Μετρήσεις χώρου...

Reaction score
8.905
Σας έλειψα “καθάρματα” βλέπω...:whistling: εκεί που έβλεπα τα αθλητικά με ψιλοπήρε ο ύπνος... φτου, έχασα την μέτρηση της χρονιάς... Μπράβο στον Άλεξ και στον Σκάλ... θα γίνει μόδα στο τέλος :rofl:, το θέμα είναι να μην μένουμε στην μέτρηση μόνο, αλλά και στην έπειτα βελτίωση...! Εγω ήδη χώθηκα γερά...:prankster:

ΥΓ. Νιώθω κουρασμένος τον τελευταίο καιρό...:sleep: ας με ξεματιάσει κάποιος, σας παρακαλώ! :lol:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Χμμμμ... πολύ σοβαρό είδα τον Βασιλάκη στις φωτό! :)
και του εχω πει να ξυριζεται στις κοινωνικες του εκδηλωσεις.....γινεται ποιο ομορφο το πουλακι μου!!!!:fuckyou:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.544
Γιά έναν τυπικό χώρο ακρόασης,η ρεαλιστική εκτίμηση είναι ότι τα διαδεδομένα ηχητικά κύματα προσπίπτουν υπό πληθώρα τυχαίων γωνιών πάνω στις περικλείουσες επιφάνειες.Η πολική απόκριση της πηγής ορίζει το ποσοστό ενεργειακής συμμετοχής που θα έχουν οι ομόλογες συνιστώσες στις πρώτες ανακλάσεις.Αυτές αποτελούν το πρώιμο τμήμα μιάς κρουστικής απόκρισης στη θέση μέτρησης.Η αντήχηση προκύπτει ως άθροισμα στο χρόνο των πρώτων με τις ολικές ανακλαστικές συνιστώσες που έπονται.

Η μέθοδος διέγερσης γιά τη μέγιστη επαναληψιμότητα των χρόνων αντήχησης που αναφέρονται σε δεδομένο χώρο είναι καθορισμένη από διεθνή πρότυπα.

Η σημασία της γωνίας πρόσπτωσης έχει κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα,αναφορικά με τη μεθοδολογία στις μετρήσεις συντελεστών απορρόφησης γιά διαφορετικά υλικά και διατάξεις.
http://www.inceusa.org/nc07/links/Muehleisen_plenary_acoustic_properties_materials.pdf
Θα ήταν αδύνατον να υφίστανται αμελητέες διαφορές απόκρισης μεταξύ δεξιού και αριστερού.:lol:
Το σύνολο των μετρήσεων δικαιώνει το αμερικανικό ρητό :΄΄There is no replacement for displacement΄΄
Εγω πιστευω, άμα βαρυνω λίγο το clamp, θα διορθωθεί...... :gotcha:
There is no...more displacement for replacement.

Last edited:

Reaction score
1.815
Χμμμμ... πολύ σοβαρό είδα τον Βασιλάκη στις φωτό! :)
Έτσι πρέπει να είναι ένα υποψήφιο εκκολαπτόμενο μέλος του Aca!:D
Με κορυφαίες επιλογές του συστήματός του και κατασταλαγμένος!

Πως αλλιώς θα γίνει Acas αν δεν είναι σοβαρός?
Τώρα μάλιστα που ξεχωρίζει από όλους, ιδιαίτερα με τον εξαιρετικό χώρο του βάση μετρήσεων, που παίζει να είναι (όπως είπε) ίσως ο καλύτερος χώρος στην Ευρώπη!:acute:

Reaction score
8.905
Οποιον κανω παρεα, του ανεβαζω το επιπεδο ............
Ψωνάρα....:laugh:

Έχω ξεχάσει να σας πω ότι ο Καφάτος με έχει διορίσει υπεύθυνο στο τμήμα των δημοσίων σχέσεων! :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000