Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Αυτό ακριβώς! Οπότε να ησυχάσω, (τώρα που ανέφερες για επί πλέον ηχεία - δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! ). Δεν μου λείπει και κάτι εδώ που τα λέμε, με καλύπτει το 5+1 άνετα, διότι κατά 80- 90% το σύστημα παίζει σε δικάναλο πρόγραμμα. Το πολύ, και ύστερα από δοκιμές, και αφού πεισθώ ότι αξίζει τον κόπο, να προσθέσω 2 ακόμη ηχεία (που κάθονται στην αποθήκη εδώ και κάτι χρόνια)!

Είπαμε, τον marantz τον χρωστάω στον εαυτό μου σαν δώρο, (και ο yamaha μια χαρά με κάλυπτε).

Reaction score
849
Για οσους ενδιαφερονται για τον MATANTZ 7010 ο Αντωνης (Cantona ) εχει προσφορα απο την Ηχοεκφραση την οποια θα αναρτησει οταν σχολασει !

Reaction score
207
Λοιπόν όπως προανέφερα κατέληξα στον Marantz SR-7010 από την εγχώρια αγορά,αφού πέτυχα τιμή ισάξια με αυτή που είχαμε πάρει από Γερμανία!

Με την σημαντική διαφορά και μετά από συνεννόηση με τον Θεόδωρο Τσουρεκά ιδιοκτήτη της Ηχοέκφρασης,η τιμή για τα μέλη του avsite διαμορφώνεται στα 1230€ με 3 χρόνια εγγύηση !(ο ένας + από την Ελληνική αντιπροσωπία)

Νομίζω πως οι όποιοι ενδοιασμοί και σκέψεις για όσους από εμάς ήμασταν έτοιμοι για την αγορά του,έσβησαν.
Βουρ λοιπόν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι!

Η διαδικασία είναι απλή:
Στέλνετε μεηλ ή τηλεφωνείτε στην Ηχοέκφραση,λέτε πως είσαστε μέλη του avsite και προχωράτε στην παραγγελία με μια προκαταβολή που θα συμφωνήσετε.Παραλαβή σε 10 μέρες max!

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=5903

Άντε να ανοίξουμε και νέο νήμα με τους έχοντες να μην τα γράφω όλα γω γιατί δεν τοχω το γραπτό :p

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Ψυχροί άνθρωποι! Πραγματικά!
Μπράβο στην Ηχοέκφραση που αποτρέπει τις κακοτοπιές, και μάλιστα υπό τις πιο δύσκολες συγκυρίες !
Προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από προηγούμενες αγορές μου. Διαμάντι εταιρεία!
[DOUBLEPOST=1461693539][/DOUBLEPOST]
Περιμενω τον Ιακωβο που εκανε like! ! Χεχε!!
Δυστυχώς όπως προανέφερα, υπάρχει "τεχνικό" πρόβλημα προς το παρόν! Από Μάιο(τέλος) αν είμαστε καλά εμείς και η πατρίδα, μέσα και εγώ. (Βολεύομαι τώρα με τον παππού (παλικάρι όμως ηχητικά) rxv1600)....
Από Ηχοέκφραση και αυτός! http://www.crutchfield.com/S-5IbXfnFqesn/p_022RXV1600/Yamaha-RX-V1600.html

Last edited:

Reaction score
849
Στο μαγαζι ειναι ,πληρωμενος .Θα μου τον στειλει Σαββατο (ο πωλητης εχει εξοχικο κοντα στο σπιτι μου)
Αν σε ενδιαφερει βιασου ,μετα περιμενεις την αλλη παραγγελια

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Χθες είχα τηλέφωνο για άμεση παραλαβή, άρα πράγματι υπάρχει ένα ακόμη κομμάτι.
Όποιος προλάβει.

Reaction score
15.543
επειδη τα εχω ζησει αυτα παρε και ενα ντεσιμπελομετρο να φτιαξεις τις σταθμες των καναλιων να ειναι ιδιες..

καλοακουστος...ωραιος av :)

Reaction score
207
Ευχαριστώ.......άντε και το πήρα μετά τι το κάνω,καραόκε;:o
Υπάρχει πουθενά κάποιο νήμα με καθοδήγηση;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος