Alex_Zapantis
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 3.369
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
25-01-13, 14:34
30-01-13, 01:53
Μία από τις διαφορές ανάμεσα σε έναν έξυπνο και σε ένα βλάκα, δεν είναι ότι ο δεύτερος κάνει λάθη ενώ ο πρώτος δεν κάνει.
Είναι ότι ο έξυπνος μαθαίνει μέσα από τα λάθη του, ενώ ο βλάκας παραμένει στουρνάρι καταδικασμένος να τα επαναλαμβάνει διαρκώς, με αυξανόμενη μάλιστα αυτοπεποίθηση - κάτι που αποκαλεί εμπυρία.
Α, και κάτι άλλο...
Ο έξυπνος πολλές φορές δε μαθαίνει μέσα από τα λάθη του κάτι παραπάνω π.χ. για την Ηλεκτρακουστική, αλλά, κυρίως, κάτι παραπάνω για τον εαυτό του.
Η σωστή αντιμετώπιση ενός hobby ως "ταξιδιού", σημαίνει ότι μπαίνουμε σ' αυτό όχι τόσο για να αποκτήσουμε περισσότερα, αλλά για να γίνουμε κάτι περισσότερο από αυτό που ήμασταν.
Και τώρα πάω να πλύνω τα πόδια του Κωσταυτιά με τα δάκρυά μου...
(Γιατρέ, ελπίζω να άλλαξες κάλτσες από τις προάλλες που είχες υπηρεσία)
και για την ιστορια θα πω οτι το καλυτερο ever συστημα που εχω ακουσει απο την εδω παρεα ειναι του Kοτσωνη , και δεν πρεπεινα ξεχνουν καποιοι οτι το γαμω πικαπ του το εχει στυσει ο [ασχετος] κατα καποιους Παπας!!!! Οταν ομως το ακουσαν ακομα τον παιζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στον αντιποδα Μανο μου, επρεπε να κανω εγω 414 χλμ και εσυ κοντα 500 χλμ για να γυρισεις εσυ ο ιδιος να μου πεις αδιαφορο!!!!!!!!!! και ολα αυτα για ενα συστημα που ο κατοχος του παντα βαδιζει με την τεκμιριωμενη γνωση!!!!!!!
Αληθεια ειναι Μανο ? ποιο συστημα ειναι αυτο ?
Απαντησε μας.
Του Κωσταυτιά .
Περίμενα να ακούσω τρομερά πράγματα και τελικά δεν με φόβισαν καθόλου.
Μου ήταν παντελώς αδιάφορο
Με απογοήτεψε .
Άψυχο, άσωμο, φλαταδούρα τελείως .
Και τώρα επιτρέψτε μου να πάω να του σκουπίσω τα δάκρυα .
Σαν καλό τσιράκι που είμαι πρέπει να περιποιηθώ τον αφέντη μου όπως κάποιοι ευφυώς υπονόησαν.
25-01-13, 14:34
Μερικές σκέψεις.Αυστηρά προσωπικές .
Παραφράζοντας γνωστή αναρχική ατάκα...."ο καθένας μας έχει τον ήχο που του αξίζει"
Δεν αρνούμαι την πολύ θετική προκατάληψη που έχω για κάθε τι νέο τεχνολογικά .Το θαυμάζω ,το ζηλεύω .
Ετσι λοιπόν και μ'αυτά τα "σκατούλια"άκουγα εξαιρετικά πριν τα συνδέσω.
Τετάρτη μεσημέρι,άμα τη παραλαβή τους,ακρόαση στον Βασίλη με 803 Ματριξ .
Ταχύτητα άψογη,έλεγχος,εστίαση,περιγραφή .
Πρώτη εντύπωση θετική.Ομόφωνα.Αλλά.......
- Κάτι μου λείπει στην μεσαία μου ,λέει ο Βασίλης.
Ξέρει το σύστημα και τον ήχο του καλύτερα από εμένα,δεν συμφώνησα απόλυτα και διατήρησα τις επιφυλάξεις μου .
Χτες βράδυ άκουσα 2 ωρίτσες και καθισμένος στο sweet spot (sic!) και τριγυρνώντας στο σπίτι όπως συνηθίζω.
Η λογική του "παίζουν καλά και σωστά "καρφωμένη στο κεφάλι μου .Θετικές εντυπώσεις ,κόντρα με τον Βασίλη πάλι .
-Ακούς το ίδιο και με τον SPL , επέμενε ο Bill
-Είσαι ευχαριστημένος ,επέμενε ο Bill
-Θα τον αγόραζες ,επέμενε ο Bill
Ναι σε όλα του απάντησα .....αλλά με κρύα καρδιά .Το ερωτηματικό της μεσαίας είχε αρχίσει να με μπολιάζει κι εμένα .
Σήμερα το πρωί αποφασισμένος να το ξεδιαλύνω τραβάω μπροστά το ρακ (ο θεός να το κάνει) και αρχίζω Α/Β τους 2 ενισχυτές στο ίδιο κομμάτι (5 δοκίμασα)
Τελικά συμφώνησα με τον Hitachious .Κι εμένα η μεσαία του δικού μου ενισχυτή μου φαίνεται πιό πλούσια (ότι μπορεί να σημαίνει αυτό).
Δεν διεκδικώ το απόλυτο του χώρου μου,των μηχανημάτων και επίσης της ακροαστικής δεινότητας .Απλά εγώ ευχαριστιέμαι.
Ακούω λάθος λοιπόν η παίζει λάθος το ncore .
Αδυνατώ να δώσω οποιαδήποτε "χρήσιμη απάντηση".
Ίσως η συνήθεια χρόνων,ίσως ο εθισμός σε "εύηχες παραμορφώσεις",ίσως το περίπου του χώρου και των μηχανημάτων,ίσως όλα μαζί αυτά μας οδηγούν σε κάποιο ιδεατό "ήχο"που πρέπει να φοράει τα παπούτσια του φαντάσματος που έχουμε στο κεφάλι μας.
... αδιάφορο
...
Άψυχο, άσωμο, φλαταδούρα τελείως .
...
30-01-13, 01:53
Μετά από ακροάσεις αρκετών ωρών και ημερών (σε περισσότερα του ενός συστήματα) καταλαβαίνω απόλυτα την πίστη κάποιων εδώ μέσα για την ποιότητα και τις δυνατότητες των Ncore.Είναι εργαλεία αναπαραγωγής της μουσικής .
Δεν προτίθεμαι να κάνω οιασδήποτε μορφής κριτική για το πως παίζουν.
Αναθεωρώ πλήρως τα αρχικά μου συμπεράσματα χαρακτηρίζοντας τα επιπόλαιες κρίσεις.
Αν μπορείτε ακούστε τα όσο γίνεται περισσότερο .Και κάντε κατά το δοκούν.
Θα χρησιμοποιήσω ένα νεολογισμό του Κωσταυτιά
Το μηχανάκι παίζει "τραγικοαπίστευτα - απιστευτογαμημένα
Μία από τις διαφορές ανάμεσα σε έναν έξυπνο και σε ένα βλάκα, δεν είναι ότι ο δεύτερος κάνει λάθη ενώ ο πρώτος δεν κάνει.
Είναι ότι ο έξυπνος μαθαίνει μέσα από τα λάθη του, ενώ ο βλάκας παραμένει στουρνάρι καταδικασμένος να τα επαναλαμβάνει διαρκώς, με αυξανόμενη μάλιστα αυτοπεποίθηση - κάτι που αποκαλεί εμπυρία.
Α, και κάτι άλλο...
Ο έξυπνος πολλές φορές δε μαθαίνει μέσα από τα λάθη του κάτι παραπάνω π.χ. για την Ηλεκτρακουστική, αλλά, κυρίως, κάτι παραπάνω για τον εαυτό του.
Η σωστή αντιμετώπιση ενός hobby ως "ταξιδιού", σημαίνει ότι μπαίνουμε σ' αυτό όχι τόσο για να αποκτήσουμε περισσότερα, αλλά για να γίνουμε κάτι περισσότερο από αυτό που ήμασταν.
Και τώρα πάω να πλύνω τα πόδια του Κωσταυτιά με τα δάκρυά μου...
(Γιατρέ, ελπίζω να άλλαξες κάλτσες από τις προάλλες που είχες υπηρεσία)