Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Τελικά τα JBL έκαναν την ειδοποιό διαφορά;

Τα ΜΑ πόσο καλά ήταν;

Εφόσον δεν χρειάζεται ο stathis Atmos σε ποιους απευθύνεται το τελευταίο;

Φροντισμένος χώρος > Atmos;

Φροντισμενος χώρος + Atmos = ;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.664
Το δε χρειάζεται είναι σχήμα λόγου, προσωπικά εννοούσα οτι δεν είναι απαραίτητο.

Ένας φροντισμένος χώρος έχει άριστη αίσθηση ήχων απο ψηλά.
Τα Atmos ηχεία σε κάθε περίπτωση θα προσθέσουν έξτρα πληροφορία και ακρίβεια θέσης του ήχου, αλλά σε μερικούς χώρους δεν είναι απαραίτητα τώρα όπως είναι στον δικό μου πχ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.713
Τελικά όσοι περνάνε από του Στάθη το δωμάτιο, φεύγουν έχοντας αποκομίσει μια μοναδική εμπειρία.
Τώρα πρέπει να τον επισκεφθώ κι εγώ για να μου φύγει η περιέργεια.
Αλλά φοβάμαι, όταν ακούσω τον ήχο του, μήπως απογοητευτώ με το δικό μου πεντακάναλο σύστημα.
Με τα B&W ηχεία μου και με το SVS* για τα οποία είμαι πολύ ευτυχισμένος.
Λέτε να μου χαλάσει την ευτυχία;
Και δεν είναι καιρός για έξοδα.

*έχει κι ο Γιάννης καΐκι

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Ειναι οπως το ειπες. Εμπειρια.
Δεν βλεπεις απλως. Δεν ακους απλως.
Το ζεις. Αγωνιας. Χαμογελας σαν δεκαχρονο παιδι. Σκιαζεσαι. Ταραζεσαι.

Πανω απ' ολα ομως, χαιρεσαι που εχεις γνωρισει το Σταθη.
Αυτη ειναι η μεγαλυτερη εμπειρια.

Ειναι απο τους καλυτερους που εχω γνωρισει.

Reaction score
15.543
λοιπον.....

Στον Σταθη εχω ξαναπαει οταν ειχε τον denon και τα monitor audio ....οποτε ο χωρος γνωστος.
....αν θυμαμαι καλα δεν ειχε φτιαξει ακομα το ταβανι....τωρα ηταν κομπλε...ευγε αγορι.:hi:

παμε στα θετικα πρωτα....

1) Σταθης.....τι μπορεις να πεις γιαυτο το παιδι ...το καλυτερο παιδι του site πρεπει να ειναι.
2) Χωρος περιποιημενος ....ολοι νομιζω θελουμε κατι αναλογο.
3 ) Εξοπλισμος εικονας -ηχου για θεαση ταινιων κυριως...

Στα αρνητικα τωρα....

1) Συνηθως παιζει πανω απο το reference !!!! (...δλδ ακουει λιγο πιο δυνατα ..) αν πουμε οτι παιζει με καμπυλη flat και εχει μια πτωση db απο το 1.5khz και πανω.
Εκανα μια μετρηση για 75db με το pink noise του yamaha ωστε να ξερουμε που ειναι το reference και να ξερουμε που ειμαστε :D

2) Mε δηλωμενα τα ηχεια μεγαλα χανει πληροφορια....γνωστο νομιζω.
Εδω να πω πως χαμηλο για τα δεδομενα της εντασης που παιζει δεν εχει καθολου.
...εχει στις περιπτωσεις που θα εχουν γραψει κατι στο καναλι 0.1..δλδ αραια και που σε κραβγαλεες σκηνες και αυτο συνηθως σε ταινιες δρασης....

Δυστυχως το χαμηλο που υπαρχει σε ολα τα αλλα καναλια δεν παζει με αποτελεσμα να εινα εμφανες σε οτι και αν ακουσα....

3) Αρκετα κουραστικο το αποτελεσμα το οποιο πιθανοτατα εχει να κανει με την target curve του χωρου...

4) Δεν ειχε ογκο και λεπτομερια το συστημα στις συγκεκριμενες εντασεις που ακουσα.....φλατ και βαβουρα αισθανθηκα ....

Την λεπτομερια την βλεπεις στον πανικο που γινεται και οχι οταν παιζει ενα ενα ηχειο μεμονομενα..

5) Στην μουσικη και 7καναλο ενα κομματι που μου αρεσει.....σας ψυχαγωγω κιολας..:D

δεν επαιξε τα αναμενομενα...

6) θελει και 2 atmos (με τον 5200 stathi ;))

Νομιζω οτι με μια αλλη target curve θα παιξει εξαιρετικα και με τα ηχεια δηλωμενα μικρα

..περιμενα αλλα και ακουσα αλλα....!!!

Σταθη μην ακους κανεναν.......κανε αυτο που γουσταρεις...παλαυοι ειμαστε ολοι :)
....εισαι ενας υπεροχος ανθρωπος και χωρις κολληματα....:hi:

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.558
λοιπον.....

Στον Σταθη εχω ξαναπαει οταν ειχε τον denon και τα monitor audio ....οποτε ο χωρος γνωστος.
....αν θυμαμαι καλα δεν ειχε φτιαξει ακομα το ταβανι....τωρα ηταν κομπλε...ευγε αγορι.:hi:

παμε στα θετικα πρωτα....

1) Σταθης.....τι μπορεις να πεις γιαυτο το παιδι ...το καλυτερο παιδι του site πρεπει να ειναι.
2) Χωρος περιποιημενος ....ολοι νομιζω θελουμε κατι αναλογο.
3 ) Εξοπλισμος εικονας -ηχου για θεαση ταινιων κυριως...

Στα αρνητικα τωρα....

1) Συνηθως παιζει πανω απο το reference !!!! (...δλδ ακουει λιγο πιο δυνατα ..) αν πουμε οτι παιζει με καμπυλη flat και εχει μια πτωση db απο το 1.5khz και πανω.
Εκανα μια μετρηση για 75db με το pink noise του yamaha ωστε να ξερουμε που ειναι το reference και να ξερουμε που ειμαστε :D

...εχει στις περιπτωσεις που θα εχουν γραψει κατι στο καναλι 0.1..δλδ αραια και που σε κραβγαλεες σκηνες και αυτο συνηθως σε ταινιες δρασης....

Δυστυχως το χαμηλο που υπαρχει σε ολα τα αλλα καναλια δεν παζει με αποτελεσμα να εινα εμφανες σε οτι και αν ακουσα....

3) Αρκετα κουραστικο το αποτελεσμα το οποιο πιθανοτατα εχει να κανει με την target curve του χωρου...

4) Δεν ειχε ογκο και λεπτομερια το συστημα στις συγκεκριμενες εντασεις που ακουσα.....φλατ και βαβουρα αισθανθηκα ....

Την λεπτομερια την βλεπεις στον πανικο που γινεται και οχι οταν παιζει ενα ενα ηχειο μεμονομενα..

5) Στην μουσικη και 7καναλο ενα κομματι που μου αρεσει.....σας ψυχαγωγω κιολας..:D

Νομιζω οτι με μια αλλη target curve θα παιξει εξαιρετικα και με τα ηχεια δηλωμενα μικρα

Σταθη μην ακους κανεναν.......κανε αυτο που γουσταρεις...παλαυει ειμαστε ολοι :)
Σε αλλο σπίτι πήγα;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.326
Στάθη νομίζω ότι το βίντεο του Αλέξανδρου τα λέει όλα! :whistling:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.326
λοιπον.....
Λοιπόν...

Πολύ σωστά, εύγε!

Σταθης.....τι μπορεις να πεις γιαυτο το παιδι ...το καλυτερο παιδι του site πρεπει να ειναι.
Συμφωνώ 100%

Χωρος περιποιημενος
Όντως, ότι πιο ωραίο έχω δει μέχρι τώρα.

Συνηθως παιζει πανω απο το reference !!!! (...δλδ ακουει λιγο πιο δυνατα ..)
Ναι, αλλά είναι γούστο του.

Mε δηλωμενα τα ηχεια μεγαλα χανει πληροφορια....γνωστο νομιζω.

Συμφωνώ 101% και είναι σοβαρό για μένα μειονέκτημα!

Φυσικά δεν κατηγορώ τον υπεύθυνο της ρύθμισης γιατί ίσως υπάρχουν προβλήματα στο χώρο του

και δεν γίνεται τα ηχεία να δηλωθούν ''μικρά''.

Μπορεί να γούσταρε έτσι κι ο ιδιοκτήτης... δεν ξέρω.

Δεν ειχε ογκο και λεπτομερια το συστημα στις συγκεκριμενες εντασεις που ακουσα.....φλατ και βαβουρα αισθανθηκα ....
Κι εγώ, ιδίως στην ''επικίνδυνη αποστολή''

Στην μουσικη και 7καναλο ενα κομματι που μου αρεσει.....σας ψυχαγωγω κιολας..:D
Δεν ξέρω δεν το θυμάμαι καλά.

θελει και 2 atmos
Φυσικά!

...περιμενα αλλα και ακουσα αλλα....!!!
Κι εγώ.

Σταθη μην ακους κανεναν.......κανε αυτο που γουσταρεις...
Ε ναι.

Φυσικά!
.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Εκτός απ'τον Κεφάλα. :D:lol::lolsign:
Μην ανησυχείς...και στον Θοδωρή να πάει θα βρει πολλά περισσότερα μειονεκτήματα....αυτός έχει και dlp,οπότε καταλαβαίνεις...μπορεί και να μην δεκτεί καν:p

Να το χαίρεσαι Στάθη.....+από τα καλύτερα που διάβασα:

Συγχαρητήρια Στάθη, όχι τόσο για τα κορυφαία μηχανήματα αλλά για την αφοσίωση σου στο σπορ.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
λοιπον.....

6) θελει και 2 atmos (με τον 5200 stathi ;))

Ωραίες μετρήσεις κάνει το samsung.:D:dance2:

gonis

Luger
Reaction score
12.158
Θα ήθελα Οοοολοι εσείς που στραβομουτσουνιασατε με το hc του Στάθη να κάνατε και ένα φωτογραφικό reference στα συστήματά σας για να δούμε και οι υπόλοιποι ποιο ειναι το reference το δικό σας και να καταλάβουμε τελικά ποιο ειναι το πραγματικό reference .
Και τελικά να δούμε ποσο reference ειναι οι κρίσεις σας.
Και εάν ειναι reference τότε...και διεθνή καριέρα ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.074
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK