Θελω προβολι................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
6 σχεδον χρονακια ο φουκαρουλης ο OPTOMA 79 επαιζε αμμασητος ...στα 720 βεβαια αλλα την παρεα του μας την κραταγε...ο χρυσουλης μου......εκαηκε ομως και με χαιρετησε μιας και τα φτιαχτικα του ειναι περιπου 900 ευρα και δεν αξιζει τον κοπο να φτιαχτει!

Εφτακε λοιπον η ωρα να λεω οτι θελω να παρω αλλο προβολι παροτι οι παραδες ειναι λιγοι και τα πραματα δυσκολα!!!

Δυο μοντελακια λοιπον που εχω στο μυαλο μου ειναι ο 30 της Sony και ο 87 της Optoma..

O Sony βεβαια ειναι ποιο ακριβος απο τον Οπτομα....αλλα εχει βεβαια και αυτος τα καλα του!!!!
Δεν θα ελεγα βεβαια οτι σκαω και ιδιαιτερα για 3D .....μηπως ομως θα μου εκανε ο 20 της SONY ?

Τον 20 μηπως τον εχει δει καποιος?

Ο Οπτομα απο την αλλη θεωρω οτι ειναι ενα αρκετα καλο μηχανακι με μπολικο φως και καλη αναλυση........εχει βεβαια και καποιες ουρες απο οτι εμαθα στα χρωματα του(αυτο αραγε με τον Καστρουναρα μας θα ερθει ?).

Τι λετε βρε παιδια?
Ο Οπτομα αξιζει?
Τον εχει δει καποιος απο εσας?
Βασικο ειναι οτι στην τιμη του ειναι οικονομικοτερος για το budget μου!!!

Για βοηθηστε βρε να βρω .......το φως μου!!!!!!!!

Δηλαδη μεταξυ Σονυ 20 και Οπτομα ποιον θα προτεινατε?

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ DLPακιας και rainbow δεν βλεπω και δεν ειδα ποτε μου .....και βλεπω ζορικα(οδοντοτεχνιτης βλεπετε)

Ας το κουβεντιασουμε λιγο μπας και με εσας τα προβολικα αστερια που εχω μπλεξει βρω το φως μου!!!!!!!!!!!!

:116::138:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.595
Αποφάσισε σύντομα, να τον φέρουμε το Σάββατο να τον κάνουμε πουτ@να. :116:

Θα στον καλιμπράρει ο νέος Αρχι(-δο-)Συντονιστής! :125:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.037
κοιτα, με τον Σονυ 30 ειμαι υπερ απολυτα ευτυχισμενος!

ειναι απαιχτος και σε 2d ειδικα σκιζει...
νομιζω δεν εχω δει καλυτερη εικονα, δεν εχω δει βεβαια Runco k αλλα πανακριβα.

Και στο Χαρυ Ποτερ ακομα που το γυρισανε λες κ ηταν τυφλοι μες στα σκοταδια παιζει τελεια!!

Τωρα αν θες να περιμενεις να δεις κ τους νεους Εpson - Panasonic...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.037
Παντως αν εχεις δει εικονα του 20 , ο Σονυ 30 δεν εχει καμια σχεση...κλασεις ανωτερος, τοσο καλος που ουτε εγω δεν το περιμενα που τα σκασα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Θελω προβολι................

Αποφάσισε σύντομα, να τον φέρουμε το Σάββατο να τον κάνουμε πουτ@να. :116:

Θα στον καλιμπράρει ο νέος Αρχι(-δο-)Συντονιστής! :125:
Ποιον θα φερεις μωρη λαμια?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.259
Απάντηση: Θελω προβολι................

Κάτσε να δούμε και τους καινούριους 9000 της Epson.

Έγκυρες πηγές έλεγαν χθες, ότι με καλύτερο μαύρο από τον Panasonic, και τιμή κοντά στο διχίλιαρο, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Παντως αν εχεις δει εικονα του 20 , ο Σονυ 30 δεν εχει καμια σχεση...κλασεις ανωτερος, τοσο καλος που ουτε εγω δεν το περιμενα που τα σκασα.
Τον 30 θελω και γω βρε Κοτσιδιους αντι του 20 αλλα πολλα τα φραγκα βρε φιλαρακι και κομματκι δυσκολο το βλεπω!!!

Γιαυτο σκεφτομαι και τον Οπτομα!!!!!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

ο Jvc DLA-X3 δεν μπαινει στο παιχνιδι?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.595
Το meeting προβλέπεται μεγαλύτερο και από του Βόλου... :105:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Το meeting προβλέπεται μεγαλύτερο και από του Βόλου... :105:
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Κατι πηρε το αυτι μου :204:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.166

Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.595
Πήρα την πρωτοβουλία και κάλεσα μέλος και (multi)Ιδρυτή να κάνει ένα ριβγιού! :105: ΟΚ?

Reaction score
15.543

6 σχεδον χρονακια ο φουκαρουλης ο OPTOMA 79 επαιζε αμμασητος ...στα 720 βεβαια αλλα την παρεα του μας την κραταγε...ο χρυσουλης μου......εκαηκε ομως και με χαιρετησε μιας και τα φτιαχτικα του ειναι περιπου 900 ευρα και δεν αξιζει τον κοπο να φτιαχτει!

Εφτακε λοιπον η ωρα να λεω οτι θελω να παρω αλλο προβολι παροτι οι παραδες ειναι λιγοι και τα πραματα δυσκολα!!!

Δυο μοντελακια λοιπον που εχω στο μυαλο μου ειναι ο 30 της Sony και ο 87 της Optoma..

O Sony βεβαια ειναι ποιο ακριβος απο τον Οπτομα....αλλα εχει βεβαια και αυτος τα καλα του!!!!
Δεν θα ελεγα βεβαια οτι σκαω και ιδιαιτερα για 3D .....μηπως ομως θα μου εκανε ο 20 της SONY ?

Τον 20 μηπως τον εχει δει καποιος?

Ο Οπτομα απο την αλλη θεωρω οτι ειναι ενα αρκετα καλο μηχανακι με μπολικο φως και καλη αναλυση........εχει βεβαια και καποιες ουρες απο οτι εμαθα στα χρωματα του(αυτο αραγε με τον Καστρουναρα μας θα ερθει ?).

Τι λετε βρε παιδια?
Ο Οπτομα αξιζει?
Τον εχει δει καποιος απο εσας?
Βασικο ειναι οτι στην τιμη του ειναι οικονομικοτερος για το budget μου!!!

Για βοηθηστε βρε να βρω .......το φως μου!!!!!!!!

Δηλαδη μεταξυ Σονυ 20 και Οπτομα ποιον θα προτεινατε?

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ DLPακιας και rainbow δεν βλεπω και δεν ειδα ποτε μου .....και βλεπω ζορικα(οδοντοτεχνιτης βλεπετε)

Ας το κουβεντιασουμε λιγο μπας και με εσας τα προβολικα αστερια που εχω μπλεξει βρω το φως μου!!!!!!!!!!!!

:116::138:
κ.χαιεντοσυντονιστα.....μπορειτε να μας πειτε μεγεθος οθονης και gain + αποσταση φακου-οθονης και αποσταση θεασης...:118:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

κ.χαιντοσυντονιστα.....μπορειτε να μας πειτε μεγεθος οθονης και gain + αποσταση φακου-οθονης και αποσταση θεασης...
...ακριβώς....βάλε και καμιά φωτό:105:

:116:

...δες Κώστα πόσο ψηλά έχει την οθόνη...σου κάνει καρδιά να του προτείνεις προβολέα:143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.015
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan