ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Reaction score
0
Απάντηση: SERVICE DENON PMA 925R

Συχνα πυκνα πεφτουμε θυματα της Ιαπωνικης τελειοτητας αλλα και της Ιαπωνικης μανιας για μειωση του κοστους αλλα μεσα σε λογικα πλαισια .

Ο λογος γινεται για τον DENON PMA 925R ο οποιος εχει μια μοναδικοτητα εχωντας δυο ιδιους μικρους μετασχηματιστες παραληλα για να τροφοδοτουν τον ενισχυτη ...Προφανως τους περισσευανε απο καποιο μικροτερο μοντελο γιατι ναι μεν αυτο σαν κατασταση λειτουργει αλλα μονο οταν ο μετασχηματιστες ειναι απολυτα μα απολυτα ιδιοι ...

Με την φωλια τους λερωμενη φροντισαν και εβαλαν μικρες θερμικες ασφαλειες στους μετασχηματιστες με σκοπο να καουν γρηγορα αν κατι παει στραβα οπως και εγινε αλλα μια και ειμαστε στην Ελλαδα καποιο παλικαρι τηε βραχυκυκλωσε για να ξαναλειτουργησει το μηχανημα ...οπου μετα απο λιγο καηκε ο πρωτος μετασχηματιστης οπου ενα αλλο παλληκαρι τον αφαιρεσε και ο ενισχυτης λειτουργουσε με εναν ο οποιος φυσικα και καηκε μετα απο λιγο καιρο....

Υπηρχε ενας μετασχηματιστης απο ενα sansui ακριβως στην ιδια ταση και σε αναλογη ισχυ ... plug and play and good to go !!!

enjoy some photos of a mess

Καλημέρα.ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας αν τα κύρια ενισχυτικά μου και το cd-pl,που είναι από 4 μέχρι 14 ετών και που εδώ και 4 χρόνια παίζουν σπάνια λόγω πένθους απώλειας αγαπημένου προσώπου,χρειάζοντε αλλαγές η συντήρηση.Το ότι παίζουν όλα όχι όπως τα ξέρω μπορεί να οφείλεται στα ηχεία μου που είναι αρπαγμένα και ταλαιπωρημένα.Για τα ενισχυτικά που μεγάλωσα μαζί και δεν τα σκότωσα ,θα έρθω από κοντά για να κρατήσω στη ζωή(20ετίας),αλλά τα 4-14 χρονών λέτε να υπάρχει πρόβλημα και σ αυτά??Απλά μερικές φορές τ ανοίγω χωρίς να παίζουν για τους λόγους που είπα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Αγαπητέ vintage service, αρκετά δεν διαφημιστηκες δωρεάν?

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.108
Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Κυριε Αρβανιτακη ... αν καποιος πιστευει οτι ο τροπος που γραφω , ο τροπος που παρουσιαζω την δουλεια μου , και ο τροπος που μοιραζομαι τις οποιες γνωσεις εχω μεσα απο αυτο το ποστ ειναι εναντια στους κανονες λειτουργιας του ιστοτοπου σας παρακαλω να διαγραψετε το ποστ ολο .

Ευχαριστω πολυ
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.108
Re: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

quoted:

Καλημέρα.ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας αν τα κύρια ενισχυτικά μου και το cd-pl,που είναι από 4 μέχρι 14 ετών και που εδώ και 4 χρόνια παίζουν σπάνια λόγω πένθους απώλειας αγαπημένου προσώπου,χρειάζοντε αλλαγές η συντήρηση.Το ότι παίζουν όλα όχι όπως τα ξέρω μπορεί να οφείλεται στα ηχεία μου που είναι αρπαγμένα και ταλαιπωρημένα.Για τα ενισχυτικά που μεγάλωσα μαζί και δεν τα σκότωσα ,θα έρθω από κοντά για να κρατήσω στη ζωή(20ετίας),αλλά τα 4-14 χρονών λέτε να υπάρχει πρόβλημα και σ αυτά??Απλά μερικές φορές τ ανοίγω χωρίς να παίζουν για τους λόγους που είπα.

αν δεν γνωριζω τι μηχανηματα ειναι αυτα δεν θα μπορουσα να εχω αποψη

Reaction score
1.187

Όχι βρε φίλε μήν τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο... Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το thread! Ο άνθρωπος έχει μεράκι. Και μόνο τις φωτογραφίες που βάζει από τα ξεκοιλιασμένα μηχανήματα να δεις, είναι πολύ αποκαλυπτικές και ενδιαφέρουσες.
Μαθαίνουμε και μερικά χρήσιμα πράγματα πέραν από το πόσα λαμπάκια ή κουμπάκια έχει η πρόσοψη.

Reaction score
0

Αν και νεο μελος θα συμφωνησω .
Ειναι πολυ ενδιαφερον το θεμα.

Όχι βρε φίλε μήν τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο... Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το thread! Ο άνθρωπος έχει μεράκι. Και μόνο τις φωτογραφίες που βάζει από τα ξεκοιλιασμένα μηχανήματα να δεις, είναι πολύ αποκαλυπτικές και ενδιαφέρουσες.
Μαθαίνουμε και μερικά χρήσιμα πράγματα πέραν από το πόσα λαμπάκια ή κουμπάκια έχει η πρόσοψη.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703

Παιδια το θεμα μπορει να παραμεινει ενδιαφερον....δεν ειπε κανεις το αντιθετο ..

Ομως το θεμα των τιμων πχ. κοστος για καποια εργασια που καποιοι ρωτατε πρεπει να σταματησει εδω...
Υπαρχουν τα τηλεφωνα και τα προσωπικα μηνυματα που μπορειτε να ρωτατε οτι θελετε .

Ας μεινει το θεμα στηριζομενο στην ενημερωση μιας και αυτος ειναι ο σκοπος αυτου του φορουμ.............

Reaction score
1.815

Συμφωνώ απολύτως! Το συγκεκριμένο thread είναι πηγή γνώσης και παρουσίασης προιόντων που αν μη τι άλλο όλοι μας θέλουμε να γνωρίσουμε!:126:

Παιδια το θεμα μπορει να παραμεινει ενδιαφερον....δεν ειπε κανεις το αντιθετο ..

Ομως το θεμα των τιμων πχ. κοστος για καποια εργασια που καποιοι ρωτατε πρεπει να σταματησει εδω...
Υπαρχουν τα τηλεφωνα και τα προσωπικα μηνυματα που μπορειτε να ρωτατε οτι θελετε .

Ας μεινει το θεμα στηριζομενο στην ενημερωση μιας και αυτος ειναι ο σκοπος αυτου του φορουμ.............
Νικόλα θα συμφωνήσω με το Βλάση, αλλά εδώ υπάρχουν και μέλη, που εκ των πραγμάτων κάνουν "δουλειές με φούντες"...
Μια ματιά στις αγγελίες, όλοι μας τη ρίχνουμε και καταλαβαίνουμε ποιοί κάνουν "εμπόριο" από vintage μηχανήματα, μέχρι και σύγχρονα..
Είπαμε... να βάλει κάποιος αγγελία να πουλήσει μηχανήματα που θέλει να αντικαταστήσει, αλλά όχι κι έτσι! Εμπόριο κατάντησε η κατηγορία!
Ο vintage service δε νομίζω να επωφελείται από το thread του, εξ' άλλου πόσοι από εδώ μέσα του πήγαν μηχανήματα???
Συμφωνώ πάντως με την άποψη του Βλάση, ότι το κόστος που κάθε μέλος θέλει να μάθει, για οποιαδήποτε βελτίωση ή επισκευή, θα πρέπει να λέγεται μόνο με pm και να αφήσουμε να εξελιχθεί ομαλά η πολύ καλή παρουσίαση και οι πληροφορίες του Σάκη.:144:

Reaction score
1.947
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Συμφωνώ απολύτως! Το συγκεκριμένο thread είναι πηγή γνώσης και παρουσίασης προιόντων που αν μη τι άλλο όλοι μας θέλουμε να γνωρίσουμε!:126:

Νικόλα θα συμφωνήσω με το Βλάση, αλλά εδώ υπάρχουν και μέλη, που εκ των πραγμάτων κάνουν "δουλειές με φούντες"...
Μια ματιά στις αγγελίες, όλοι μας τη ρίχνουμε και καταλαβαίνουμε ποιοί κάνουν "εμπόριο" από vintage μηχανήματα, μέχρι και σύγχρονα..
Είπαμε... να βάλει κάποιος αγγελία να πουλήσει μηχανήματα που θέλει να αντικαταστήσει, αλλά όχι κι έτσι! Εμπόριο κατάντησε η κατηγορία!
Ο vintage service δε νομίζω να επωφελείται από το thread του, εξ' άλλου πόσοι από εδώ μέσα του πήγαν μηχανήματα???
Συμφωνώ πάντως με την άποψη του Βλάση, ότι το κόστος που κάθε μέλος θέλει να μάθει, για οποιαδήποτε βελτίωση ή επισκευή, θα πρέπει να λέγεται μόνο με pm και να αφήσουμε να εξελιχθεί ομαλά η πολύ καλή παρουσίαση και οι πληροφορίες του Σάκη.:144:
+1

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.609
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

...εξ' άλλου πόσοι από εδώ μέσα του πήγαν μηχανήματα???...:144:
Έλα μου ντε, πόσοι;

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Έλα μου ντε, πόσοι;
Εγώ για παράδειγμα, του εμπιστεύτηκα τα μηχανήματά μου και δεν έχω μετανιώσει καθόλου...
Αντιθέτως, γνωρίζοντας πάρα πολλά service που θα μου έκαναν "δουλειά" και τελικά άγνωστο αν θα "δούλευαν" όπως θα έπρεπε, προτίμησα να τα δώσω στο Σάκη, που έχει μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει.
Δόξα το Θεό, μετά από 27 χρόνια στο χώρο, μπορώ να ξεχωρίσω ποιός είναι ο έμπορος, ποιός ο "επαγγελματίας", ποιός ο χομπίστας και ποιός το "τυχαίο αρπαχτικό"...:126:

Ας αφήσουμε λοιπόν αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον thread να εξελιχθεί ομαλά, μαθαίνοντας και κάτι παραπάνω... όλοι μας!:144:
Καλό θα μας κάνει και δε νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση:403:
:444:

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.609
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

...μετά από 27 χρόνια στο χώρο, μπορώ να ξεχωρίσω...
Μερικές φορές ακόμα και τόσα δεν φτάνουν...ειδικά αν εντυπωσιάζεσαι από το "γυαλιστερό" περιτύλιγμα.
Καληνύχτα και τέλος!

