Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εαν δεν έβαζες τον περιορισμό της όπτικαλ... κορυφαία λύση είναι και το Mytek192...
Του το έχω υποδείξει 2 σελίδες πίσω παππούκααααααααααα....Και με τιμή λίγο πάνω από το όριο που έθεσε...
http://athensproaudio.gr/recording/...er-clock/mytek-stereo-192-dsd-dac-silver.html
Το είχα δει βρε... αλλά είδα ότι δεν σε έπαιρνε στα σοβαρά... και έτσι του το ανέφερα και εγώ....Του το έχω υποδείξει 2 σελίδες πίσω παππούκααααααααααα....
Είσαι ποταπός και τρισάθλιος!Του βάλαμε δουλειά του wizzy... καλό διάβασμα.... και θα ησυχάσουμε για λίγο από αυτόν....
Φυσικά και πήρα στα σοβαρά τον Gojakla! Να βάζεις τα γυαλιά σου άλλη φορά, πριν να απαντάς στα threads! Παππού, ε, παππού!Το είχα δει βρε... αλλά είδα ότι δεν σε έπαιρνε στα σοβαρά... και έτσι του το ανέφερα και εγώ....
Του το εχω πει απο το πρωι, εδω δεν ειναι αναλογικα ............Δες και το M2TECH Young DSD
Φίλε μου μένει στην Κύπρο...Πάντως, αν μένεις Αθήνα και θέλεις να ακούσεις το North Star supremo για να πάρεις μια καλή ιδέα για την καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει οι ιταλοί, κερνάμε και καφεδάκι.
Να ΄σαι καλά, σε ευχαριστώ για την πρόσκληση! Όπως είπε κι ο Βασίλης, μένω Κύπρο, αλλά συχνά-πυκνά έρχομαι Αθήνα. Στο επόμενο ταξίδι (ελπίζω σύντομα) θα επικοινωνήσω εκ των προτέρων για να το κανονίσουμε.@wizzy
Μόνος ενδοιασμός το θέμα τροφοδοσίας του m2tech young. Mε την πρώτη έκδοση ήταν "must" η χρήση ξεχωριστού τροφοδοτικού, δε γνωρίζω αν με τη νέα έκδοση υφίσταται πάλι τέτοιο θέμα.
Πάντως, αν μένεις Αθήνα και θέλεις να ακούσεις το North Star supremo για να πάρεις μια καλή ιδέα για την καταπληκτική δουλειά που έχουν κάνει οι ιταλοί, κερνάμε και καφεδάκι.
Με σένα, όταν έρθω Αθήνα, δεν θα επικοινωνήσω!Φίλε μου μένει στην Κύπρο...
τι τυχεροί που είμαστε
Φίλε μου μένει στην Κύπρο...
τι τυχεροί που είμαστε
Τελικά, όπως περιέγραψα εδώ, έκατσα κι έφτιαξα βαρίδια με διαφορετικό βάρος για να κάνω τις δοκιμές μου. Δοκίμασα το βαρίδι του 1 γραμμαρίου και του 0.5 γραμμαρίου. Κράτησα αυτό του 0.5 γραμμαρίου με τη θηλιά τοποθετημένη στην πρώτη εγκοπή του στελέχους του βραχίονα (κοντά στο σώμα του βραχίονα). Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, επιβεβαιωμένο και με τον δίσκο του Hi-Fi News.[...] Ο PURETONE πρόσεξε ότι ο κατασκευαστής της κεφαλής προτείνει όπως τα ο antiskating να είναι μεταξύ 0.2γρ και 0.4γρ, δηλαδή καμία σχέση με το προτεινόμενο βάρος - κατά τον κατασκευαστή του βραχίονα - για την κεφαλή! Οπότε, πρότεινε όπως αφαιρεθεί εντελώς το antiskating, διότι, όπως σωστά το διατύπωσε, «το antiskating 0.2γρ με 0.4γρ είναι πολύ κοντά στο "καθόλου" και σίγουρα πολύ λιγότερο από το 1.4γρ που το είχες μέχρι τώρα. Ας το δοκιμάσουμε κι έτσι και βλέπουμε». Αποτέλεσμα; Θόρυβος μηδέν, τίποτα, nada, nothing, niente.
Στο τέλος, πρότεινε να ρυθμίσω το βάρος της κεφαλής στο 1.5γρ και όχι στο 1.4γρ που το είχα μέχρι τότε. Αποτέλεσμα; Πιο στιβαρό μπάσο με το ηχητικό αποτέλεσμα να βελτιώνεται κατά πολύ. Ακούσαμε μια πλευρά του δίσκου “Parastasis” των Iskra και ήταν το κάτι άλλο! Πραγματικά, δεν πίστευα στα αυτιά μου!!! Όσον αφορά στο antiskating, εάν τελικά αλλάξω γνώμη (ξανά!), θα ζυγίσω το βαρίδι που έχει ο βραχίονας και θα πάω σε ένα κατάστημα με είδη ψαρέματος εδώ κοντά, να αγοράσω πιο ελαφριά για να πειραματιστώ. [...]