Κατασκευη νεου dedicated χωρου HOME CINEMA

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
κανενα προβλημα δε θα χεις..οπως και να χει εγω ειμαι υπερ της μεγαλης εικονας και μετα κοιταζω ηχο....προσωπικη αποψη βεβαια.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.438
Μια ακομα ερωτηση, επειδη αυριο θα βαψω την οθονη στις 120' τελικα , ψαχνω τις σωστες διαστασεις, στο Projection Calculator οπου δοκιμασα μου δινει διαστασεις για 120' 149cmX265cm αλλα και 150cmX267cm , Τελικα ποιες ειναι οι σωστες διαστασεις για το βαψιμο?
όταν καταλήξεις,
πλάτος/ύψος=1.78 για να υπολογίσεις την μια διάσταση ανάλογα με την άλλη.

Reaction score
15.543
ναι βρε.....αφου μιλας για βαψιμο καντο οσο θες...απλα υπολογισε να χωρανε τα ηχεια στο πλαι μιας και δεν σε ενδιαφερει τοσο το ηχητικο αποτελεσμα...

δες ποσο πλατος θελεις και κανε δια(/) το 1.7777 για να σου βγει το υψος σωστα..;)

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
το υψος της οθονης θα ελεγα καντο 57cm οσο του svs pb13 , ποτε δεν ξερεις...

Reaction score
205
Καμία ιδέα για το που να βάλω το κεντρικό ηχείο? να μην το έχω τελείως στο πάτωμα

Reaction score
205
Σημερα φεραμε αλφαδι laser και σημαδεψαμε με ακριβια χιλιοστου τις διαστασεις της οθονης. η οποια τελικα θα ειναι 130" και η αποσταση απο το εδαφος ειναι στα 55 εκατοστα! Αυριο πρωτα ο θεος βαφουμε το μαυρο και ειναι ετοιμη!

IMG_0598.jpg
IMG_0599.jpg

Reaction score
205
Καλησπερα!
Σημερα ολοκληρωσαμε την οθονη και τοποθετηθηκαν και τα σποτακια στο ταβανι! Δεν ξερω πως σας φαινεται απο τις φωτογραφιες παντως απο κοντα πραγματικα φαινεται λες και εχει τοποθετηθει πανι. μπορω να πω πως μεχρι τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα! Βεβαια στην πραξη θα φανουν ολα!

Η οθονη ειναι 130" και η αποσταση απο το εδαφος ειναι 55cm... καποια στιγμη θα ξεκινησω και το ψαξιμο για να κανω ενα masking το οποιο θα το τοποθετω καθε φορα με "χρατς" οταν η ταινια θα ειναι σε 2.35/1
IMG_0605.jpg
IMG_0606.jpg
IMG_0618.jpg
IMG_0622.jpg

Reaction score
766
μ@μαει "γιατρε"...σουπερ

μπορεις αν θες να μας πεις τελικα ποιο χρωμα εβαλες?...ειναι μιξη ή απευθειας απο ετοιμο χαρμανι?

Reaction score
205
μ@μαει "γιατρε"...σουπερ

μπορεις αν θες να μας πεις τελικα ποιο χρωμα εβαλες?...ειναι μιξη ή απευθειας απο ετοιμο χαρμανι?
Ειναι μιξη. Ασπρο με 5% γκρι μεσα για να σπαει λιγο

Reaction score
766
λες για την οθονη...

και στους γυρω τοιχους?...ειναι οντως, οσο σκουρο φαινεται στις φωτο?

Reaction score
205
λες για την οθονη...

και στους γυρω τοιχους?...ειναι οντως, οσο σκουρο φαινεται στις φωτο?
Α τωρα καταλαβα οτι μιλας για τους τοιχους!

Οχι το χρωμα δεν ειναι μιξη, ειναι ετοιμος κωδικος απο οικολογικο σκουρο γκρι που διαλεξα απο το χρωματολογιο. Απλα δεν θυμαμαι για να μην σε γελασω πιας εταιριας ηταν. Νομιζω της vivechrom. Θα το κοιταξω σιγουρα αυριο και θα σου πω.

Oσο για το πως φαινεται στην πραγματικοτητα απο κοντα ειναι πιο σκουρο απο το οπως φαινεται στις φωτογραφιες. οι φωτογραφιες οι περισσοτερες ειναι τραβιγμενες με flash.

χωρις flash με φυσιολογικο φωτισμο ειναι καπως ετσι...
IMG_0626.jpg

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.