- Reaction score
- 460
Λυσσαξατε παναθεμα σας....
Λυσσαξατε παναθεμα σας....
δεν ειχα βαλει τον παλμογραφο βρε! ενα απλο ντεσιμπελομετρο κααι την γεννητρια μου!!
τι ;Μα δε θέλω να σε "χώσω" να μου κάνεις μετρήσεις χώρου.
Άλλο θέλω να δούμε με τον παλμογράφο!
Σιγα μην έρθει με.... τον αναλυτή καυσαερίων....Ααααα έτσι εεε?
Τώρα εξηγούνται όλα!
Δε μας τα έλεγες για να μη σε χώσουμε κι εσένα στις μετρήσεις των χώρων μας!
Τάκη πότε θα έρθεις σπίτι μου, με τον παλμογράφο σου???
Καλα , λεμε εισαι εντελως αλλου!!!! Την μετρηση του Σκαλ δεν την ειδες; Παει κατ ευθειαν στο aca!!Εχει και πετονατο πικαπιο! και sigle-ended! O Mη ο φουκαρας με class D θα παραμεινει στο μακρυ λουκανικο!!Έτσι πρέπει να είναι ένα υποψήφιο εκκολαπτόμενο μέλος του Aca!
Με κορυφαίες επιλογές του συστήματός του και κατασταλαγμένος!
Πως αλλιώς θα γίνει Acas αν δεν είναι σοβαρός?
Τώρα μάλιστα που ξεχωρίζει από όλους, ιδιαίτερα με τον εξαιρετικό χώρο του βάση μετρήσεων, που παίζει να είναι (όπως είπε) ίσως ο καλύτερος χώρος στην Ευρώπη!
Στον χώρο σου γίνεται το αντίθετο από του Βασίλη, με τα ίδια όμως αποτελέσματα..ο Βασίλης σχεδόν δεν είχε modes, εσύ έχεις τόσα και σε τόσο πυκνή διάταξη (καλό είναι αυτό μην ανυσηχείς) και με γενικά χαμηλό χρόνο αντήχησης, που καθώς μέρη τους αλληλοκαλύπτονται, (βλ. διάγραμμα overlapping) η διέγερση του ενός οδηγεί και στη διέγερση του άλλου καθώς σβήνει ο πρώτος, με ένα έτσι smooth αποτέλεσμα. (βλ. modes)Αλέξανδρε, κάποιο διάγραμμα με τα room modes δεν μου έβαλες, άραγε είναι απαραίτητο?
Αντωνάκη, πότε θα μετρηθείς?Λυσσαξατε παναθεμα σας....
Για πότε φεύγουν τα πολιτικά απ' τη μέση...Τις μετρησεις εκανε ο καλός φίλος Αλέξανδρος που τον γνώρισα στο AVSite και θα επακολουθήσουν φωτογραφιες (σε λίγο) και αναλυση διαγράμματων (το βραδακι η αύριο).
Αφού είπαμε, για να πάω μου ορκίστηκε ότι θα ψηφίσει από Σύριζα προς τα αριστερά και μέχρι Ανταρσύα ανάλογα τις μετρήσεις...Ρε είστε ρε πουλημένοι ρε κι οι δυό ρε! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των "δοξασμένων" αντιστοίχων ηρώων.
Δηλαδη, αν κανω καμια συγκεντρωση για μουσικούλα σπίτι, να καλέσω μόνο δεξιους? Αυτο δεν το 'χω κανει ποτέ!!!Ρε είστε ρε πουλημένοι ρε κι οι δυό ρε! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των "δοξασμένων" αντιστοίχων ηρώων.
Η μουσική μας ενώνει και παπαριές. Μάκια κάνατε τη στιγμή του αποχωρισμού;
Μεσα! και ο Αλέξανδρος αν θέλει....Αμα θε και κανα Χ.Α ιτη , σφυρα!