melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.933
Ναι, ποιο όμως είναι σωστό; (μάλλον όλα λάθος, ε; )Μπορείς να ανεβάσεις με τσεκαρισμενο μονο το Topt ?
Ναι, ποιο όμως είναι σωστό; (μάλλον όλα λάθος, ε; )Μπορείς να ανεβάσεις με τσεκαρισμενο μονο το Topt ?
Δεν μου δίνει τέτοια επιλογή, μόνο both για τα L&R.Δοκίμασε ενα RT60 με L+R+sub
Έχω ρίξει το θάψιμο της αρκούδας στο ΥΡΑΟ, αλλά κοιτάξτε manual ρύθμιση από τον Κεφάλα
και αυτόματη reference από το Audyssey
Ο σωστός ο μάστορας.....
Υ.Γ. Εντάξει, μέχρι 120 Hz βλέπουμε, αλλά οι μετρήσεις sub με τα υπόλοιπα στο Audyssey δεν βλέπονται...
Αν δώσεις both απ τον υπολογιστή δεν θα παίξει και το sub τα κάτω απο το cross;Δεν μου δίνει τέτοια επιλογή, μόνο both για τα L&R.
Α, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Φαντάζομαι πως αναλόγως πως είναι δηλωμένα τα ηχεία, small or large, θα στείλει αυτά που αναλογούν σε αυτά τα κανάλια. Αν είναι small λες να βάλει και στο παιχνίδι την LFE?Αν δώσεις both απ τον υπολογιστή δεν θα παίξει και το sub τα κάτω απο το cross;
τζετ θα σε φτιαξει ο Μ.Κ....(Πρώτο) Συμπέρασμα από όλα αυτά;
Αχ, έρμε Καστρουνή τι έχεις να τραβήξεις!
μ@ρη το lfe ειναι το 0.1 καναλι δεν θα παιξει ...θα παξει ομως το subΑ, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Φαντάζομαι πως αναλόγως πως είναι δηλωμένα τα ηχεία, small or large, θα στείλει αυτά που αναλογούν σε αυτά τα κανάλια. Αν είναι small λες να βάλει και στο παιχνίδι την LFE?
Οταν το δοκιμάσω θα σου πω.
μικρη διαφορα ΓιαννουκοΈχω ρίξει το θάψιμο της αρκούδας στο ΥΡΑΟ, αλλά κοιτάξτε manual ρύθμιση από τον Κεφάλα
και αυτόματη reference από το Audyssey
Ο σωστός ο μάστορας.....
Υ.Γ. Εντάξει, μέχρι 120 Hz βλέπουμε, αλλά οι μετρήσεις sub με τα υπόλοιπα στο Audyssey δεν βλέπονται...
Μόνο ένα RT60 θα ανεβάσω. Τα υπόλοιπα είναι επτα(1.4)σφράγιστο μυστικό.ανεβασε και κανα δικο σου Γιαννουκο να δουμε βρε ...
Οταν θα φτιάξεις τους χρόνους οπως λέει ο Εαρ, τοτε θα σταματήσει να σε ενοχλεί η ψηλή στάθμη. Αντιθέτως, θα την επιζητάς, θα γουστάρεις. Το εχω δει το έργο.Αυτή η σκέψη τριγυρνούσε στο μυαλό μου συνέχεια σχετικά με τα RT.
Οπως λέει και ο EAR "κάνε το χώρο φίλο σου" εγώ με τη σειρά μου λέω "γιατί να τον κάνεις εχθρό σου;", εννοώντας ότι τελικά δεν παίζει κάποιος σε υψηλές στάθμες για να διεγείρεται αντίστοιχα ο χώρος τότε δεν τον απασχολεί και πολύ καθώς δεν "θα τον ακούσει".
90 db αμφιβάλλω να τα πιάνω στο σπίτι, τα 110 ούτε μεθυσμένος
Μόνο ένα RT60 θα ανεβάσω. Τα υπόλοιπα είναι επτα(1.4)σφράγιστο μυστικό.
Δεν θα το 'λεγα...
καταλαβα .....πουταιν
Όπως και να'χει, είναι πολύ υψηλοί οι χρόνοι αντήχησης, με μόνη εξαίρεση τα ανώτερα πρίμα, τα οποία οριακά πέφτουν κάτω από μισό δευτερόλεπτο, πράγμα που κατά βάση είναι το αναμενόμενο.
Πριν ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, πρέπει να βάλεις στόχο τους χρόνους αντήχησης να πέσουν τουλάχιστον στο 0,4.
Αν δε γίνει αυτό, ειλικρινά σου λέω πως δεν έχει κανένα απολύτως νόημα οποιαδήποτε ισοσταθμιση, και προφανώς είναι λάθος (και στο αυτί) τα όμορφα σχεδιαγράμματα απόκρισης, δείχνουν κάτι που δεν έχει λόγο ύπαρξης. Μόνο το μάτι μπορούν να ικανοποιήσουν αυτά τα σχεδιαγράμματα απόκρισης, και τίποτε άλλο.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, η σωστή ισοσταθμιση τώρα, θα πρέπει να έχει ως ταργκετ κερβ το ανάποδο του σχεδιαγράμματος χρόνων αντήχησης, συν τις καμπύλες λαουντνες, όπως στο κατά μπουτχια ευαγγέλιο προσχομεν. Αυτό αν γίνει, θα έχει ως αποτέλεσμα μία καμπύλη απόκρισης που στο μάτι θα φαίνεται εντελώς λάθος, αλλά στο αυτί και στη θεωρία θα είναι απολύτως σωστό.
Ξεκίνα αγορές διαχυτικων διατάξεων. Δες που μπορείς να βάλεις, και πάρε πράμα. Για τις χαμηλές συχνότητες ισχύουν τα γνωστά, γωνίες και ταβάνι οι διαθέσιμες περιοχές για επεμβάσεις.