Η ακουστικη μου αποδραση...!!!!!!!!

Reaction score
3.910
Απάντηση: Η ηχητικη μου αποδραση...

Πόλύ ωραία φάση παλληκάρι μου!!

Άντε τώρα, στρώσε κ@λο και κάνε και καμμιά ακρόαση της προκοπής!!:119::119:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Πόλύ ωραία φάση παλληκάρι μου!!

Άντε τώρα, στρώσε κ@λο και κάνε και καμμιά ακρόαση της προκοπής!!:119::119:
Μου μυριζει Μανος .....στο backround!!!!!!!!!!!!:143::143:

Reaction score
3.910

Ρε άηντε απεδώ, συνομωσιολόγε...

Άμανες ΚΑΘΗΣΕΙΣ και ακούσεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ σεντί, τότε θα γενείς ολοκληρωμένος χαηεντάς!!

Τζόβενο, έ παληοτζόβενο...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μου μυριζει Μανος .....στο backround!!!!!!!!!!!!:143::143:
Αθώος............

Για να ξεπλύνεις το hiendονομα πρέπει να βγεις μια μέρα και να μιλήσεις για μουσική μόνο και όχι για μηχανήματα

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869

Μπράβο μεγάλε, ωραία πράματα, καλοάκοστα!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Μπράβο μεγάλε, ωραία πράματα, καλοάκοστα!!!
Nασαι καλα λεβεντη μας.......τι να κανω.....ολα για την γυναικα και τα παιδια τα κανω.....για να μην λενε οτι ο μπαμπακος δεν εχει καλα εργαλεια......αμ πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:135::142:

Να ....εχθες το βραδυ με κατσαδιασε που δεν εχω βαλλει στις πισω γωνιες bass traps .....μαλιστα με αποκαλεσε ξεβρακωτο χωρις αυτα.....

http://www.vicoustic.com/vn/MusicBroadcast/ProdutoInfo.asp?Id=78

Τι να κανω λοιπον και γω....το παλευω!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

ρε συ !!!
εισαι θεος !!!
εαν δεν κανω λαθος οι φωτο απο τις ακιδες ειναι δικες μου ...
Ναι Μακη μας......εκανα copy απο τις δικες σου φωτο που τις ειχα προχειρες!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Να πως θελω σε καποια φαση να το κανω το τσαρδακι μου!!!!!!!!!!!!
Με τα μηχανηματα μου φυσικα!!!!!!!!!!!!:621::626:

Reaction score
3.910

Αθώος............

Για να ξεπλύνεις το hiendονομα πρέπει να βγεις μια μέρα και να μιλήσεις για μουσική μόνο και όχι για μηχανήματα
¨Ωχ, όχι, τώρα τη βάψαμε παληόγερε, θα μας πεί για τη Γιαπωνέζα που τραγουδάει Πινκ Φλόυντ...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Χρειάζονται μερικές χιλιάδες φαφούτηδες :138: για το ταπεινό τσαρδάκι που δείχνεις .

Νομίζω οτι στην παρούσα φάση όμως χρειάζεται ενα πιο ολοκληρωμένο σύστημα ακρόασης

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

¨Ωχ, όχι, τώρα τη βάψαμε παληόγερε, θα μας πεί για τη Γιαπωνέζα που τραγουδάει Πινκ Φλόυντ...
Αμαααααααααααααααααααααν.....................μωρη μπετουγια δοντου με αυτην την παστρικια τον Μανωλη κανεις παρεα..........αυτη η φουρκα σου τα λεει αυτα και με διαβαλλεις μπροστα στους fun μου????????????????????

Αν μου πεις ποσες εκτελεσεις εχεις ακουσει το Summertime.....θα σε σχωρεσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

[YOUTUBE]ZEuSGcnVdyE[/YOUTUBE]

Reaction score
3.910

Αμαααααααααααααααααααααν.....................μωρη μπετουγια δοντου με αυτην την παστρικια τον Μανωλη κανεις παρεα..........αυτη η φουρκα σου τα λεει αυτα και με διαβαλλεις μπροστα στους fun μου????????????????????

Αν μου πεις ποσες εκτελεσεις εχεις ακουσει το Summertime.....θα σε σχωρεσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζήτω η περιοδοντίτιδα μάστορη!!!(δεν θα πέσει κάνα κ@λόδοντο? Έ, θα δημιουργηθεί μια εργασιακή ύλη, κάτι θα χώσουμε και ημείς, θα ιεραρχήσουμε ανάγκες και φυσικά θα ξαναχρεωθούμε για την αρρώστεια μας, έ? έ?)

Λοιπόν πολύ γουστάρω που περιποιείσαι το χώρο, είσαι μερακλής ασθενής και...ξαναγουστάρω.

Τώρα για να σε φτιάξω, οι άπειρες εκτελέσεις του Summertime (Janis η αγαπημένη μου, καθόσον η 1η που άκουσα...) δε μου λένε και τίποτις!!

Αντιθέτως, η λόξα μου είναι ένα Βραζιλιάνικο (δε σε λέω ποιό, χε χε χε!!) που τόχω στο ipod κανηά 12αριά βολές σερί, με γυναικεία -πάντα- φωνή!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ζήτω η περιοδοντίτιδα μάστορη!!!(δεν θα πέσει κάνα κ@λόδοντο? Έ, θα δημιουργηθεί μια εργασιακή ύλη, κάτι θα χώσουμε και ημείς, θα ιεραρχήσουμε ανάγκες και φυσικά θα ξαναχρεωθούμε για την αρρώστεια μας, έ? έ?)

Λοιπόν πολύ γουστάρω που περιποιείσαι το χώρο, είσαι μερακλής ασθενής και...ξαναγουστάρω.

Τώρα για να σε φτιάξω, οι άπειρες εκτελέσεις του Summertime (Janis η αγαπημένη μου, καθόσον η 1η που άκουσα...) δε μου λένε και τίποτις!!

Αντιθέτως, η λόξα μου είναι ένα Βραζιλιάνικο (δε σε λέω ποιό, χε χε χε!!) που τόχω στο ipod κανηά 12αριά βολές σερί, με γυναικεία -πάντα- φωνή!!
:622::609::609:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Η ηχητικη μου αποδραση...

καλοριζικα τα πανελ αφεντικο. δεν με λες, εχεις σχεδιασει ολο το προτζεκτ και το εφαρμοζεις σταδιακα η ακουγοντας και κανοντας?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

E ναι λοιπον.....ομορφηνε κι αλλο το τσαρδι μου....οπτικα και φυσικα Ηχητικα!!!!!!!!!!!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.984

όντως, πολύ όμορφο το αποτέλεσμα.

παρατηρώ μια προσπάθειά σου να είναι συμμετρική η τοποθέτηση των Flexi Wood.

Μπορείς σε παρακαλώ να ρωτήσεις τους ανθρώπους που στο προμηθεύουν αν αυτό έχει "νόημα", δηλαδή αν είναι "κακό" να μην είναι συμμετρική η τοποθέτησή τους στο χώρο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj