Απάντηση: SERVICE DENON PMA 925R
Καλημέρα.ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας αν τα κύρια ενισχυτικά μου και το cd-pl,που είναι από 4 μέχρι 14 ετών και που εδώ και 4 χρόνια παίζουν σπάνια λόγω πένθους απώλειας αγαπημένου προσώπου,χρειάζοντε αλλαγές η συντήρηση.Το ότι παίζουν όλα όχι όπως τα ξέρω μπορεί να οφείλεται στα ηχεία μου που είναι αρπαγμένα και ταλαιπωρημένα.Για τα ενισχυτικά που μεγάλωσα μαζί και δεν τα σκότωσα ,θα έρθω από κοντά για να κρατήσω στη ζωή(20ετίας),αλλά τα 4-14 χρονών λέτε να υπάρχει πρόβλημα και σ αυτά??Απλά μερικές φορές τ ανοίγω χωρίς να παίζουν για τους λόγους που είπα.Συχνα πυκνα πεφτουμε θυματα της Ιαπωνικης τελειοτητας αλλα και της Ιαπωνικης μανιας για μειωση του κοστους αλλα μεσα σε λογικα πλαισια .
Ο λογος γινεται για τον DENON PMA 925R ο οποιος εχει μια μοναδικοτητα εχωντας δυο ιδιους μικρους μετασχηματιστες παραληλα για να τροφοδοτουν τον ενισχυτη ...Προφανως τους περισσευανε απο καποιο μικροτερο μοντελο γιατι ναι μεν αυτο σαν κατασταση λειτουργει αλλα μονο οταν ο μετασχηματιστες ειναι απολυτα μα απολυτα ιδιοι ...
Με την φωλια τους λερωμενη φροντισαν και εβαλαν μικρες θερμικες ασφαλειες στους μετασχηματιστες με σκοπο να καουν γρηγορα αν κατι παει στραβα οπως και εγινε αλλα μια και ειμαστε στην Ελλαδα καποιο παλικαρι τηε βραχυκυκλωσε για να ξαναλειτουργησει το μηχανημα ...οπου μετα απο λιγο καηκε ο πρωτος μετασχηματιστης οπου ενα αλλο παλληκαρι τον αφαιρεσε και ο ενισχυτης λειτουργουσε με εναν ο οποιος φυσικα και καηκε μετα απο λιγο καιρο....
Υπηρχε ενας μετασχηματιστης απο ενα sansui ακριβως στην ιδια ταση και σε αναλογη ισχυ ... plug and play and good to go !!!
enjoy some photos of a mess