Reaction score
1.815
Re: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Νομίζω κάποιος θα πρέπει να σου μιλήσει για το Rexona και ιδιαίτερα για το "γυαλιστερό περιτύλιγμα" αλλά sorry δε θα είμαι εγώ....:605:
Κάποια στιγμή όλοι μαθαίνουν ...δεν μπορεί, θα έρθει και η σειρά του "όποιου" άσχετου...:137:

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.609

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Δεν καταλαβαίνεις αλλά δεν πειράζει... Θα έλθει και η σειρά σου όπως λες παραπάνω, ελπίζω να μην είναι επώδυνη.

Γιάννης

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.609

Το post καλό είναι να συνεχίσει αλλά χωρίς αναφορές σε χρεώσεις... Ο σκοπός τέτοιων παρουσιάσεων είναι η ενημέρωση και όχι η διαφήμιση. Ούτε ο αφορεσμός ή η αποθέωση κάποιων μηχανημάτων και μοντέλων. Όλα τα μηχανήματα που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα έτυχαν πωλήσεων, άλλα μεγάλων και άλλα περιορισμένων σίγουρα όμως ήταν αποδεκτά από το κοινό που τα προτίμησε.
Φιλικά,
Γιάννης

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.609

Και κάτι τελευταίο, καλή θα ήταν μια παράθεση set μετρήσεων(από πιστοποιημένα όργανα) πρίν και μετά την αναβάθμιση για να βλέπουμε τι κέρδισε τελικά ο ιδιοκτήτης της συσκευής. Δεν μιλάω για επισκευές, αυτές δεν πρέπει να είναι αντικείμενο του συγκεκριμένου thread.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
1.815

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Δεν καταλαβαίνεις αλλά δεν πειράζει... Θα έλθει και η σειρά σου όπως λες παραπάνω, ελπίζω να μην είναι επώδυνη.

Γιάννης
Κάποιος είπε καληνύχτα αλλά γουστάρει να διαφημιστεί, μιας και η υπογραφή του, χαρακτηρίζει τη δουλειά που κάνει εδώ μέσα....

Δεν κατάλαβα όντως τι εννοεί ο "ποιητής" με τη φράση "Θα έλθει και η σειρά σου...".
Μάλλον είναι προτέρημα τελικά, το να μπορεί να διακρίνει κάποιος οτι απευθύνεται σε σκεπτόμενους και ενημερωμένους ανθρώπους και όχι σε άσχετους..

Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσεις τα λεγόμενά σου και την υπερβολική έπαρση που χαρακτηρίζει τον εαυτό σου?

Reaction score
4

Αμάν ρε παιδιά ο άνθρωπος μόνο διαφήμιση δεν κάνει ίσα ίσα μας βοηθάει όλους και διαβάζουμε και κάποια πράγματα που οι περισσότεροι στο επάγγελμα κρατάνε μυστικά.Δεν ξέρω αν είμαι off αλλά πιστεύω οτι ο Νίκος τον αδίκησε τον άνθρωπο.

Και ένταξη όλοι μερικές φορές έχουμε νεύρα και ξεσπάμε σε λάθος ανθρώπους όλοι το κάνουμε και θα το ξανακάνουμε. Καλό είναι να του ζητήσετε συγνώμη.

Να κάτι τέτοια καλό θα ήταν να μην υπάρχουν στο site είναι τα μόνα που με ξενερώνουν.Και θα σας παραπέμψω σε αυτό που είπατε οι ίδιοι οι συντονιστές. Όταν θέλετε να πείτε κάτι ευαίσθητο γιατί άνθρωποι είμαστε και έχουμε αισθήματα ας το κάνετε ποιο κομψά πμ υπάρχουν και mail δεν είναι ανάγκη να είμαστε κακοί χωρίς λόγο και να αδειάζουμε κόσμο που έχει μεράκι γνώσεις και καλή διάθεση.Το αντίθετο θα έπρεπε να κάνουμε...

Reaction score
5.826
Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Τι??? Του το άρπαξες ρε κόρακα? :135::140::143::139:

Το είδα εκεί όταν πήγα να πάρω τα LD players την Τρίτη.
Δημητρη μου εφαγε το μυαλα για να το παρει! Χαλαλι του ομως!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.813
Members
38.240
Νεότερο μέλος
zzinon