- Reaction score
- 99.286
Επειδή η γνώση είναι δύναμη, δεν σημαίνει ότι είναι και δωρεάν.Είναι το μυστικό που μόνο οι certified installers κατέχουν, και δεν μοιράζεται.
Επειδή η γνώση είναι δύναμη, δεν σημαίνει ότι είναι και δωρεάν.Είναι το μυστικό που μόνο οι certified installers κατέχουν, και δεν μοιράζεται.
Από την μία σωστό αλλά από την άλλη με αυτό το σκεπτικό δεν θα υπήρχε αυτό το forum.Επειδή η γνώση είναι δύναμη, δεν σημαίνει ότι είναι και δωρεάν.
Λαθος θακανα μαλλον στο 85 το πηγα απο 95Επισης τα σαμπ τα βρηκε στα 85db τα κατεβασα στα 75 μεσα απο το μικροφωνο (10 η ωρα απο 12 )και στο τελος ενω ολα μου τα ηχεια ηταν στο -1,εως -2 μου πεταει τα σαμπ στο -10 και -9.5 ! Μετα απο μικρες δοκιμες τα πηγα στο -2 και βλεπουμε!
καντα ολα small και 80hzΚαλό απόγευμα,
Γεμάτο το Σαββατοκύριακο από υποχρεώσεις, μόλις τώρα βρήκα 10 15 λεπτά ελεύθερο χρόνο.
Θα συγκεντρώσω το αποτέλεσμα της μέτρησης του 7009 μου:
το Audio/Audyssey, έχει τις εξής σημειώσεις: MultEQ XT32 Reference,
Dynamic EQ, On RLO, 0db,
Dynamic Vol, Off
Audyssey LFC off. Όλα τα άλλα απενεργοποιημένα.
Speakers:
(5,1)
Front Large,center Small, Sub 1 spkr, Surround Large.
Speakers/test tone
Front L -9,5db
Center -5,5db
Front R -9,5db
Surround R -3,5 db
Surround L -4,db
Subwoofer 1 -4,5 db
Crossovers
Speaker/Crossovers
Speaker Selection, Individual
All -
Front -
Center 80hz
Surround -
Bass
Speakers/Bass
Subwoofer Mode, LFE
LPF For LFE, 80Hz
Speakers/2ch Playback
Setting Manual
Front Large
Subwoofer No
SW Mode -
Crossover -
Distance FL 2,67 m
Distance FR 2,73 m
Level FL 0.0 db
Level FR 0.0db
Ακυρο το ξαναμετρησα και μου λεει για 75 οπως σωστα ειπα στην αρχη! Το ρυθμισα στα 80-83 και συνεχιζω!Λαθος θακανα μαλλον στο 85 το πηγα απο 95
Τοσο το εβαλα 80-83 παιζει,μου το εβαλε στο -12 το εβαλα στο -5 σε πρωτη φαση79-82 το sub
Το εβαλα στα 80-83 και μου το εφερε στα -12,το εβαλα στα -5 και σε πρωτη φαση καλα ακουγοτανε!79-82 το sub
Και εγω τελικο εχω Ιακωβε στα 2 μπροστιναΕμένα γιατί έβγαλε τόσες αποκλίσεις (πχ front L -9,5 db) μεταξύ των (λιγοστών) ηχείων μου? Μήπως παίζει που έχω σύνδεση με τελικό? Πάντως με τον Yamaha ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα.
Είναι λοιπόν φυσιολογίες οι ρυθμίσεις που έθεσε ? Ή υπάρχει πρόβλημα?Και εγω τελικο εχω Ιακωβε στα 2 μπροστινα