Ηλεκτρονικό τσιγάρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.806
Το δικό σου χέρι είναι αυτό ή του Ηλία; :whistling:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.806
Ευχαριστώ για το μικρός! :D

Έχεις δίκιο, είμαι βιαστικός...:smile:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.615
Προβλέπω όταν γεράσουμε τα τζόβενα :whistling:, να μαζευόμαστε γύρω απ' τη φουφού, να φτιάχνουμε αντιστάσεις, και να λέμε ιστορίες απ' τα νιάτα μας. Σαν τις γριές με τα πλεχτά ένα πράμα. :laugh:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.908
Σήμερα έκανα μπουγάδα όλους τους ατμοποιητές η νοικοκυρά και έχω αποτελέσματα για τις έτοιμες αντιστάσεις:

Αυτή που είχε Halo μετά απο 2 εβδομάδες ήταν για πέταμα. Καλύτερα απ' τα έτοιμα El Toro πάντως, που δε βγάζουν ούτε μια.
Αυτή που είχε Liqua βγάζει άλλη μια εβδομάδα.
Αυτές που είχαν βάση PG El Toro, γλυκερίνη και άρωμα της Totally Wicked είναι σαν καινούργιοι.

Τι σημαίνουν αυτά δεν ξέρω, αλλά αν υπήρχαν αρώματα που να μου αρέσουν όσο το Tribeca και το Traditional θα έφτιαχνα μόνο.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
έχει να κάνει με τα συστατικά του αρώματος,ζάχαρη,από τον τρόπο που έχουν πάρει το άρωμα αρχικά από την πηγή κτλ.
αυτό που είδα με το tribeca πάντως δεν το έχω ξαναδεί,σαν σχάρα μετά από bbq ήταν.
κ εγώ έχω δεί διαφορά μεταξύ turkish totally wicked,statex totally wicked,kapnos atmos lab αλλά τίποτα τρομερό,το statex αφήνει λίιιγο περισσότερα κατάλοιπα από τα άλλα.έχει μακράν κ την πιο έντονη γεύση ( επίσης θέλει κ αρκετό στην συνταγή ,απο τα 22ml υγρού τα 6ml είναι άρωμα)

υπάρχουν συνταγές για "tribeca" πάντως.το τι κάνουν στις αντιστάσεις δεν ξέρω.

άλλαξες κ βαμβάκι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Δεν θυμάμαι αν έχω δοκιμάσει το tribeca,αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι το bebecca της Atmos Lab μοιάζει πάρα πολύ.

profi

Reaction score
1.438
τέλεια.(εννοώ για το βαμβάκι)

Reaction score
60
Διαβασα απο την σελιδα 65 μεχρι την τελευταια και αυτα που θελω να γραψω ειναι παρα πολλα............

Τεσπα , το κυριο θεμα ειναι οτι μελετες και ερευνες ,οπως και πειραματα εχουν γινει και ειναι εντελως αντιθετα με τα αποτελεσματα που βγαζουν οι ''δηθεν'' ερευνες απο τον κυριο Μαγκουρογαμοσταυρο , που τις πιο πολλες φορες ειναι χρηματοδοτουμενες απο καποιες εταιριες που λεγονται Phillip Morris , Winston-Salem κλπ. κλπ. κλπ.

Εδω και 3.5 χρονια που ατμιζω , νομιζω οτι μπορω να πω πως εχω καποια πειρα και σε θεματα υγειας , αλλα και σε προϊοντα.
Πριν να βγουνε οι βασεις , τα '' επονυμα υγρα '' , ηταν και τα υγρα που εκαναν τη ζημια και ακομα και σημερα , ειναι η κακια πλευρα του η.τ.

Το οτι ειναι με καποια φιρμα επανω , αυτοματα σημαινει οτι εχουν και διάφορα προσθετα γευσης και....και....και....
Οι βασεις και τα αρωματα , δεν ειναι δλδ με καποια φιρμα επανω ;;;
Το οτι δεν ειναι ετοιμα , αλλα εσυ ο ιδιος τα ''ανακατευεις'' χωρις να βαλεις μεσα πυραζινη,βανιλινη και αλλα πολλα , δεν τα κανει με τι μια πιο αθωα ;;;

Ενημερωτικα να πω οτι εδω Τρικαλα , το παιδι που με βοηθησε οταν στα τυφλα ειχα ξεκινησει το η.τ. , ειναι αυτη τη στηγμη στον εβδομο χρονο ατμισματος............Αραγε αυτος τι εχει παθει ;;;; Απλα ζει πιο καλα απο εμενα που ειμαι στα 3.5 χρονια ακομα.

Αν κατι δεν θα πηγενε καλα , να ξερετε οτι θα ημασταν οι πρωτοι που θα το μαθαιναμε . Ο Κωσταντινος Φαρσαλινος , ειναι ενας γιατρος Ελληνας και σε ολο τον κοσμο γνωστος για τις επικυρωμενες μελετες του και τα αποτελεσματα τους.
Αυτος θα ηταν και ο πρωτος μαζι με την ομαδα του , που ειναι ατομα απο ολο τον κοσμο , που θα μας ελεγε το τι κακο βρηκε (το εχει κανει στο παρελθον με καποια υγρα ετοιμα που βρηκε καποιες ουσιες βλαβερες για τον οργανισμο μας) ή το οτι πρεπει να το κοψουμε για εκεινο ή τον αλλο λογο.
Ειναι κι αυτος ατμιστης , αρα κι αυτος βαζει μεσα του , οτι βαζουμε και 'μεις.

Παμε παρακατω.........

Δοκιμαστε τα υγρα Umami του Zetel απο το Zerobacco.....Εχει και υγρα που περιεχουν μενθολη και για καλοκαιρι ειναι και δροσιστικα.....
Υπαρχουν πολυ καλες βασεις και η fresco ειναι βαση νικοτινης με μενθολη. Ατμιζεται και χωρις κανενα αρωμα.

Γιαννη , καλη ειναι η μπαταρια. Η SONY εχει κανει πολυ καλη δουλεια και σ' αυτη και στις VTC 4 - VTC 5 (2100 - 2600)
High drain μπαταριες βγαζουν ολες οι μεγαλες εταιριες κατασκευης ηλεκτρονικων ειδων .
Αυτη τη στιγμη η πιο καλες μπαταριες ειναι οι :

Samsung SDI INR 18650 25R 2500mAh 20 Amperes (35 Amps για 75 δευτερα)
LG ICR 18650 HE2 2500 mAh 20 Amperes ( 35 Amps για 75 δευτερα)
SONY US 18650 VTC 5 2600 mAh 30 Amperes ( 60 Amps το πολυ για 10 δευτερα)

Λογο της πολη μικρης εσωτερικης αντ/σης που εχουν οι Samsung και LG (0.04 mohm) και λογο της καινουριας τεχνολογιας των κελιων τους , μπορουν να αποφορτιστουν ακομα και μεχρι τα 2 Volts. Αυτο αυτοματα δινει μια ασφαλεια στο θεμα της θερμοκρασιας που θα αναπτυσωταν αν ζοριζαμε την μπαταρια να δωσει ρευμα κατω των 2.5-3.0 Volts.

H SONY ειναι φυσικα μια απο τις καλυτερες , ομως βασιζεται στο παλιο κελι της VTC 4 των 2100 mAh . H εσωτερικη της αντ/ση ειναι 0.13 mohm kai to orio apofortishw einai sta 2.5 Volts.

Η AW - EFEST - EH - Keeppower - Obtronic - Enerdan και πολλες αλλες , δεν φτιαχνουν μπαταριες , αλλα βαζουν στις Panasonic/Sanyo - Sony - Samsung - LG -Toshiba - Hitachi , τα δικα τους κουστουμακια εξωτερικα και τις πουλανε σαν δικες τους.

Το κακο με τετοιες εταιριες ειναι οτι μπορει να γινει καποιο λαθος καποια στιγμη και αντι να μπει η Sony VTC 4 μεσα στο κουστουμακι , μπορει να μπει καποια αλλη που ουτε η μανα της δεν την ξερει.
Πολλες φορες φυσικα , αυτο γινεται και οχι απολυτα κατα λαθος........................................................

Παμε και σε κατι αλλο...............
Το θεμα με τις αντ/σεις δεν ειναι μονο τα Ωμ , αλλα και το τι συρμα βαζουμε και ποσο μηκος εχει.

Παραδειγμα :
Αν φτιαξουμε μια αντ/ση 1.5 Ωμ με 0.20 - 0.20 - 0.20 non - με - non σε διπλο φιτιλι , θα εχουμε τρεις σπειρες ολοκλυρες και δυο μισες στις ακρες της αντ/σης.
Eδω εχουμε απολυτη μεταβαση του ρευματος στο μερος που ειναι το φιτιλι και το υγρο , χωρις να εχουμε ουτε ενα χιλιοστο του συρματος στον αερα , αρα ολη η ενεργεια της μπαταριας θα ειναι εκμεταλευσιμη για το ατμιστικο αποτελεσμα και δεν θα εχουμε καθολου χαμενη ενεργεια στην πορεια του συρματος απο τους πολους στο φιτιλι.

Αν κανουμε τωρα μια αντ/ση με 40αρι NiCrom στο 1 Ωμ , αναγκαστικα θα κανουμε 10 + σπειρες στο ιδιο σχεδον παχος.
Εδω εχουμε ομως πολυ μεγαλο μηκος και ετσι η αντ/ση θα χρειαστει πολυ ωρα πατημα στο κουμπι ωστε να θερμανθει και να ατμοποιησει το υγρο απο το φιτιλι. Και παλι ομως δεν θα εχει καλο αποτελεσμα , γιατι μια μπαταρια σε μηχανικο μοντ , δεν θα εχει τη δυναμη να το θερμανει αποτελεσματικα.

Κατι αλλο ειναι και το θεμα τροφοδοσιας. Διαβασα πιο πανω οτι στο 0.9 Ωμ δεν ειχε καποιος καλο αποτελεσμα. Μια εκδοχη ειναι να μην εχει την σωστη ποσοτιτα βαμβακι και να ειναι λιγο παραπανω απο οτι πρεπει.
Εδω εχουμε ως αποτελεσμα να υπαρχει πολυ υγρο και η αντ/ση να μην μπορει να αναπτυξει καλη θερμοκρασια ωστε να ατμοποιησει τοσο υγρο...............

Το BEBECA, ναι ειναι ο κλωνος του Tribeca

Για να φυγουν μυρουδιες , πλησιμο με γαλα και μετα ξεβγαλμα καλο , γιατι το γαλα αφηνει καταλοιπα λυπους .

Σταματαω γιατι θα γραψω εκθεση σε λιγο.................

Reaction score
60
Χαρα μου και οχι κοπος φιλε μου.

Τον πολεμο στο η.τ. τον κανουν οι καπνοβιομηχανιες. Εχουν χρηματίσει μεχρι και ''δηθεν'' ερευνες , ωστε να κανουν κακο σ' αυτο που τους εχει παρει ενα πολυ μεγαλο μερος των κερδών τους.
Η Philip Morris , χρηματοδότησε ερευνα στο Ισραηλ , ωστε μετα απο ''δηθεν'' ερευνες , βρηκαν οτι το η.τ. ειναι πιο βλαβερο απο το κ.τ. και ετσι καταφεραν στο Ισραηλ , να το απογορευσουν.

Αν ηταν βλαβερο , τοτε γιατι η Phillip Morris αγορασε την πιο παλια εταιρια η.τ. (Ruyan - αυτο ηταν και το πρωτο υγρο ατμισματος RY4) , και σημερα εχει βγαλει το τριτο μοντελο η.τ. κατω απο την ομπρελα της ;;;

Και δεν ειναι μονο μια καπνοβιομηχανια που το εχει κανει αυτο. Ο εντελως καμμενος Rip το λεει σε καθε του βιντεο για αντ/σεις στο τελος ...........vape is the future.........
Αυτο εχουν δει και αυτες οι εταιριες και κανουν πλεον τα κουμαντα τους...........

Και να πω και κατι που ειχε πει καποιος απο το e-kapnisma :

- Το η.τ. δεν ειναι αθωο. Αν ομως με το κ.τ. σε 10 χρονια εχω καρκινο και με το η.τ. βγαλω ουρα , προτιμω την ουρα.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Αυτη τη στιγμη η πιο καλες μπαταριες ειναι οι :

Samsung SDI INR 18650 25R 2500mAh 20 Amperes (35 Amps για 75 δευτερα)
LG ICR 18650 HE2 2500 mAh 20 Amperes ( 35 Amps για 75 δευτερα)
SONY US 18650 VTC 5 2600 mAh 30 Amperes ( 60 Amps το πολυ για 10 δευτερα)

Λογο της πολη μικρης εσωτερικης αντ/σης που εχουν οι Samsung και LG (0.04 mohm) και λογο της καινουριας τεχνολογιας των κελιων τους , μπορουν να αποφορτιστουν ακομα και μεχρι τα 2 Volts. Αυτο αυτοματα δινει μια ασφαλεια στο θεμα της θερμοκρασιας που θα αναπτυσωταν αν ζοριζαμε την μπαταρια να δωσει ρευμα κατω των 2.5-3.0 Volts.

H SONY ειναι φυσικα μια απο τις καλυτερες , ομως βασιζεται στο παλιο κελι της VTC 4 των 2100 mAh . H εσωτερικη της αντ/ση ειναι 0.13 mohm kai to orio apofortishw einai sta 2.5 Volts.
Μάστορα ωραία και καλά όλα αυτά,αλλά σε μαγαζί ελληνικό δεν τις βλέπω να κυκλοφορούν.Οπότε,αγορά από εξωτερικό;

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.806
Δοκιμαστε τα υγρα Umami του Zetel απο το Zerobacco.....Εχει και υγρα που περιεχουν μενθολη και για καλοκαιρι ειναι και δροσιστικα.....
Υπαρχουν πολυ καλες βασεις και η fresco ειναι βαση νικοτινης με μενθολη. Ατμιζεται και χωρις κανενα αρωμα.

Από χθες κάνω αυτές τις βάσεις και μέχρι στιγμής μου αρέσουν.

Πήρα και το έτοιμο υγρό frosty tart που έχει μενθόλη, λεμόνι, lime και κίτρο.

Δροσιστικό υγρό 50%PG - 50%VG που βγαίνει σε 9 και 18 mg νικοτίνης και αρκετά φθηνό πιστεύω, 10€ τα 30 ml.

Το ατμίζω μ' ένα κλώνο Kayfun που χρησοπλήρωσα*

Μου αρέσει πολύ ο Ρώσος και έχω κολλήσει μαζί του απ' το Σάββατο! Σφυρίζει λίγο αλλά θα το φτιάξω κάποια στιγμή.

*
Ευχαριστώ πολύ τον Γιωργάκη Στριφτό που μου τον έκανε δώρο.:hi:

Last edited:

Reaction score
60
Οι μπαταριες Samsung SDI INR 18650 25R και οι SONY US 18650 VTC 5 υπαρχουν εδω Ελλαδα στο

http://www.atmorama.gr/index.php?route=product/product&path=63_72_174&product_id=476

http://www.atmorama.gr/index.php?route=product/product&path=63_72_161&product_id=481

Οπου δειτε Efest 18650 2500 mAh 35 Amperes , ειναι η LG ICR 18650 HE2 2500 mAh 20 Amperes

Ειναι η τριτη της παρεας των κορυφαιων τεχνολογικα μπαταριων αυτη τη στιγμη.

Την LG HE2 θα την δειτε και σαν Keeppower , σαν Obtronic στα 2500 mAh

Η ΕΗ 18650 2500 35 Αmperes χρησημοποιει και τις SAMSUNG και τις LG. Δεν θυμαμαι ομως ποιες ειναι οι κιτρινες ποιες οι κοκκινες και ποιες ειναι οι μοβ. Μπορουν φυσικα και οι δυο να εχουν την ιδια δυναμη και διαρκεια.

Τα 35 Amperes που γραφουν η Efest και οι ΕΗ , ειναι για 75 '' και οχι συνεχομενα αποδηδομενα Amperes.
Σε λειτουργεια στιγμιαιας αποφορτισης , μπορουν να δωσουν 35 Amps για πανω απο ενα λεπτο.
Πραγμα που δηλωνει την ανωτεροτητα των μπαταριων αυτων .

Η SONY VTC 5 μπορει να δωσει μεχρι και 60 Amperes , αλλα μονο για λιγα δευτερα (νομιζω κοντα στα 10 '')

Για τη δουλεια που τις θελουμε ομως εμεις και μεχρι τα 3.3 volts και οι τρεις μπαταριες ειναι .........η κορυφη

profi

Reaction score
1.438
Δε νομίζω να πειράζει κανέναν! ;)

Ευχαριστούμε για το κόπο σου.:hi:
αυτό θα έλεγα κ εγώ.

Μάστορα ωραία και καλά όλα αυτά,αλλά σε μαγαζί ελληνικό δεν τις βλέπω να κυκλοφορούν.Οπότε,αγορά από εξωτερικό;
κάπου είχα δεί sony vtc* αλλά δεν θυμάμαι με τίποτα που.αν δεν έχεις σκοπό να φτιάξεις αντιστάσεις κάτω απο 1ohm δεν χρειάζονται κιόλας όμως.
(πώς κ τον έδωσες τον russian?)

Από χθες κάνω αυτές τις βάσεις και μέχρι στιγμής μου αρέσουν.

Πήρα και το έτοιμο υγρό frosty tart που έχει μενθόλη, λεμόνι, lime και κίτρο.

Δροσιστικό υγρό 50%PG - 50%VG που βγαίνει σε 9 και 18 mg νικοτίνης και αρκετά φθηνό πιστεύω, 10€ τα 30 ml.

Το ατμίζω μ' ένα κλώνο Kayfun που χρησοπλήρωσα*

Μου αρέσει πολύ ο Ρώσος και έχω κολλήσει μαζί του απ' το Σάββατο! Σφυρίζει λίγο αλλά θα το φτιάξω κάποια στιγμή.

*
Ευχαριστώ πολύ τον Γιωργάκη Στριφτό που μου τον έδωσε.:hi:
με βολεύουν οι βάσεις με 12mg νικοτίνης γιατί δεν υπολογίζω ποσοστά νικοτίνης κτλ.
τα αρώματα της totally wicked θέλουν τόσο πολύ άρωμα που μου ρίχνουν την περιεκτικότητα στα ~9 αλλά δεν με πειράζει.
δεν κατάλαβα διαφορά μεταξύ atmos lab-el toro.ίδια οσμή,άχρωμες απλά η vg της amos lab ήταν λίγο πιο αραιή αλλά το λέει οτι έχει κ νερό οπότε λογικό μου φαίνεται.
απ'ό,τι καταλαβαίνω όμως ίσως οι atmos lab έχουν διαφορές από παρτίδα σε παρτίδα.
(πως κ τον έδωσε?:D)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.268
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti