- Reaction score
- 76.908
Άσε ρε Γιωργάκη, χθες μετά τις οδηγίες των βίντεο:Τώρα θα του μπιπ την ψυχολογιά του Γιάννη..
Άσε ρε Γιωργάκη, χθες μετά τις οδηγίες των βίντεο:Τώρα θα του μπιπ την ψυχολογιά του Γιάννη..
Σταματαω γιατι θα γραψω εκθεση σε λιγο.................
Μάστορα ωραία και καλά όλα αυτά,αλλά σε μαγαζί ελληνικό δεν τις βλέπω να κυκλοφορούν.Οπότε,αγορά από εξωτερικό;Αυτη τη στιγμη η πιο καλες μπαταριες ειναι οι :
Samsung SDI INR 18650 25R 2500mAh 20 Amperes (35 Amps για 75 δευτερα)
LG ICR 18650 HE2 2500 mAh 20 Amperes ( 35 Amps για 75 δευτερα)
SONY US 18650 VTC 5 2600 mAh 30 Amperes ( 60 Amps το πολυ για 10 δευτερα)
Λογο της πολη μικρης εσωτερικης αντ/σης που εχουν οι Samsung και LG (0.04 mohm) και λογο της καινουριας τεχνολογιας των κελιων τους , μπορουν να αποφορτιστουν ακομα και μεχρι τα 2 Volts. Αυτο αυτοματα δινει μια ασφαλεια στο θεμα της θερμοκρασιας που θα αναπτυσωταν αν ζοριζαμε την μπαταρια να δωσει ρευμα κατω των 2.5-3.0 Volts.
H SONY ειναι φυσικα μια απο τις καλυτερες , ομως βασιζεται στο παλιο κελι της VTC 4 των 2100 mAh . H εσωτερικη της αντ/ση ειναι 0.13 mohm kai to orio apofortishw einai sta 2.5 Volts.
Δοκιμαστε τα υγρα Umami του Zetel απο το Zerobacco.....Εχει και υγρα που περιεχουν μενθολη και για καλοκαιρι ειναι και δροσιστικα.....
Υπαρχουν πολυ καλες βασεις και η fresco ειναι βαση νικοτινης με μενθολη. Ατμιζεται και χωρις κανενα αρωμα.
αυτό θα έλεγα κ εγώ.Δε νομίζω να πειράζει κανέναν!
Ευχαριστούμε για το κόπο σου.
κάπου είχα δεί sony vtc* αλλά δεν θυμάμαι με τίποτα που.αν δεν έχεις σκοπό να φτιάξεις αντιστάσεις κάτω απο 1ohm δεν χρειάζονται κιόλας όμως.Μάστορα ωραία και καλά όλα αυτά,αλλά σε μαγαζί ελληνικό δεν τις βλέπω να κυκλοφορούν.Οπότε,αγορά από εξωτερικό;
με βολεύουν οι βάσεις με 12mg νικοτίνης γιατί δεν υπολογίζω ποσοστά νικοτίνης κτλ.Από χθες κάνω αυτές τις βάσεις και μέχρι στιγμής μου αρέσουν.
Πήρα και το έτοιμο υγρό frosty tart που έχει μενθόλη, λεμόνι, lime και κίτρο.
Δροσιστικό υγρό 50%PG - 50%VG που βγαίνει σε 9 και 18 mg νικοτίνης και αρκετά φθηνό πιστεύω, 10€ τα 30 ml.
Το ατμίζω μ' ένα κλώνο Kayfun που χρησοπλήρωσα*
Μου αρέσει πολύ ο Ρώσος και έχω κολλήσει μαζί του απ' το Σάββατο! Σφυρίζει λίγο αλλά θα το φτιάξω κάποια στιγμή.
*Ευχαριστώ πολύ τον Γιωργάκη Στριφτό που μου τον έδωσε.