Sugah
Ζαχαρούλης
- Reaction score
- 3.326
Για να προχωρήσει το Audyssey πρέπει να μετρήσει το sub στα 75 - 78 db. Αν είναι παραπάνω σου λέει να το χαμηλώσεις διαφορετικά δεν προχωράει.
Όχι μέσω menu, γίνεται αυτόματα. Απλώς δηλώνεις τι ηχεία έχεις ενεργά στο layout.Καλησπέρα να κάνω μία ερώτηση για τον MARANTZ SR7011 Αν έχεις ένα τελικό πέντακάναλο μπορείς μέσα από το μενού να επιλέξεις όποια ηχεία θέλεις εσυ να παίξουνε με το τελικό. Εννοείται μέσω
Pre out Την επεξεργασία του ήχου θα την κάνει ο marantz
Όποια θέλεις εσύ όμως από τα 9 η 11 κανάλια Για παράδειγμα θα σου αφήνει το δεξί αριστερό από το κυρία Το κεντρικό και τα πίσω surround Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σαςΌχι μέσω menu, γίνεται αυτόματα. Απλώς δηλώνεις τι ηχεία έχεις ενεργά στο layout.
7,1,4 μιας και έχω ένα πεντακάναλο τελικό να το χρησιμοποιούσα πλήρως για να έχει και καλύτερα αποθέματα και ο MARANTZ Να δουλεύει πιο ξεκούρασταΤι θέλεις να στήσεις; 5.1.4, 7.1.2 ή 7.1.4;
Ευχαριστώ πολύ με καλύψατεΜπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 3 μπροστινά και 2 Atmos (ή και SB; ) με τον τελικό.
σιγουρα το κινητο σου δεν μετραει σωστα , ομως και πολλες φορες το audyssey χαμηλωνει την ενταση του sub οταν εχει μεγαλες αποκλισεις στην αποκριση το sub , για να το προστατεψει .Πληροφοριακά:
Μετά την αυτόματη μέτρηση και με πρόγραμμα στο κινητό μετρώ τα db για κάθε ηχείο. Σε γενικές γραμμές οι αποκλίσεις μεταξύ τους είναι πολύ μικρές, που δείχνει ότι ο marantz υπολογίζει σωστά. Το sub όμως έχει τεράστια διαφορά (προς τα κάτω), αν δεν απατώμαι αν πχ τα κύρια δείχνουν στο κινητό 60 db το sub το δείχνει κάτω από τα 30db. Υπάρχει άραγε αδυναμία του κινητού ή του προγράμματος ή πραγματικά το έχει θέσει ο marantz χαμηλά (το sub εννοείται).
Ευχαριστώ....
Ιακωβε το σαμπ σου ειναι υποδεέστερο απο τα ηχεια σου ,το ειχα και εγω και τοχω παροπλισμενο !! παρε ενα sw112 η sw115 αν βλεπεις ταινιες για να συμβαδιζεις ηχητικα !! τα εχεις αλλαξει ολα ,αλλαξε και το τελευταιο που απομενει !!Α, κάτι που έχω προσέξει: Αν κατά την χρήση neo cinema πειράξω την παράμετρο κατά την οποία το σύστημα χαμηλώνει το κεντρικό και ρίχνει τον ήχο στα klipsch, τότε διορθώνεται το πρόβλημα, που σημαίνει πράγματι ότι υπάρχει θέμα με το sub, εφ όσον και τα klipsch μπαίνουν στο παιχνίδι με το χαμηλό..
Ξέχασα να σας αναφέρω ότι κατά την χρήση neo music έχω ρυθμίσει την πλήρη απομόνωση του κεντρικού.
Συμπέρασμα:
Το χαμηλό μου προέρχεται κυρίως από την χρήση των 2 κύριων ηχείων μου (klipsch rf 62II) και όχι από το sub μου (το οποίο δεν είναι και τελείως μάπα - yamaha 515, μονάδα που όταν την επέλεξα, είχε την καλύτερη βαθμολογία στο περιοδικό ΗΧΟΣ στην κατηγορία - βαθμολογία που ήταν πολύ κοντά σε αρκετά ακριβότερες υλοποιήσεις).