Μετρήσεις χώρου...

Reaction score
2.566
Γενικά δεν θα ήθελα να αναφέρομαι σε αυτό το νήμα για το πώς μου ακούστηκε εμένα ένα σύστημα ούτε φυσικά σε συγκρίσεις αυτών. Και οι δύο χώροι που αναφέρονται εδώ μέχρι στιγμής, έχουν όλα τα στοιχεία, όπως φαίνονται στις μετρήσεις για ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.341
Γενικά δεν θα ήθελα να αναφέρομαι σε αυτό το νήμα για το πώς μου ακούστηκε εμένα ένα σύστημα ούτε φυσικά σε συγκρίσεις αυτών.

Κότα.

Πες ότι του δεξιού δεν παίζει αν είσαι άντρας ρε. :D

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Γενικά δεν θα ήθελα να αναφέρομαι σε αυτό το νήμα για το πώς μου ακούστηκε εμένα ένα σύστημα ούτε φυσικά σε συγκρίσεις αυτών. Και οι δύο χώροι που αναφέρονται εδώ μέχρι στιγμής, έχουν όλα τα στοιχεία, όπως φαίνονται στις μετρήσεις για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!
Εισαι πολυ σωστός! :hi:

Reaction score
1.815
Έλα όποτε θέλεις, πουτ@να είναι και μουσική δεν παίζει ποτέ.
Και κάποιος άλλος έλεγε ότι ήταν πουτ@να, αλλά τελικά διαψεύστηκε πανηγυρικά μετά τις μετρήσεις!:tongue:

Reaction score
1.720
Δεν εγινε ΚΑΘΟΛΟΥ τετοια συζητηση, απλά χαθηκε, δεν τον βλέπω και θελω να τον πειραξω.......
Ο Μη βρισκεται σε περιοδο αναβαθμισης.:beach: Οι τελευταιες πληροφοριες που εχω απ το μετωπο, λενε οτι εχει καταγοητευτει απο ενα λαμπατο συστημα κααι επισης δειχνει πολυ ενδιαφερον για ενα πετονατο πικαπιο πολλων κιλων! Επισης απεταξεν τις mm και κοιταει mc.Επισης εκανε ντιλ με την anaconta silver cable . Η διαροη εγινε απο πολυ γνωστο χαιντοπαπαρατσι που εισερχεται στα αδυτα των πετονατων turntable man! Eκανε και δηλωση στα μμε . .......μετα απο αυτες τις μετρησεις ηρθε η ωρα!!!!.......:vinsent:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Για να γυρισω λίγο στις μετρήσεις, αυτό που με κάνει ιδαίτερα χαρουμενο ειναι η παρακατω καμπύλη απόκρισης συχνοτητας 20 - 300 Hz (στο 1/3 της οκτάβας και στο 1/24 της οκτάβας)

Ειναι η δυσκολότερη περιοχή για ενα υβριδικό ηχειο ribbon / woofer οπου από το woofer (16 - 80Hz) μεταπηδούμε στο ribbon χωρις να φαινεται καποιο ιδιαιτερο βυθισμα η έξαρση! Τι λες κι εσυ Αλέξανδρε?

Reaction score
2.566
Για να γυρισω λίγο στις μετρήσεις, αυτό που με κάνει ιδαίτερα χαρουμενο ειναι η παρακατω καμπύλη απόκρισης συχνοτητας 20 - 300 Hz (στο 1/3 της οκτάβας και στο 1/24 της οκτάβας)

Ειναι η δυσκολότερη περιοχή για ενα υβριδικό ηχειο ribbon / woofer οπου από το woofer (16 - 85Hz) μεταπιδούμε στο ribbon χωρις να φαινεται καποιο ιδιαιτερο βυθισμα η έξαρση! Τι λες κι εσυ Αλέξανδρε?
Τί να σου πω, εμένα αυτό που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι ότι με πήραν στο μεταπτυχιακό...:p:p

Reaction score
1.720
Αλεξ sos!!! εχω διαπιστωσει [ακουστικα , οχι με μετρηση] οτι στο σπιτι της πεθερας μου υπαρχει εξαρση περιπου στους 3khz πανω απο 103 db. Μετα απο παρα πολυ προσοχη νομιζω οτι οφειλεται σε εναν ενοικιαστη που της αργει το ενοικιο.Πριν παρω το πιστολι για την μετρηση υπαρχει κατι ποιο σοφτ να να γλυτωσω αυτον τον φουκαρα απο την παπ@ροζαλαδα της΄;;

Reaction score
2.566
Σοβαρά τώρα, ναι, γενικότερα στα χαμηλά η μέτρηση είναι πάρα πολύ καλή για μη φροντισμένο ηχητικά χώρο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000