Ηλεκτρονικό τσιγάρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.151
Εκεί ανατολικά 23€ και χωρίς μεταφορικά!

Για σιγουριά θα μας πει ο Μάνος.

Reaction score
408
να ρωτησω μια που φερατε το θεμα... πριν δυο χρονια προσπαθησα κι εγω να γυρισω σε ηλεκτρονικο. αλλα δεν τα καταφερα. το προβλημα μου ηταν οτι ο ατμος ηταν πολυ υγρος και εβηχα συνεχεια. δεν μπορουσα να παρω ουτε μια τζουρα χωρις να με πιασει βηχας.

αντιμετωισε κανεις παρομοιο προβλημα? υπαρχει λυση?

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
γενικά πρίν από 1,5-2? χρόνια περίπου άρχισαν οι συσκευές να είναι αξιόλογες,δεν το γνωρίζω προσωπικά αλλά όλοι αυτό λένε.έχουν αλλάξει τα πράγματα απο τότε.
δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο σαν αυτό που περιγράφεις ούτε έχει πει κάποιος κάτι στις 42 προηγούμενες σελίδες του νήματος.
το έχω όμως ακούσει από κάποιους που είχαν δοκιμάσει παλιά όπως κ εσύ.

Reaction score
408
ok θα διαβασω ολο το νημα να παω να παρω κι εγω ενα γιατι κοντευω να φτασω τα δυο πακετα...

Y

Yiannis_B

Guest
να ρωτησω μια που φερατε το θεμα... πριν δυο χρονια προσπαθησα κι εγω να γυρισω σε ηλεκτρονικο. αλλα δεν τα καταφερα. το προβλημα μου ηταν οτι ο ατμος ηταν πολυ υγρος και εβηχα συνεχεια. δεν μπορουσα να παρω ουτε μια τζουρα χωρις να με πιασει βηχας.

αντιμετωισε κανεις παρομοιο προβλημα? υπαρχει λυση?
Έχω καταλήξει, ότι ο τρόπος ατμίσματος διαφέρει από τον τρόπο καπνίσματος -τουλάχιστον για μένα. Δοκίμασε να ατμίσεις όπως θα έκανες ένα πούρο.Την περισσότερη νικοτίνη θα την παίρεις από το στόμα και όχι από τους πνεύμονες. Απολαμβάνεις καλύτερα και την γεύση με αυτόν τον τρόπο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.315
Έχω καταλήξει, ότι ο τρόπος ατμίσματος διαφέρει από τον τρόπο καπνίσματος -τουλάχιστον για μένα..
Όχι μόνο για σένα.Λόγω του ότι θερμαίνεται υγρό προσομοιάζει τον τρόπο του ναργιλέ.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
ok θα διαβασω ολο το νημα να παω να παρω κι εγω ενα γιατι κοντευω να φτασω τα δυο πακετα...
ξαναδοκίμασε το.
μην τρομάξεις με μερικά ποστ με ένα κάρο ετοιμασίες κ προετοιμασίες δεν χρειάζονται.
κ πριν πάρεις κάτι πες αν θέλεις τι περίπου θέλεις κ τι έχεις αποφασίσει να πάρεις.

Reaction score
5.832
Όπως ειχα γραψει και παραπανω,το vamo μου εχει χασει την αποδοση του,και το πληκτρο οπου αναβει και κλεινει υπολειτουργει.

Πριν λιγο το ελυσα και καθαρισα τα σπειρωματα όλα,την κεφαλη,και τους πολους των μπαταριων με ισοπροπυλικη αλκοολη,και εριξα ελαχιστο καθαριστικο επαφων στο κουμπι.

Αν δειτε τι μαυριλα εβγαλαν τα σπειρωματα και η κεφαλη.......:o

Αφου το αφησα να στεγνωσει καλα,το εδεσα ξανα και εβαλα τον ατμοποιητη.
Το πληκτρο ενώ ηθελε πριν καμμια δεκαρια φορες πατημα να δουλεψει,το πρόβλημα συνεχιζεται.

Αφου τρβηξα μερικες τζουρες,ειδα ότι το vamo αρχισε να αποδιδει όπως ηταν στην αρχη.:)

Δυστηχως όμως μετα από ένα τεταρτο ξαφνικα αρχισε να χανει παλι την αποδοση του.
Αυτό που σκεφτηκα μηπως τα εχουν "παιξει" και οι δυο μπαταριες panasonic που εχω.

Οι μπαταριες είναι περιπου 5-6 μηνων.Πως μπορω να ελενξω αν φτιανε οι μπαταριες?

Εχθες από fasttech εβαλα παραγγελια το vamo 5,https://www.fasttech.com/products/1509700 οποτε θα περιμενω να το δοκιμασω με τις panasonic να δω αν φταινε οι μπαταριες προτου το σουταρω.

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.151
Οι μπαταρίες δεν μπαίνουν στο cool fire για να τις δοκιμάσεις εκεί;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.315
Το fasttech πουλάει νορμάλ προϊόντα ή μπανανίτσες;
Μου κάνουν εντύπωση οι εξωφρενικές διαφορές στις τιμές..

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.151
Ρώτα το Μάνο που έχει δύο Vamo, ένα από Ελλάδα κι ένα από fasttech.

Reaction score
5.832
Το fasttech πουλάει νορμάλ προϊόντα ή μπανανίτσες;
Μου κάνουν εντύπωση οι εξωφρενικές διαφορές στις τιμές..
Δεν ξερω,αλλα στο φορουμ τον ατμιστων διαβαζω ότι σχεδόν ολοι ψωνιζουν από fasttech, και το vamo οι περισσοτεροι από εκει το εχουν παρει.

Ο Μανος θα μας πει για σιγουρα. Παντως στα τεστ που υπαρχουν στο youtube το vamo ερχεται στο μπεζ κουτι οπου το στελνει το fasttech.

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.377
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa