Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 9.442

Το ξέρω ρε παιδιά, τελείως ακατάλληλος ο χώρος, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Μάλλον από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα!
όλα παίζουν ρόλο Ιάκωβε...πονεμένη ιστορία το Audyssey...μόνο με pro KIT σώζεται κάποιος....δεν ξέρω αν πεζει ρόλο, το αριστερό ευρίσκεται σε ύψος 1,85 και το δεξί 2,20
μα ετσι οπως το λες ειναι σαν να μου λες: οτι βαζεις ηχοαποροφητικα διαχυτες δηλ κανεις φροντιδα χωρου και κανεις μετρησει για να ειναι καλη και μετα βγαζεις τα ηχοαποροφητικα! τι δηλ φτιαχνεις μονο και μονο το χωρο για να βλεπεις καλη μετρησει? το καλιπμρεισον γι'αυτο γινεται, για να διωρθοση τα προβληματα του χωρου! και τα πιο πολλα manual τον av ενισχυτων λενε οτι: αν εστω μετακινησεις ενα επιπλο μεσα στω δωματιο που ακους πρεπει να ξανακανεις μετρησει! δεν θα ακουσω χρηστες, αλλα επαγγελματιες του ειδους, για ρωτα και τον μανωλη......Δεν είνα καθόλου λάθος και αυτό είναι που λέει η εμπειρία πολλών έμπειρων χρηστών στο διαδίκτυο.
Ειδικά στις ψηλές συχνότητες είναι πολύ πιθανό να δημιουργούνται θέματα στο μικρόφωνο και να μετράει άλλ' αντ' άλλων και επακόλουθα να φτιάξει φίλτρα λανθασμένα. Το μικρόφωνο δεν "ακούει" όπως το αυτί.
Δεν είπα να αλλάξει το χώρο δραστικά, είπαμα ετσι οπως το λες ειναι σαν να μου λες: οτι βαζεις ηχοαποροφητικα διαχυτες δηλ κανεις φροντιδα χωρου και κανεις μετρησει για να ειναι καλη και μετα βγαζεις τα ηχοαποροφητικα! τι δηλ φτιαχνεις μονο και μονο το χωρο για να βλεπεις καλη μετρησει? το καλιπμρεισον γι'αυτο γινεται, για να διωρθοση τα προβληματα του χωρου! και τα πιο πολλα manual τον av ενισχυτων λενε οτι: αν εστω μετακινησεις ενα επιπλο μεσα στω δωματιο που ακους πρεπει να ξανακανεις μετρησει! δεν θα ακουσω χρηστες, αλλα επαγγελματιες του ειδους, για ρωτα και τον μανωλη......
και ενα βιντεακι να γινω πιο κατανοητος:
* ειδικά επειδή έχει θέμα στις ψηλές συχνότητεςΔιωξε οποιοδήποτε έπιπλο (καρέκλα, πολυθρόνα...) είναι κοντά στο μικρόφωνο
Αυτό είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα. Στην αυτόματη ρύθμιση σε 'μένα, δεν... Αλλά είναι τόσο παραμετροποιήσιμο, που στα χέρια γνώστη σού λύνει τα χέρια.Πόσο πιο απλά στο YPAO!
Όμως το βασικότερο είναι οι δυνατότητες, διαχείρισης - επεξεργασίας των διαφόρων , ή μάλλον όλων των παραμέτρων του συστήματος, μετά την αυτόματη μέτρηση.
Ναι...γιατί άμα την πει θα την συγκρατήσουν...Συμφωνώ...
σήμερα το απόγευμα έτσι όπως θα είστε μερικοί πατημένοι από τα τσίπουρα και τα μπυρόνια...πάτε μια βόλτα από τον Ιάκωβο.
Ιάκωβεεεεεε.... πες βρε διεύθυνση..![]()
Ναι...γιατί άμα την πει θα την συγκρατήσουν...![]()
Αν και ευπρόσδεκτοι όλοι, δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση.νομιζω με γνωστη θα λυθει το θεμα του Ιακωβου