Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.006
Α, τυχερός!Όχι, απο εδώ απο το φόρουμ, του hamourabi
Σαν να ταίριαξαν με ηχεία-sub-τιβι, τι λες;
Ωραίες μετρησεις!!
Α, τυχερός!Όχι, απο εδώ απο το φόρουμ, του hamourabi
Σαν να ταίριαξαν με ηχεία-sub-τιβι, τι λες;
...
Σε πιο RT σε χωρίζει η γυναίκα;
Δεν καταλαβαίνω που το πας....αν εννοείς για το σπίτι σου, ναι μάλλον θα σου ταιριάξουν. Εχει και πολλα χρώματα.Με τα gik τι διαφορά προέκυψε;
Τα εχεις μόνιμα στερεωμένα;
Καταλαβαίνεις που το πάω ε;
Ζαπ, γ@μω τον autocorrectορα μου.και σύμφωνα με Ζακ
Έτσι ακριβώς.
Ελα βρε , κανείς δεν ήξερε μέχρι να μάθει.Ω ρε σεις τι παπάρες έλεγα μεχρι και πριν απο ενα χρονο . Και τι άκουγα ...
Και είμαι ακόμα στην αρχή, εχει ψωμί ακόμα!
Ναι ο αλήτης...είχε ήδη προλάβειΤώρα για το ότι ψιλοέκανες LEDE εγώ στο είπα σίγουρα στο τηλέφωνο ως πιθανή ερμηνεία της βελτιωμένης εστίασης, με πρόλαβε ο Ζαπ και στο είχε πει ήδη;
Μα τι μαρτυριάρης!
Ναι, ειναι στα υπόψιν. Αν και δια ζώσης δεν φαινεται τοσο το κοντραστ οπως στη φωτόΒαψε τον τοιχο., πολυ κοντραστ αδερφε μου
αφου δεν σε χωρισε ακομα προχωραΟλοκλήρωσα (λέω πως..) την φροντιδα του χώρου.
Οπως ειχα πει και στο αλλο θρεντ προ εβδομάδος, εχω φτασει το RT60 σε αποδεκτό επίπεδο
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΕΤΟΣ (ΓΤΠΚ)
View attachment 67567
ΣΗΜΕΡΑ
View attachment 67568
ΚΑΙ Spectrogram (παλιο, off the chart ΓΤΠK, επι 2)
View attachment 67569
Και σημερα
View attachment 67570
Αυτα στα 30 και 60 HZ δεν παλεύονται, πρέπει να κάνω αγριάδες....
Σε πιο RT σε χωρίζει η γυναίκα;
Λες; εχεις λινκ; αν ειναι να το κάνω...νόμιζα πως ειναι μονο για τοποθέτηση γωνίας/ταβανιού.Ωραίος. Στα πάνελ άφησες καθόλου απόσταση από τον τοίχο; Θέλουν 5 cm τουλάχιστον
Thanks! και Χρόνια πολλά!Χρονια πολλα, με υγεια και καλο RT!
Πολυ ωραια ολα dimifoot!
Τα Ευρωπαικα gik ειναι σκετος πετροβαμβακας σε αντιθεση με τα Αμερικανικα που ειναι frk. Προτεινω να βαλεις μπροστα τους κατι ολιγον ανακλαστικο π.χ. αφισα, ωστε να κερδισεις λιγη ζωντανια στις υψηλες. Επισης, αποσταση απο τοιχο βοηθα να δουλευουν λιγο πιο χαμηλα.
εκει πισω απο τα ηχεια επηρεαζουν οι μπασοπαγιδες και την αποδοση των υψηλων συχνοτητων ?να κερδισεις λιγη ζωντανια στις υψηλες
Εξού και το LEDE...Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους !
εκει πισω απο τα ηχεια επηρεαζουν οι μπασοπαγιδες και την αποδοση των υψηλων συχνοτητων ?
Ακριβώς επειδή τα ηχεία δεν εκπέμπουν υψηλές συχνότητες προς τα πίσω, ανακλαστική επιφάνεια δεν προκαλεί ...ανακλάσεις και συνεπώς δε δημιουργεί προβλήματα σε απόκριση συχνότητας κλπ. Βοηθάει όμως να διατηρηθεί ο χώρος ζωντανός στις υψηλές που τώρα φαίνεται να είναι οριακά ΟΚ. Φυσικά, αν ακούγεται καλά στο Δημήτρη, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει τίποτα!Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους !
εκει πισω απο τα ηχεια επηρεαζουν οι μπασοπαγιδες και την αποδοση των υψηλων συχνοτητων ?
Επειδή δεν ειναι όλος ο τοίχος καλυμμένος, δεν ειναι και το απόλυτο LEDE.Τα πιο σύγχρονα μοντέλα δε νεκρώνουν τελείως το front wall γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό.
Μαζί γράφαμεΌχι πως είναι τελείως dead ο συγκεκριμένος τοίχος, κουβέντα κάνουμε...