- Reaction score
- 4.327
Nai αλλά dts:x; Είναι πολύ πιθανό να επικρατήσει στην φάση...
"DTS:X™ is multi-dimensional soundα. Το dts x πόσα ηχεία χρειάζεται?
Χε, όχι ακόμα!Έχεις πάρει προσφορές από εδώ για τον 7010?
1180 πολυ καλη τιμη αν σκεφτεις οτι τον χειμωνα θα φτασει τα 1020 στους υπολοιπους! Απο ποιο εμπορο? Αν ειναι να παρεις προσφορα! Βαζω υποψηφιοτητα αρκει νσ ξεπερναμε τα καπιταλ! Αα! Να ψησουμε κσι τον cantona! !Και εγώ ψάχνω τον 7009 σε προσφορά. Μέχρι τώρα έχω προσφορά για 1021 στον 7009 & 1180 στον 7010 με τα μεταφορικά,, από de.
χωρις να γνωριζω τι γραφεται παγκοσμιως,θα σου πω βαση λογικης, οταν κανεις συγκρισεις πρεπει να εχεις καποιες σταθερες, τωρα οταν παιζουν χωροι, ηχεια, ενισχυση, και εχεις και διαφορετικη ψηφιακη επεξεργασια συν την διαφορετικη ισοσταθμιση ποσο σαφη συμπερασματα μπορεις να βγαλεις?Παιδες γιατι νομιζω και εχω ακουσει οτι το Audyssey XT32 ειναι καλυτερο απο το Mcacc?
Ισχυει κατι τετοιο η ειναι λανθασμενο?
90 ευρώ μου ζήτησαν εμένα από την elektrowelt για το r115sw. Και σε παλαιότερες αγορές μου δεν ήταν πολύ δεκτικοί σε παζάρια. Αλλά έχουν καλές τιμές και καλή εξυπηρέτηση, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.vakis2000 δεν περιμενα τοσο καλη προσφορα! Πολυ καλη κινηση! Αν παρουμε 2-3 ,μια τιμη στα 1150 θα ηταν πολυ καλη πιστευω! Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα! Το θεμα πληρωμης ομως? Επισης 30 ευρω χρεωνει η dhl την αποστολη, (σε σαμπ που πηρα 35 κιλων)αν στο δεμα μπουν παραπανω ευνοειται και ο αποστολεας οποτε υπαρχει περιθωριο!
Μια που έχεις ανοίξει επικοινωνία μαζί του,δεν του λες να μας δώσει μια τιμή για τρεις 7010 ή και δυο 7010 κι έναν 2050 που δεν γράφει τιμή κιόλας στο site του;Πάμε λοιπόν για ομαδική αγορά ... όπως στις καλές εποχές ...( 2009) .. μαζευτήκαμε τότε καμιά 35 αριά για αγορά multimedia αυτοκινήτου στο qq club.. .