skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Ηθελα να 'ξερα που ξημεροβραδιαζεται αυτος ο ΜΗ το τελευταιο καιρό......
Τον παρασύρουν κάτι άλλοι εδώ και κειΗθελα να 'ξερα που ξημεροβραδιαζεται αυτος ο ΜΗ το τελευταιο καιρό......
Γενικά δεν θα ήθελα να αναφέρομαι σε αυτό το νήμα για το πώς μου ακούστηκε εμένα ένα σύστημα ούτε φυσικά σε συγκρίσεις αυτών.
Εισαι πολυ σωστός!Γενικά δεν θα ήθελα να αναφέρομαι σε αυτό το νήμα για το πώς μου ακούστηκε εμένα ένα σύστημα ούτε φυσικά σε συγκρίσεις αυτών. Και οι δύο χώροι που αναφέρονται εδώ μέχρι στιγμής, έχουν όλα τα στοιχεία, όπως φαίνονται στις μετρήσεις για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!
Πρόσεχε γιατί θα ρθω να στον μετρήσω....Κότα.
Πες ότι του δεξιού δεν παίζει αν είσαι άντρας ρε.
Έλα όποτε θέλεις, πουτ@να είναι και μουσική δεν παίζει ποτέ.Πρόσεχε γιατί θα ρθω να στον μετρήσω....
Ο μετρημένος την μέτρηση δεν την φοβάταιΠρόσεχε γιατί θα ρθω να στον μετρήσω....
χαχαχαχαχα δε παιζεσαι!!!!!!!!!!!Στον Μάρκου πότε θα πας;
Και κάποιος άλλος έλεγε ότι ήταν πουτ@να, αλλά τελικά διαψεύστηκε πανηγυρικά μετά τις μετρήσεις!Έλα όποτε θέλεις, πουτ@να είναι και μουσική δεν παίζει ποτέ.
Ο Μη βρισκεται σε περιοδο αναβαθμισης. Οι τελευταιες πληροφοριες που εχω απ το μετωπο, λενε οτι εχει καταγοητευτει απο ενα λαμπατο συστημα κααι επισης δειχνει πολυ ενδιαφερον για ενα πετονατο πικαπιο πολλων κιλων! Επισης απεταξεν τις mm και κοιταει mc.Επισης εκανε ντιλ με την anaconta silver cable . Η διαροη εγινε απο πολυ γνωστο χαιντοπαπαρατσι που εισερχεται στα αδυτα των πετονατων turntable man! Eκανε και δηλωση στα μμε . .......μετα απο αυτες τις μετρησεις ηρθε η ωρα!!!!.......Δεν εγινε ΚΑΘΟΛΟΥ τετοια συζητηση, απλά χαθηκε, δεν τον βλέπω και θελω να τον πειραξω.......
Τί να σου πω, εμένα αυτό που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι ότι με πήραν στο μεταπτυχιακό...Για να γυρισω λίγο στις μετρήσεις, αυτό που με κάνει ιδαίτερα χαρουμενο ειναι η παρακατω καμπύλη απόκρισης συχνοτητας 20 - 300 Hz (στο 1/3 της οκτάβας και στο 1/24 της οκτάβας)
Ειναι η δυσκολότερη περιοχή για ενα υβριδικό ηχειο ribbon / woofer οπου από το woofer (16 - 85Hz) μεταπιδούμε στο ribbon χωρις να φαινεται καποιο ιδιαιτερο βυθισμα η έξαρση! Τι λες κι εσυ Αλέξανδρε?
Δηλαδη ειμαι γουρλής?Τί να σου πω, εμένα αυτό που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι ότι με πήραν στο μεταπτυχιακό...
Το ξέρω από προχθές...άρα δε ξέρω...Δηλαδη ειμαι γουρλής?