Sokovb
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 242
Δημήτρη καλές ακροάσεις κ πιστεύω τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα να μείνεις με αυτο ( το υπέροχο) σύστημα ....!!!!!!!!!
Τι ξερεις εσυ βρε ασχιετε !! .Απαιχτος..
περαστικος ημουν ...ειπα να πεταξω και εγω την κοτσανα μου......παντως τον χαιρομαι τον Δημητρη..ακαθεκτοςΤι ξερεις εσυ βρε ασχιετε !! .
Δυστυχώς Σωκράτη δεν προλάβαμε τα Χριστούγεννα...Δημήτρη καλές ακροάσεις κ πιστεύω τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα να μείνεις με αυτο ( το υπέροχο) σύστημα ....!!!!!!!!!
Πιό mucho σε εμφάνιση είναι σίγουρα ο Plinius, απλώς τα watt ήταν διπλάσια στους Electro. Αλήθεια εσύ ποιόν έχεις πάρει?Οι ελεκτρο ήταν πιο mucho δλδ από το γαϊδούρ' ξεπλίνιους;
Μπράβο καλοσυντόνιστο. Καλοάκουστο.Επίσης δίνοντας το dac της Xindak, πήρα απο το γερμανικό ebay, ένα tuner που είχα απωθημένο. Το Accuphase T-103.
View attachment 40430
Σε ευχαριστώ Γιάννη μου!Μπράβο καλοσυντόνιστο. Καλοάκουστο.
Η ερώτησής μου αφορούσε το drive/γκάζια, όχι εμφάνιση... αλλά ξέχασα ότι είχες μονομπλόκια... οκ...Πιό mucho σε εμφάνιση είναι σίγουρα ο Plinius, απλώς τα watt ήταν διπλάσια στους Electro. Αλήθεια εσύ ποιόν έχεις πάρει?
Η ερώτησής μου αφορούσε το drive/γκάζια, όχι εμφάνιση... αλλά ξέχασα ότι είχες μονομπλόκια... οκ...
Εγκώ μικούλη αντεφάκι, δεν πιάνει γκάζα ντικού σου ταύρο.
φιλαρακο μεγειες και καλοακουστα!!!!Να είσαι καλά Τάκη μου!
Μόλις παραλάβω τα χαλιά (ένεκα φροντισμένου χώρου) θα έχει ακρόαση!