exile
Videocameras
- Reaction score
- 4.498
Έχω στη δουλειά και ξέρω.Θα την καταχαρεις την vdsl , εγω περασα την ιδια φαση ακριβως ,πριν ενα χρονο ..
Δεν έχει συνδεθεί ακόμα σε VDSL mode. Απλά του γύρισαν τη γραμμή στο καινούργιο ΚΑΦΑΟ και πιάνει τα 17,5 μέσω ADSL.17540 για 30άρα vdsl? Γιατί πρόσφατα είχα κουβέντα με οτετζή που υποστήριζε ότι οι γραμμές vdsl δεν είναι σαν τις adsl και καρφώνουν ακριβώς 30 ή 50 με ελάχιστες απώλειες (άντε να πάει 29 και 49 αντίστοιχα)
17540 για 30άρα vdsl? Γιατί πρόσφατα είχα κουβέντα με οτετζή που υποστήριζε ότι οι γραμμές vdsl δεν είναι σαν τις adsl και καρφώνουν ακριβώς 30 ή 50 με ελάχιστες απώλειες (άντε να πάει 29 και 49 αντίστοιχα)
Aκριβώς.Δεν έχει συνδεθεί ακόμα σε VDSL mode. Απλά του γύρισαν τη γραμμή στο καινούργιο ΚΑΦΑΟ και πιάνει τα 17,5 μέσω ADSL.
thanks...ας μας πει ο φίλος όταν γυρίσει σε vdsl πόσο θα κλειδώσει...Δεν έχει συνδεθεί ακόμα σε VDSL mode. Απλά του γύρισαν τη γραμμή στο καινούργιο ΚΑΦΑΟ και πιάνει τα 17,5 μέσω ADSL.
17540 για 30άρα vdsl? Γιατί πρόσφατα είχα κουβέντα με οτετζή που υποστήριζε ότι οι γραμμές vdsl δεν είναι σαν τις adsl και καρφώνουν ακριβώς 30 ή 50 με ελάχιστες απώλειες (άντε να πάει 29 και 49 αντίστοιχα)
όχι δεν ισχύει αυτό απόλυτα, έχω δει VDSL 30Mbps να κλειδώνει στα 25 down/κάτω από 1 upAκριβώς.
Η 30άρα vdsl, όταν συνδεθεί, κλειδώνει στα 29999 και η 50άρα στα 49998
Γι' αυτό έγραψα "σχεδόν". Αν είναι χάλια η γραμμή στα λίγα μέτρα από από το ΚΑΦΑΟ μέχρι το σπίτι (ή και η καλωδίωση του σπιτιού), πάλι έχουμε πρόβλημα. Αλλιώς είναι θέμα βλάβης.Δεν είναι έτσι alex.
Εγω έχω 30 vdsl, με διακυμάνσεις στο down από 25 εως 29 , και από 770 εως 2560 στο up.
Όχι απαραίτητα. Η οπτική ίνα έχει τεράστια χωρητικότητα. Εκτός κι αν το ταυτόχρονο download πολλών χρηστών VDSL μπουκώνει το bandwidth του παρόχου με το εξωτερικό. Αυτό λύνεται με αναβάθμιση από τον πάροχο.Όταν όμως μπούνε πολλοί στο VDSL δεν θα πέσουν οι ταχύτητες όπως έπεσαν στο ADSL ?
Μου έστειλαν τους κωδικούς σύνδεσης με μήνυμα στο κινητό. Το απόγευμα θα σας πω τι πσάρια πιάνει.