vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.706
6 σχεδον χρονακια ο φουκαρουλης ο OPTOMA 79 επαιζε αμμασητος ...στα 720 βεβαια αλλα την παρεα του μας την κραταγε...ο χρυσουλης μου......εκαηκε ομως και με χαιρετησε μιας και τα φτιαχτικα του ειναι περιπου 900 ευρα και δεν αξιζει τον κοπο να φτιαχτει!
Εφτακε λοιπον η ωρα να λεω οτι θελω να παρω αλλο προβολι παροτι οι παραδες ειναι λιγοι και τα πραματα δυσκολα!!!
Δυο μοντελακια λοιπον που εχω στο μυαλο μου ειναι ο 30 της Sony και ο 87 της Optoma..
O Sony βεβαια ειναι ποιο ακριβος απο τον Οπτομα....αλλα εχει βεβαια και αυτος τα καλα του!!!!
Δεν θα ελεγα βεβαια οτι σκαω και ιδιαιτερα για 3D .....μηπως ομως θα μου εκανε ο 20 της SONY ?
Τον 20 μηπως τον εχει δει καποιος?
Ο Οπτομα απο την αλλη θεωρω οτι ειναι ενα αρκετα καλο μηχανακι με μπολικο φως και καλη αναλυση........εχει βεβαια και καποιες ουρες απο οτι εμαθα στα χρωματα του(αυτο αραγε με τον Καστρουναρα μας θα ερθει ?).
Τι λετε βρε παιδια?
Ο Οπτομα αξιζει?
Τον εχει δει καποιος απο εσας?
Βασικο ειναι οτι στην τιμη του ειναι οικονομικοτερος για το budget μου!!!
Για βοηθηστε βρε να βρω .......το φως μου!!!!!!!!
Δηλαδη μεταξυ Σονυ 20 και Οπτομα ποιον θα προτεινατε?
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ DLPακιας και rainbow δεν βλεπω και δεν ειδα ποτε μου .....και βλεπω ζορικα(οδοντοτεχνιτης βλεπετε)
Ας το κουβεντιασουμε λιγο μπας και με εσας τα προβολικα αστερια που εχω μπλεξει βρω το φως μου!!!!!!!!!!!!
:116::138:
Εφτακε λοιπον η ωρα να λεω οτι θελω να παρω αλλο προβολι παροτι οι παραδες ειναι λιγοι και τα πραματα δυσκολα!!!
Δυο μοντελακια λοιπον που εχω στο μυαλο μου ειναι ο 30 της Sony και ο 87 της Optoma..
O Sony βεβαια ειναι ποιο ακριβος απο τον Οπτομα....αλλα εχει βεβαια και αυτος τα καλα του!!!!
Δεν θα ελεγα βεβαια οτι σκαω και ιδιαιτερα για 3D .....μηπως ομως θα μου εκανε ο 20 της SONY ?
Τον 20 μηπως τον εχει δει καποιος?
Ο Οπτομα απο την αλλη θεωρω οτι ειναι ενα αρκετα καλο μηχανακι με μπολικο φως και καλη αναλυση........εχει βεβαια και καποιες ουρες απο οτι εμαθα στα χρωματα του(αυτο αραγε με τον Καστρουναρα μας θα ερθει ?).
Τι λετε βρε παιδια?
Ο Οπτομα αξιζει?
Τον εχει δει καποιος απο εσας?
Βασικο ειναι οτι στην τιμη του ειναι οικονομικοτερος για το budget μου!!!
Για βοηθηστε βρε να βρω .......το φως μου!!!!!!!!
Δηλαδη μεταξυ Σονυ 20 και Οπτομα ποιον θα προτεινατε?
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ DLPακιας και rainbow δεν βλεπω και δεν ειδα ποτε μου .....και βλεπω ζορικα(οδοντοτεχνιτης βλεπετε)
Ας το κουβεντιασουμε λιγο μπας και με εσας τα προβολικα αστερια που εχω μπλεξει βρω το φως μου!!!!!!!!!!!!
:116::138: