Article: Μια βραδιά στου ΗχοΜάρκου...

Reaction score
2.248
Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Κάτι με τις RCA εισόδους του προ γίνεται. Κάτι τέτοιο μου είπε ο John το μεσημεράκι που μιλήσαμε. Οταν τον έχει στο mono παίζει και στα δύο κανάλια

Reaction score
1.685

Λοιπον, οταν πατας το mono σε οποιοδηποτε και απο τα δυο καναλια παιζει κανονικα και στα δυο καναλια.
Αρα κατι στον selector παιζει, η επαφη η καλωδιακι εσωτερικα...και πιθανοτατα οι γειωσεις του αριστερου καναλιου.

Με προλαβες Γιωργο, τωρα μιλαγα μαζι του...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.481

Λοιπον, οταν πατας το mono σε οποιοδηποτε και απο τα δυο καναλια παιζει κανονικα και στα δυο καναλια.
Αρα κατι στον selector παιζει, η επαφη η καλωδιακι εσωτερικα...και πιθανοτατα οι γειωσεις του αριστερου καναλιου.

Άρα μπορεί να γλυτώσει τη μεταφορά στο σέρβις;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Σας ευχαριστώ πολύ παιδάκια για το ενδιαφέρον , sorry τώρα προ ολίγου μπήκα , είχα πάει να δω εναν παλιό φίλο.
Μίλησα με καραβίδα, δεν είναι ανησυχητικό το θέμα. Θα τον λύσω αύριο , το πρωί , τον προ και θα δω καλώδια και πίστες σε selector , και input. Δεν είναι κάτι και δεν έχει να κάνει με dc κώστα, μην αγχώνεσαι.
Θα το βρω , εγω δεν αγχώνομαι καθόλου. Πιο πολύ αγχώνωμαι που δεν βρίσκω εναν g33000 , παρά για αυτό. Θα μου πείς τι τον θες?? ε, να εχω και με την βούλα τον g33, μιας που και ο δικός μου τέτοιος είναι.
Δεν ξέρω αν το είδατε στο άλλο Thread 56 vrms έβγαλε το σκασμένο στην έξοδο.
Μετά πως να μην αγχώνωμαι μην κάψω κανά tweeter? και οχι μόνο βέβαια.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Παιδάκια σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας , για τα γλυκά που φέρατε όλοι σας , (πάαρα πολλά) , (δεν έχουν ξαναμπεί μέσα στο σπίτι τόοοοσα πολλά γλυκά) , σας ευχαριστώ για το κέφι , τις κριτικές ακροάσεις , το ενδιαφέρον , την ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε απο όλους , αλλά και την ιδιαίτερη προσοχή που ασκήθηκε απο όλους και δεν έγινε καμία ζημιά. Το εννοώ αυτό. Το συμβάν με το ενα κανάλι του g22-33, δεν εχει να κάνει μέ κάποιον απο τα παιδιά , μιας και εγω άλλαζα τα καλώδια.
Γενικότερα ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας , και ελπίζω να το ξανακάνουμε.

Reaction score
1.685

Εισαι Αρχοντας ρε μπαγασακο...

Αν δεν το ξερεις, σου το λεω..

Εμεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα παππά που βοήθησε τα μάλλα , στην αλλαγή των καλωδίων του πιικάπ μου και μας ξεμπλόκαρε όταν 3 νοματαίοι μπλοκάραμε , εγω ο geovaz, και ο τάκης. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον τάκη , τον γιώργο -geovaz, -πηγή - γνώσης -έμπνευσης ... κλπ, τα εχω ξαναπεί, στον μάνο 58, , απίστευτο φιλαράκι, στον σωτήρη που φρόντισε επιτέλους να διεκδικήσει επάξια τον τίτλο του τελάλη, και που του αξίζει.
Οχι τίποτις άλλο , ασούμε ναούμε , αλλά δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου ο τίτλος ΤΕΛΛΑΛΗΣ.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Μενδρινό , που με τίμησε με την παρουσία του , και μου έφερε και το πολυπόθητο cd που μου έγραψε , και ειλικρινά είμαι υποχρεωμένος.
Νίκο επιφυλάσομαι , και να ξέρεις οτι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Επίσης ενα μεγάλο συγνώμη στον Νίκο γιατί άκουσε τα λιγότερα απο όλους , αλλά πάντα με ενα χαμόγελο . Νίκο σου χρωστάω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον oppoστόλη , για την αβαρεία που έκανε να κουβαλήσει τα θεριά που έφερε .... και να κάτσει να τα συδέσει . Thanks ΣΤΟΛΗ το κρασί σου δεν πίνεται ρε μπαγάσα.
Εχει μείνει ενα μπουκάλι. Μαύρε ?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον oppoστόλη , για την αβαρεία που έκανε να κουβαλήσει τα θεριά που έφερε .... και να κάτσει να τα συδέσει . Thanks ΣΤΟΛΗ το κρασί σου δεν πίνεται ρε μπαγάσα.
Εχει μείνει ενα μπουκάλι. Μαύρε ?
Και σενα που με βοηθησες να τα καταβασουμε στο αυτοκινητο.

ενα μπουκαλι εμεινε ?????
δηλ κατεβασαμε 4,5 κιλα μονο απ αυτο :140: ????
να σε φερω κι αλλο μανα μ

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Επίσης εχω να πω , οτι πέρα απο το σκηνικό , που ξεφύγαμε και ακούγαμε όποιον πιθανό συνδυασμό μας κατέβαινε στην κούτρα, οτι μερικά παιδάκια μείνανε παραπονεμένα.
Δενφάγανε κοκκό , ήτοι βιντεοπροβολή.
Υπόσχομαι δεύτερη συνάντηση , που θα έχει και τέτοιο.
Ελπίζω νέχρι τότε να έχει γίνει καλά η κυρά βλάσαινα , και η κυρά αργύραινα.
Οχι τίποτις άλλο αλλά γιατί αίγινε αισθητή η απουσία τους.

:138:

Βέβαια αισθητή έγινε και η απουσία κάποιου άλλου.......ακούς αδερφέ? (geomiat)?
Αλλά το αδερφάκι μου είχε πλήρη δικαιολογία που δεν χωράει αμφιβολία, είχε ευφημερία.
Το χρυσό μου.....:138:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Και σενα που με βοηθησες να τα καταβασουμε στο αυτοκινητο.

ενα μπουκαλι εμεινε ?????
δηλ κατεβασαμε 4,5 κιλα μονο απ αυτο :140: ????
να σε φερω κι αλλο μανα μ

Με φωνή Ζήκου ... είτανε ενας ξυδιάς , μουναδικούς.:137:
Νά σαι καλά ρε φιλαράκι . Νάσαι καλά.

Reaction score
10

Τελικα ποιος ηταν ο καλλιτερος πικαποσυνδυασμος βρε λεβεντες?

Μην σκεφτεστε τα παστουρμοπιτακια και απαντηστε αφοβα και ανεπηρεαστα!!!!!!:142::142:

Απο ρευματα πως ηταν τα ADA του Ποστολη μας?απο ηχο σε σχεση με τον Sansui?
Φιλαρακι θα σε στεναχωρησω λιγο....

στο κουτι του δε νομιζω να χωρανε πιο μεγαλοι πυκνωτες...:137:

για δε....

2Kw τροφοδοσια
250.000 μF τα πυκνωτακια

αυριο θα τον ανοιξω για καθαρισμα και θα βγαλω πιο καλες φωτο.

Reaction score
150

Ε είχαμε και τις πηγές θορύβου , κλασσικά... jargongr, συνοδευόμενος απο διαφόρους άλλους. Μεγάλη απουσ'ια του argi ,και του μανου sudokou , ό οποίος ειδοποίησε έγκαιρα.
Επίσης μας έλειψε ο ιδρυτής , ο ενας και μοναδικός caravelle , αλλά δσιακιολογείται , για άλλους λόγους.

Χαχαχα! Ένα είναι σίγουρα για τα συγκριτικά ωρε! Η διαφορά με ή χωρίς jargon στο noise floor είναι εμφανής!

Δεν έχω και δίδυμο αδρεφό να σου σκάω μύτη σε balanced mode ρε γα.....:143:

Εκτός αυτού όμως νομίζω ότι είσαι μεγαλύτερος φωνακλάς......:138:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani