Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

το αλλο?οι μπορνες?ε ρε Ροδια με τελλουρια γυαλιστερα που θα καρφωθουνε στο κωλαρακι των monos!!!!!!!!!:laugh:

Reaction score
1.685

διαφωνώ. νομίζεις πως την ακούς.
Τωρα αυτο τι ειναι?
Σε πληροφορω πως την ακουω και οχι μονον εγω...

Ας αφησουμε ομως τις δικες μου αποψεις, μπορει να ειμαι και κουφος η οτιδηποτε αλλο...
Ενα προχειρο και οχι αντιπροσωπευτικο αρθρο μπορεις να δεις εδω....

Πιθανον βεβαια και αυτοι να νομιζουν αυτα που διαπιστωσαν...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

Λοιπον....ΕΑΡ το AC inlet(βλεπε ΙEC) ποσα amperes να ειναι ?10 η 15 η 20 ?

να παρω iec της Shurter με φιλτρο ΕΜΙ η σκετο iec?χρειαζεται πιστευεις το φιλτρακι αυτο?

να εχει ασφαλεια η οχι ?

για πες........να ξεκινανε οι παραγγελιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rolleyes::neo:

Reaction score
1.685

Κώστα ,
είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι για να έχει αξία το τι ακούμε πρέπει να είναι με κλειστά μάτια και άγνοια προϊόντος..
Και να υπάρξει και κάποια ομοφωνία η έστω πλειοψηφία ακροατών ως προς το τελικό συμπέρασμα.
Κατι τετοιο εχει ηδη υπαρξει στο προσφατο τεστ των καλωδιων ρευματος.
Και κλειστα ματια και αγνοια προιοντος και ομοφωνια στο τελικο αποτελεσμα.

Εγινε "γαργαρα" ομως...

Λες να λεμε φουμαρα?..... τοσα χρονια κανουμε βελτιωσεις μηχανηματων με ακουστοτατες διαφορες.
Το φορουμ μαλιστα, εχει καποιον που μπορει να μας πει αν υπηρχαν διαφορες με τις αλλαγες που γινονταν.

Δεν ξερω αν και εκεινος νομιζε.....

Για μενα, αυτο σημαινει ανοιχτο μυαλο και οχι η τυφλη πιστη στις νεες τεχνολογιες με μονο κριτηριο την μετρηση η την επαρκεια καποιου σχεδιαστη, ακομα κι αν ειναι τετοιος που οφειλεις να του βγαλεις το καπελο. Εξαλου, δεν ειναι ο μονος στον οποιο οφειλεις να το κανεις... - εκτος κι αν ειναι.

Δεν ειμαι αρνητικος στο προιον, το ακουσα, εβγαλα τα θετικα συμπερασματα μου, αλλου εχω τις αρνησεις μου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.645

Τωρα αυτο τι ειναι?
Σε πληροφορω πως την ακουω και οχι μονον εγω...

Ας αφησουμε ομως τις δικες μου αποψεις, μπορει να ειμαι και κουφος η οτιδηποτε αλλο...
Ενα προχειρο και οχι αντιπροσωπευτικο αρθρο μπορεις να δεις εδω....

Πιθανον βεβαια και αυτοι να νομιζουν αυτα που διαπιστωσαν...
Το λινκ σου είναι άσχετο με αυτά που λέμε.

Reaction score
1.685

Το link δειχνει τις ακουστες διαφορες μεταξυ ενος μονο παθητικου εξαρτηματος σε υπαρχουσα τροφοδοτικη υλοποιηση.

Με αυτο ως 'δειγμα', πως ειναι δυνατον να σταθουμε απολυτοι στο οτι δεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ διαφορετικων σχεδιασεων?

Τα διακοπτικα τροφοδοτικα, ειναι τοσο φτηνα και τοσο μικρα σε σχεση με τα συμβατικα, - και αυτο ειναι το μεγαλο τους πλεονεκτημα.
Οι εκτιμησεις μου λενε οτι ειναι και το μοναδικο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.645

Το link δειχνει τις ακουστες διαφορες μεταξυ ενος μονο παθητικου εξαρτηματος σε υπαρχουσα τροφοδοτικη υλοποιηση.

Με αυτο ως 'δειγμα', πως ειναι δυνατον να σταθουμε απολυτοι στο οτι δεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ διαφορετικων σχεδιασεων?

συνεχίζεις τα "εκτός θέματος".

άλλα λέμε, άλλα λες.

μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι λέμε.

φυσικά, κι εννοείται, η αλλαγή πυκνωτών σε τυπικό τροφοδοτικό είναι ακουστή και είναι απόλυτα ερμηνεύσιμο αυτό, κανείς δε διαφωνεί με το λινκ που λες, μόνο που είναι παντελώς άσχετο με αυτά που λέμε ως τώρα, οκ? και μη το συνεχίσεις, καλύτερα ψάξε να δεις τι λέμε...

Τα διακοπτικα τροφοδοτικα, ειναι τοσο φτηνα και τοσο μικρα σε σχεση με τα συμβατικα, - και αυτο ειναι το μεγαλο τους πλεονεκτημα.
Οι εκτιμησεις μου λενε οτι ειναι και το μοναδικο.
οι εκτιμήσεις σου είναι λανθασμένες.
εντελώς λανθασμένες όμως.
τες πα, αυτό δε μας αφορά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.645

Λοιπον....ΕΑΡ το AC inlet(βλεπε ΙEC) ποσα amperes να ειναι ?10 η 15 η 20 ?

να παρω iec της Shurter με φιλτρο ΕΜΙ η σκετο iec?χρειαζεται πιστευεις το φιλτρακι αυτο?

να εχει ασφαλεια η οχι ?

για πες........να ξεκινανε οι παραγγελιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rolleyes::neo:
ασφάλεια να βάλεις, για λόγους δικής σου προστασίας.

φίλτρο δε χρειάζεται. σκέτο ιεκ.

για το πόσα Α, δες τις προδιαγραφές του τροφοδοτικού που θα επιλέξεις. υποθέτω πως τα 10 Α είναι υπεραρκετά.

20 δεν υπάρχει, μέχρι 16 είναι τα ιεκ.

Reaction score
1.685

άλλα λέμε, άλλα λες.

μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι λέμε.
Μα νομιζω οτι στεκομαι στο οτι καμια βελτιωση δεν παρεχουν τα εξτρα αναλογικα τροφοδοτικα που φτιαχνουν και πουλανε για την πχ μετρικ, και οτι ειναι αξια γελιου αυτη η ιστορια.
Ταυτοχρονα η ιδια ερωτηση, περι αναλογικου η διακοπτικου τροφοδοτικου "επεσε" και για τα ncore. Η ιδια απαντηση εδωθει.

οι εκτιμήσεις σου είναι λανθασμένες.
εντελώς λανθασμένες όμως.
τες πα, αυτό δε μας αφορά.
Καποιου ειδους τεκμηριωση?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.645

Κατι τετοιο εχει ηδη υπαρξει στο προσφατο τεστ των καλωδιων ρευματος.
Και κλειστα ματια και αγνοια προιοντος και ομοφωνια στο τελικο αποτελεσμα.

Εγινε "γαργαρα" ομως...

μη με "τσιγκλάτε" για το πρόσφατο τεστ. είμαι στις καλές μου, αφήστε το ως έχει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.645

Καποιου ειδους τεκμηριωση?

οι δοκιμές των μεγαλύτερων μηχανικών του πλανήτη και οι αναφορές τους στις προσωπικές τους σελίδες όπως και στα τεχνικά φόρα.

χιλιοειπωμένα πλέον.

ακόμα και οι πιο μεγάλοι παλιοί "αντιρρησίες" (αναφέρομαι σε σοβαρούς μηχανικούς) είναι πλέον ένθερμοι οπαδοί των διακοπτικών τροφοδοτικών.

Reaction score
1.685

ακόμα και οι πιο μεγάλοι παλιοί "αντιρρησίες" (αναφέρομαι σε σοβαρούς μηχανικούς) είναι πλέον ένθερμοι οπαδοί των διακοπτικών τροφοδοτικών.
Η κινητηριος δυναμη της παραγωγικης βιομηχανιας ειναι η μειωση του κοστους παραγωγης.
Σαφεστατα θα ηταν ενθερμοι λοιπον - κοστιζουν αστεια φτηνα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ποιό είναι αυτό το καλωδιοτέστ ρε παιδιά;...
Αντε να ψαρέψεις ρε συ:idk:...........σε έπιασε η φιλομάθεια μεσημεριάτικα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Κώστα....νομίζω ο Κώστας αναφέρεται σε τεχνική υπεροχή και όχι σε κόστος :thumbsdown:

ΥΓ.:headbang: Δεν υπάρχουν και spoiler

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.226
Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Αντε να ψαρέψεις ρε συ:idk:...........σε έπιασε η φιλομάθεια μεσημεριάτικα.
Μα... για να δω αν τσιμπάει μπήκα στο θέμα. :biggrin:

...

Reaction score
1.685

Κώστα....νομίζω ο Κώστας αναφέρεται σε τεχνική υπεροχή και όχι σε κόστος :thumbsdown:
Δεν βλεπω καμια τεχνικη υπεροχη μεταξυ τους, στις αναφορες.
Εξαλου κι ο ιδιος παραδεχτηκε οτι κανενα απο τα δυο δεν εχει μετρητικα "θεματα" που να δημιουργουν προβληματα.

όντως, πολύ σωστά το έθεσες, "μετρητικά" δε προκύπτει κανένα "θέμα" και ο μπρούνο το έχει αποσαφηνίσει αυτό ιδιαίτερα "επιδεικτικά" θα έλεγα.

όχι, δε διαφεύγει τίποτα από τις μετρήσεις και αρνούμαι a priori το ότι υπάρχουν ακουστές διαφορές στην τροφοδοσία των ενκορ, όπως και στην τροφοδοσία της μέτρικ, όπου επίσης υπάρχουν αναφορές από κάποιους "αστείους" που ορκίζονται στα μεταξωτά τους σώβρακα για ακουστές διαφορές με αλλαγή του εξωτερικού (αστείου) διακοπτικού τροφοδοτικού της μέτρικ, πράγματα που είναι εντελώς αβάσιμα και 10000% αστειότητες - έχω γελάσει με την καρδιά μου με αυτούς, και το έχω συζητήσει με τους κατασκευαστές της μέτρικ, οι οποίοι γέλασαν ακόμα περισσότερο από μένα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.645

Δεν βλεπω καμια τεχνικη υπεροχη μεταξυ τους, στις αναφορες.
Εξαλου κι ο ιδιος παραδεχτηκε οτι κανενα απο τα δυο δεν εχει μετρητικα "θεματα" που να δημιουργουν προβληματα.
υφίσταται σαφέστατη τεχνική υπεροχή του ιταλικού διακοπτικού τροφοδοτικού έναντι του μανίσιου.
γιατί δε τη βλέπεις, δε μπορώ να ξέρω.

μετρητικά "θέματα" δεν εμφανίζει ο ενκορ με οποιοδήποτε τροφοδοτικό, ασχέτως αν του κοτσάρεις τροφοδοτικό της πλάκας. είναι θέμα του ίδιου του ενκορ και όχι της τροφοδοσίας του.

τα λέω και τα ξαναλέω, μπας και κάποτε γίνουν αντιληπτά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.573
Members
38.344
Νεότερο μέλος
fotisd