skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Και ακούσαμε και 3 βινύλια, πριν και μετα τις μετρήσεις, ετσι για να εχει ο Αλέξανδρος μια πιο ολοκληρωμενη άποψη...
Υπήρχε όρος και συμφωνία από πριν, με ρήτρα σε περίπτωση αναίρεσης...Άλεξ, για πολιτικά μιλήσατε;
Συνχωρεστε με που ξαναγινομαι διακοπτης. Τελικα θα ξεκινησω και εγω να κανω μια μετρηση με την κρουστικη μεθοδο.
Η πρωτη μετρηση θα γινει στο σπιτι της πεθερας μου , αλλα οχι με ασφαιρα!
Μέχρι και τα ηχεία σου είναι δεξιά....Αφου αυτο το peak στο δεξι ηχείο ηταν...... πως εγερνε αριστερά?
Καλά που το κατάλαβες. Δεν είναι νικνέιμ αυτό το Βασίλης μη. Τι θα πει μη, θες ή δε θες;Μπορείς να αφαιρέσεις το όνομά μου...
Υπήρχε όρος και συμφωνία από πριν, με ρήτρα σε περίπτωση αναίρεσης...
...συμφωνήσαμε να υπάρχουν παντου στον χώρο αγαλματίδια του Λένιν που βοήθησαν τελικά και ως διαχύτες στις υψηλές.... και αφίσες του Ζαχαριάδη στα σημεία πρώτης ανάκλασης, εξ ου και η σκηνή έγερνε λίγο προς τα αριστερά. Επίσης, είχαμε συμφωνήσει όση ώρα θα ήμουν εκεί να του απαγγέλνω τα κατορθώματα του ΕΛΑΣ και αυτός να συμφωνεί! .
Αφού το άντεξε αυτό, συμφώνησα κι εγώ να πάω...
τωρα κανει ανοιγμα στα κεντροαριστερα. φτιαγνει την εικονα τουςΜέχρι και τα ηχεία σου είναι δεξιά....
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!
σε τρωει ο .........Αντε ρε Αλεξ, πες κατι και για το πικάπ, δεν το άκουσες καλύτερο από του ΜΗ?