skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
ε προχθες δε σουπα ναρθεις?Το ξέρω από προχθές...άρα δε ξέρω...
ε προχθες δε σουπα ναρθεις?Το ξέρω από προχθές...άρα δε ξέρω...
Τί να σου πω, εμένα αυτό που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι ότι με πήραν στο μεταπτυχιακό...
Γουρλής με τίποτα, "τσάτσος" του Σαμαρά όμως?Δηλαδη ειμαι γουρλής?
Τι πάει να πει κάποιος. Η δουλειά αυτή χρειάζεται ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, δεν μπορεί να την κάνει όποιος-όποιος.... ας με ξεματιάσει κάποιος, σας παρακαλώ!
Εγω πιστευω, άμα βαρυνω λίγο το clamp, θα διορθωθεί......
http://www.aca.gr/index/forums/fgr/meetings1?row=2366&pgn=3Ηθελα να 'ξερα που ξημεροβραδιαζεται αυτος ο ΜΗ το τελευταιο καιρό......
και του εχω πει να ξυριζεται στις κοινωνικες του εκδηλωσεις.....γινεται ποιο ομορφο το πουλακι μου!!!!Χμμμμ... πολύ σοβαρό είδα τον Βασιλάκη στις φωτό!
Γιά έναν τυπικό χώρο ακρόασης,η ρεαλιστική εκτίμηση είναι ότι τα διαδεδομένα ηχητικά κύματα προσπίπτουν υπό πληθώρα τυχαίων γωνιών πάνω στις περικλείουσες επιφάνειες.Η πολική απόκριση της πηγής ορίζει το ποσοστό ενεργειακής συμμετοχής που θα έχουν οι ομόλογες συνιστώσες στις πρώτες ανακλάσεις.Αυτές αποτελούν το πρώιμο τμήμα μιάς κρουστικής απόκρισης στη θέση μέτρησης.Η αντήχηση προκύπτει ως άθροισμα στο χρόνο των πρώτων με τις ολικές ανακλαστικές συνιστώσες που έπονται.
Θα ήταν αδύνατον να υφίστανται αμελητέες διαφορές απόκρισης μεταξύ δεξιού και αριστερού.
There is no...more displacement for replacement.Εγω πιστευω, άμα βαρυνω λίγο το clamp, θα διορθωθεί......
κραταει επιπεδο!Χμμμμ... πολύ σοβαρό είδα τον Βασιλάκη στις φωτό!
Οποιον κανω παρεα, του ανεβαζω το επιπεδο ............κραταει επιπεδο!
.........διαπιστωνω τεκτονικες μεθοδοτυμπανοκρουσιες!Οποιον κανω παρεα, του ανεβαζω το επιπεδο ............
και οχι μονο.........Οποιον κανω παρεα, του ανεβαζω το επιπεδο ............
Axxxx τα γλυκούλια μου!!!!Χμμμμ... πολύ σοβαρό είδα τον Βασιλάκη στις φωτό!
Έτσι πρέπει να είναι ένα υποψήφιο εκκολαπτόμενο μέλος του Aca!Χμμμμ... πολύ σοβαρό είδα τον Βασιλάκη στις φωτό!
Ψωνάρα....Οποιον κανω παρεα, του ανεβαζω το επιπεδο ............