Με το VEKIAN ....στο σπιτι.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Αγαπητοι συμφορουμητες.......οι πικρες ,οι αναδουλειες,η κακη διαθεση εδω και καιρο μας συντροφευουν,η απορια για το κατα ποσο η ζωη μας θα παραμεινει βιωσιμη με τα τοσα ασκημα που μας βομβαρδιζουν σε καθημερινη βαση παραμενει ενα μεγαλο ερωτηματικο.....ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!!!!!!

Εγω ομως αντιτιθεμαι.........αφησα πισω μου εχθες το οσα προανεφερα και ζητησα απο τον φιλο Μιχαλη της Scale audio να μου φερει για ακροαση το κτηνωδες Dac της Stahl-tek ....το Vekian........

http://www.scaleaudio.gr/

Πολλα τα κιλα του....και πολλα τα ηχητικα γλεντια!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Με το VEKIAN ....στο σπιτι.....

Επιτρεψτε μου να ξεκαθαρισω κατι............................ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ REWIER....ακουω ομως ποιο καλα απο τον μπουρδα τον Atkinson γιατι ειμαι νεοτερος απο αυτον και την ακουω γενικα πανω απο 25 χρονια.........

Οποτε οτι γραψω θα ειναι αυτο που πραγματικα ακουσα στον χωρο μου ,με το συστημα μου ,τα καλωδια μου , εμενα και τον Μιχαλη παρεα......

Reaction score
12

Βλαση καλημερα, θα εχουμε συντομα εντυπωσεις

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.538

Βλαση καλημερα, θα εχουμε συντομα εντυπωσεις
αν όλα παν καλά, και δε στραμπουλήξει κανα δάχτυλο στο πληκτρολόγιο, εντός του 2011.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Το Vekian λοιπον ειναι ενα ασηκωτο κτηνωδες κατασκευασμα που κυριολεκτικα σου γεμιζει το ραφι ...αλλα και το δωματιο με ηχους απιστευτους....
Εκπληκτικη εκταση πληροφοριας,αβιαστη οπως γραφει ο At ,με εναν ακρατο λυρισμο και μουσικοτητα που δεν σηκωνει κουβεντα η αντιρησεις!!!!

Τοποθετηθηκε στην θεση του AMR Cd77 που εχω στην κατοχη μου ,συνδεθηκε στον λαμπατο προενισχυτη του Mod Wrihgt
LS 36 ,ΤΟΝ kRELL fpb 400 cx και τα ηχεια Nautilus 802.

Καλωδιωση της Signal Project του Νικολα του Κορακακι του Ελληνα μας με interconect της σειρας Appollon και AES-EBU καλωδιο το Atlantis Digital.

http://

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Koμματια ακουσαμε πολλα για 4 ωρες περιπου με διαφορα ειδη μουσικης ...κλασικη ,jazz,φωνουλες και το κυριοτερο κομματια με δυναμικα και περασματα σε κρουστα και τυμπανα που πολλες φορες φτασαμε τα 105 dbs και την ακοσανε για τα καλα οι γυψοσανιδες!

Χρησιμοποιησαμε ενα MAC με το Ammara φορτωμενο και φυσικα μουσικες αποθηκευμενες στους σκληρους μας.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Τι να πω ρε παιδια τωρα .............αυτο που ειλικρινα βιωσα ηταν η αληθεια σε ολο της το μεγαλειο.............

Αυτο ομως που ακομα το αισθανομαι μεσα μου ηταν τα ΔΥΝΑΜΙΚΑ.......εδω ειναι που κυριολεκτικα σπαει κοκκαλα.....τυμπανα ,κρουστα,congas(Εαρ-Κογια.........σκεφτειται τα οργανα αυτα live......ξερετε τι εννοω!!!!!)χτυπηματα με ελεγχο και ατακα υποδειγματικη σε σημειο που καποιες φορες τρομαζες με τις ταχυτητες και τις αποσβεσεις στα περασματα !!!!!!

Ο διαχωρισμος των οργανων ηταν τοσο πραγματικος που ενοιωθες οτι τα σολαρισματα των καλλιτεχνων γινοντουσαν μπροστα σου χωρις να νοιωθεις οτι ο χωρος εχει προβληματα η ανακλασεις που να τις καταλαβαινεις.....

Σε ενα κομματι του Antonio Forcione το take wood οπου ο κιθαριστας σολαρει και χτυπαει συχνα το σασι της κιθαρας ενοιωσα τα δαχτυλα του να χαιδευουν τις χορδες και παρολι την ταχυτητα που επαιζε καταλαβαινες το οτιδηποτε,καταλαβαινες οτι τον ειχες μπροστα σου και επαιζε για παρτη σου χωρις το παραμικρο ιχνος μπερδεματος στο παιξιμο του...........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Βρε παιδια ....τι ηταν αυτο που βιωσα εψες??????

Στο album με τιτλο ΑΙR των Hadouc Trio οπου κυριαρχουν τα ethnic ακουσματα και ακους οργανα με κατι τρελλα κατεβασματα ειλικρινα σου σηκωνοταν η τριχα καγκελο καθηλωμενος στον καναπε με το χαμογελο του μαλακα ζωγραφισμενο για κανα 10λεπτο στην μαπα και το μονο που σκεφτομουνα ειναι που εχει φτασει πλεον η ψηφιακη τεχνολογια.............

Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση και το συζητησα με τον Μιχαλη ηταν η στιγμιαια φορτιση που αισθανοσουν απο μια ηρεμη στιγμη σε ενα μεγαλοιωδες παιξιμο πολλων οργανων οπου ενοιωθες μια απιστευτη ενεργεια σε καθε οργανο οπου ολα παρεμεναν πεντακαθαρα ,διαχωρισμενα υποδειγματικα και τιποτα να μην ξεφευγει απο τον ελεγχο ...........

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.538

άντε, με γειές!

πόσο το μαλλί?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Ιnterconect και καλωδιο AES-EBU της Signal Project οπως προανεφερα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

άντε, με γειές!

πόσο το μαλλί?
Αν το ειχα το μαλλι .....θα το αγοραζα ευχαριστως.........

Η μπατηρια ομως εχει χτυπησει και την δικη μου πορτα οποτε φιλαρακι θα μου μεινει ως μια εκπληκτικη αναμνηση του νεου ψηφιακου κοσμου!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Το Dac στην συσκευασια του συνoδευεται απο καλωδιο ρευματος της Purist Audio....

Ξεχασα να αναφερω οτι χρησιμοποιηθηκε ως Firewire ιnterface τον INT 202 της Weiss....

Φαινεται στην φωτο του 3ου ποστ επανω στον Πιονερο....συνδεδεμενο με το MAC.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Το Dac ειναι για τις περισσοτερες τσεπες πολυ ακριβο...δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας.....

Ο σκοπος μου ειναι να σας μεταφερω τις ειλικρινης μου εντυπωσεις απο αυτον τον κονβερτορα ,ασχετα αν ποτε μου δεν θα μπορεσω να αποκτησω.......

Αυτο ομως που σιγουρα απεκτησα ηταν μια εμπειρια ονειρικης αναπαραγωγης......θαυμασα για αλλη μια φορα την ψηφιακη τεχνολογια και το που μπορει να φτασει.....εχουμε να ακουσουμε απιστευτα πραγματα ......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1