο παραξενο, κατω απο ενα πρισμα εγωκεντρισμου και ολιγον σνομπ.
1) είσαι οφτόπικ, :136: :142:Ελα ρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου , θα αισθανεται κ ασχημα δηλαδη?
Για ποιο λογο τον κανετε ετσι?Ειναι σωστο?:126:
Χρήστο θα με συγχωρέσεις αλλά από ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προκύπτει κάποιος κανόνας που να λέει ότι πρέπει να δηλώσουμε τα ακριβή στοιχεία του ιδιοκτήτη ενός συστήματος που μπαίνει εδώ. Εάν το σύστημα ήταν δικό μου, σιγά μην σας έλεγα ποιός είμαι και που μένω... :139: Από την στιγμή που το σύστημα δεν ανέβηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, πολύ καλά έκανε ο Μιχάλης και δεν έβαλε το όνομά του. Ίσως κακώς το έβγαλε στον αέρα και τώρα, ελπίζω να τον ρώτησε...Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα έπρεπε να φτάσουμε στο post#164 για να γράψουμε το ονομα του ιδιοκτήτη του συστήματος. Αν δεν κάνω λάθος όλα τα παρουσιασθέντα συτήματα στις ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ είναι επώνυμα, είτε είναι ιδιωτών, είτε είναι αντιπροσώπων...
Να παραδεχτείς ότι άρχισες λάθος Μιχάλη και άφησες κόσμο να εκτίθεται!!! :141:
Δεν έχει λογική αυτό που λες. Είναι από τα χειρότερα στρίβειν που έχω δει. Εσείς όταν είδατε το όποιο δημοσίευμα, δεν βγήκατε να ρωτήσετε ευγενικά και να περιμένετε τις απαντήσεις σας. Βγήκατε και αρχίσατε να κράζετε ασυστόλως όποιον πάρει ο χάρος. Γι αυτό και εκτεθήκατε!!Δεν οφείλει ΚΑΝΕΙΣ να ζητήσει συγνώμη όταν υπάρχει δημοσίευμα!!!
Συγνώμη να ζητήσει ο Μιχάλης που δεν έσπευσε να διευκρινίσει και εξέθεσε ανθρώπους.
Δεν οφείλει ο καθείς εξ ημών να γνωρίζει τα οικογενειακά του καθενός μας και τι σύστημα έχει...
video κανει?Καμιά φωτογραφιούλα των τεσσάρων που πήγατε στο σπίτι του κου Κεφάλα έχετε, μαζί με το σύστημα?
Νομίζω, συνηθίζεται... :126:
Νταξ, ας μην είναι στο κάδρο ο Δολοφονάκης, δεν πειράζει... :142:
Κατ αρχην (αγριεμενα) ποτε δεν ειπα κανεναν ετσι και δεν σου επιτρεπω τον χαρακτηρισμο..τι αλλο ακριβως θα ηθελες να μαθεις για να σταματησεις να κατηγορεις τον DOL FON οτι ειναι ψευτης?
Νικο, δεν "σουραμε" σε κανεναν τιποτα επι προσωπικου.Αδικήσατε τον Μιχάλη παράφορα και του ΟΦΕΙΛΕΤΕ μια συγνώμη για όσα του έχετε σούρει. Το ότι δεν έχετε το σθένος να την ζητήσετε και να παραδεχθείτε το λάθος σας είναι άλλο θέμα.
...
δεν εχω...ναι, αλλά όχι... άσεμνο... :120: :142:
ποσο ακομα θα γινεστε ρομπα ρε παιδια.... δε βαρεθηκατε....Κατ αρχην (αγριεμενα) ποτε δεν ειπα κανεναν ετσι και δεν σου επιτρεπω τον χαρακτηρισμο..
Αντιθετως εσυ εβγαλες ψευτικο το blog και ψευτη τον αρθρογραφο.
Οποτε σε παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσως.
Κυριοι το να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας ειναι για παιδια της πρωτης μικρης. Το σου ειπα μου ειπες ειναι.....τουλαχιστον οχι αντρικιο.
+1Εσείς όταν είδατε το όποιο δημοσίευμα, δεν βγήκατε να ρωτήσετε ευγενικά και να περιμένετε τις απαντήσεις σας. Βγήκατε και αρχίσατε να κράζετε ασυστόλως όποιον πάρει ο χάρος. Γι αυτό και εκτεθήκατε!!
Αδικήσατε τον Μιχάλη παράφορα και του ΟΦΕΙΛΕΤΕ μια συγνώμη για όσα του έχετε σούρει.