- Reaction score
- 4.327
Δεν χρειάζεται να απενεργοποιείς το equalizing. Σε direct ή pure direct αυτό γίνεται disabled νομίζω
Οκ ευχαριστώ!Δεν χρειάζεται να απενεργοποιείς το equalizing. Σε direct ή pure direct αυτό γίνεται disabled νομίζω
+1pure direct & klipsch και ξερο ψωμι!!! χαχαχα
Audyssey Βοήθημα.
[/QU
Αναφορικά με το παραπάνω, μια χαρά το ρύθμισα το τηλεχειριστήριο με preset codes για την SONY tv και το Pioneer Blu-ray και με learning mode για τον αποκωδικοποιητή του OTE TV. Μάλλον τελικά το γλυτώσαμε το harmony ....Μία ερώτηση, ίσως αφελής, παρατηρώντας το προσπέκτους, στο τηλεχειριστήριο, δεν βλέπω την επιλογή tv.
Πως επιλέγουμε από την θέση dvd πχ την θέση tv (δηλαδή τα τηλεοπτικά κανάλια).
καμμια σχεση με την πραγματικοτητα
Αν είναι κάποιος από μας, ας μιλήσει τώρα αλλιώς να σιωπήσει για ΠΑΝΤΑ!Audyssey Βοήθημα.
ε πες ...... με το τσιγκέλι αυτό το παιδίυπαρχει ενας και μοναδικος τροπος για σωστη μετρηση
και ολοι οι αλλοι που καπου μετρανε λαθος.-οι......
οπως εχω πει εδω και πολλα χρονια
(το αμερικανικο ρητο)
hate the player not the game.........
ολοι μετρανε.......αναλογα με τις γνωσεις εμπειρια αντιληψη.........
Ναι υπάρχει κάποια ποιότητα στον ήχο! Δεν έχεις άδικο!Πρώτες εντυπώσεις ......
Μπορεί να μην ξέρω που πάνε τα 4, μπορεί να μην έχω μουσικό αυτί, ή μάλλον εκπαιδευμένο αυτί, μπορεί να είναι και placebo....
Αλλά dear friends, νομίζω ότι η διαφορά είναι διακριτή !! (σε σχέση με τον 3200)
Νομίζω ότι το audyssey XT32 έκανε πολύ καλύτερη δουλειά στον χώρο μου από το απλό XT του 3200. με πιο σημαντική και ουσιαστική το συμμάζεμα του SUB. Αν και νόμιζα σε γενικές γραμμές οτι ήταν ικανοποιητικό με έλαχιστες περιπτώσεις μπουμαρίσματος, πλέον είναι διαφορετικό ... πιο ευχάριστο, πιο σφιχτό, χωρίς ίχνος μπουμαρίσματος.
Τα ηχεία παίζουν πιο δυνατά, ο ήχος είναι πιο καθαρός και πιο "μουσικός" ίσως πιο ζεστός ...... μου αρέσει ...
Η αναβάθμιση του Firmware για το DTS:X έγινε απροβλημάτιστα ...... και παρ'οτι είμαι ακόμα σε 5.1 και δεν έχω και αντίστοιχο υλικό για atmos/dts:x το DTS:Neural φαίνεται να κάνει εξαιρετική δουλειά ακόμα και στο ΟΤΕ TV ....
Αναφορικά με το παραπάνω, μια χαρά το ρύθμισα το τηλεχειριστήριο με preset codes για την SONY tv και το Pioneer Blu-ray και με learning mode για τον αποκωδικοποιητή του OTE TV. Μάλλον τελικά το γλυτώσαμε το harmony ....
γεια σου Αργυρη...Σε εδω μελος πηγε γνωστος του χωρου του ρυθμισε το συστημα του
και ολοι ηταν χαρουμενοι....
Παει και ο τζαργκονελος και τον ρωταει ο πελατακος πως ακουει τον ηχο του.
Ο γαταρος σωρηρης του λεει
-Εσενα σου αρεσει ?
ε ?
τελος......
(τι να του ελεγα -μου ξεστομισε ο σωτηρακης) να γινω κακος..........
Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα..........