Μετρήσεις χώρου...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Και ακούσαμε και 3 βινύλια, πριν και μετα τις μετρήσεις, ετσι για να εχει ο Αλέξανδρος μια πιο ολοκληρωμενη άποψη...

Reaction score
2.566
Άλεξ, για πολιτικά μιλήσατε; :D
Υπήρχε όρος και συμφωνία από πριν, με ρήτρα σε περίπτωση αναίρεσης...
...συμφωνήσαμε να υπάρχουν παντου στον χώρο αγαλματίδια του Λένιν που βοήθησαν τελικά και ως διαχύτες στις υψηλές.... και αφίσες του Ζαχαριάδη στα σημεία πρώτης ανάκλασης, εξ ου και η σκηνή έγερνε λίγο προς τα αριστερά. Επίσης, είχαμε συμφωνήσει όση ώρα θα ήμουν εκεί να του απαγγέλνω τα κατορθώματα του ΕΛΑΣ και αυτός να συμφωνεί! .:p
Αφού το άντεξε αυτό, συμφώνησα κι εγώ να πάω...

Last edited:

Reaction score
1.815
Συνχωρεστε με που ξαναγινομαι διακοπτης. Τελικα θα ξεκινησω και εγω να κανω μια μετρηση με την κρουστικη μεθοδο.

Η πρωτη μετρηση θα γινει στο σπιτι της πεθερας μου , αλλα οχι με ασφαιρα!:hunter:

Όταν ανέβεις να μετρήσεις και τα κεραμίδια, ζήτα τις ανοξείδωτες Hi-End ταβανόπροκες!
Όλο και κάποιος πρόθυμος θα βρεθεί να στις δώσει!:p:laugh:

Last edited:

Reaction score
1.720
Υπήρχε όρος και συμφωνία από πριν, με ρήτρα σε περίπτωση αναίρεσης...
...συμφωνήσαμε να υπάρχουν παντου στον χώρο αγαλματίδια του Λένιν που βοήθησαν τελικά και ως διαχύτες στις υψηλές.... και αφίσες του Ζαχαριάδη στα σημεία πρώτης ανάκλασης, εξ ου και η σκηνή έγερνε λίγο προς τα αριστερά. Επίσης, είχαμε συμφωνήσει όση ώρα θα ήμουν εκεί να του απαγγέλνω τα κατορθώματα του ΕΛΑΣ και αυτός να συμφωνεί! .:p
Αφού το άντεξε αυτό, συμφώνησα κι εγώ να πάω...

Aλεξ, οι ανθρωποι με τα χρονια αλλαζουν! αυτο που λες το επιβεβαιωνω και εγω. Οσες φορες παλαιωτερα ειχαμε παει στο σπιτι του Skal μας ποτιζε με METAXA . Την τελευταια φορα την βγαλαμε με Stolichnaya:roflmao::imtheking:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Δεν εγινε ΚΑΘΟΛΟΥ τετοια συζητηση, απλά χαθηκε, δεν τον βλέπω και θελω να τον πειραξω.......

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000