- Reaction score
- 103.058
Σωστά!Τραπέζια και λοιπά μπροστά, ύψος οθόνης 70 εκατοστά. Χωρίς, 50-60.
Ξέχασα να το πω.
Σωστά!Τραπέζια και λοιπά μπροστά, ύψος οθόνης 70 εκατοστά. Χωρίς, 50-60.
Αν την είχες πιο χαμηλά δεν θα ήταν πιο βολικά;Εξαρτάται άμεσα απο το θεατή. Πού βάζεις τα πόδια σου;
Εγώ που χύνομαι στον καναπέ και πολλές φορές βάζω τα πόδια στο τραπέζι, την τοποθέτησα στα 77 εκατοστά.
Είναι και το sub που με υποχρέωσε..
καλα δεν εχεις και νορμαλ sub εσυ Zizike!!!Εξαρτάται άμεσα απο το θεατή. Πού βάζεις τα πόδια σου;
Εγώ που χύνομαι στον καναπέ και πολλές φορές βάζω τα πόδια στο τραπέζι, την τοποθέτησα στα 77 εκατοστά.
Είναι και το sub που με υποχρέωσε..
Γιατί έχεις εσύ νορμάλ οθόνη?!καλα δεν εχεις και νορμαλ sub εσυ Zizike!!!![]()
Γιατι ειπε κανεις οτι ειμαστε νορμαλ ανθρωποι εγκεφαλικα??Γιατί έχεις εσύ νορμάλ οθόνη?!![]()
θα το ηθελα να το κανω 135'' , ομως ο τοιχος ειναι 350cm , και τα ηχεια μου L+R ειναι 20cm το καθενα.Προτεινω να πας για 135"+ και με προσθετα υφασματινα καδρα να κανεις masking .
Δοκιμασε το για καμια 10αρια προβολες και αποφασιζεις. Δεν πιστευω οτι θα ειναι δυσκολο μετα να μετατραπει σε 120" , ενω το αντιστροφο ισως να σε παιδεψει (εξτρα χερια βαφης).
Μπιγκ ιζ μπιουτιφουλ!!
http://www.avsite.gr/forum/threads/ΠΕΡΙ-ΟΘΟΝΗΣ.85617/page-7Μια ακομα ερωτηση, επειδη αυριο θα βαψω την οθονη στις 120' τελικα , ψαχνω τις σωστες διαστασεις, στο Projection Calculator οπου δοκιμασα μου δινει διαστασεις για 120' 149cmX265cm αλλα και 150cmX267cm , Τελικα ποιες ειναι οι σωστες διαστασεις για το βαψιμο?
με τους υποτιτλους τα καταφερνεις? προλαβενεις να τους διαβασεις? οι υπόλοιποι της οικογενειας τι λενε?κοιτα...εγω καθομαι στα 3,32 μετρα και εχω μπροστα μου 138 ιντσες σε 2,35:1 φορματ. Στην αρχη χρειαστικα λιγες μερες αλλα μετα ολα οκ!!
http://www.avsite.gr/forum/threads/Οι-θυσίες-που-κάνουμε-για-το-home-cinema.137277/page-6
Για μενα που βλεπω με υποτιτλους τι θα ελεγες? να το ρισκαρω στις 135''?λοιποοοον.....ταινιες βλεπω μονος κυριως η με την κοπελα μου η με φιλους...υποτιτλους γενικα δεν βαζω παρα μονο οταν χρειαστει..επομενως καταλαβαινεις.δεν εχω προβλημα ουτως η αλλως γιατι με το Oppo 103D που εχω ρυθμιζονται σε μεγεθος και υψος.