- Reaction score
- 103.151
Μανο από που το πηρες το vamo? Λεω να αντικαταστήσω το παλιο μου.
Νομίζω από δω: http://www.fasttech.com/products/1411/10004394/1491700
Μανο από που το πηρες το vamo? Λεω να αντικαταστήσω το παλιο μου.
Και τελικο κοστος με τα μεταφορικα? Εδώ εχει 59 ευρω.
Fast tech 32,5 $Μανο από που το πηρες το vamo? Λεω να αντικαταστήσω το παλιο μου.
Έχω καταλήξει, ότι ο τρόπος ατμίσματος διαφέρει από τον τρόπο καπνίσματος -τουλάχιστον για μένα. Δοκίμασε να ατμίσεις όπως θα έκανες ένα πούρο.Την περισσότερη νικοτίνη θα την παίρεις από το στόμα και όχι από τους πνεύμονες. Απολαμβάνεις καλύτερα και την γεύση με αυτόν τον τρόπο.να ρωτησω μια που φερατε το θεμα... πριν δυο χρονια προσπαθησα κι εγω να γυρισω σε ηλεκτρονικο. αλλα δεν τα καταφερα. το προβλημα μου ηταν οτι ο ατμος ηταν πολυ υγρος και εβηχα συνεχεια. δεν μπορουσα να παρω ουτε μια τζουρα χωρις να με πιασει βηχας.
αντιμετωισε κανεις παρομοιο προβλημα? υπαρχει λυση?
Όχι μόνο για σένα.Λόγω του ότι θερμαίνεται υγρό προσομοιάζει τον τρόπο του ναργιλέ.Έχω καταλήξει, ότι ο τρόπος ατμίσματος διαφέρει από τον τρόπο καπνίσματος -τουλάχιστον για μένα..
Αντε τίναξε τα λέπια σου ρε κ...ψαροΌχι μόνο για σένα.Λόγω του ότι θερμαίνεται υγρό προσομοιάζει τον τρόπο του ναργιλέ.
ξαναδοκίμασε το.ok θα διαβασω ολο το νημα να παω να παρω κι εγω ενα γιατι κοντευω να φτασω τα δυο πακετα...
Δεν ξερω,αλλα στο φορουμ τον ατμιστων διαβαζω ότι σχεδόν ολοι ψωνιζουν από fasttech, και το vamo οι περισσοτεροι από εκει το εχουν παρει.Το fasttech πουλάει νορμάλ προϊόντα ή μπανανίτσες;
Μου κάνουν εντύπωση οι εξωφρενικές διαφορές στις τιμές..