- Reaction score
- 715
Καλημέρα!- και εμέναν μου αρέσουν τα μπάσα του βινυλίου , αλλά τα τα των ψηφιακών είναι ποιό σωστά , καθ΄ ότι δεν εφαρμόζεται έμφαση και μετά αποέμφαση κατά RIAA
https://en.wikipedia.org/wiki/RIAA_equalization
Τσίμπησες μεσιέ Spock!
Anyway, άμα εμένα μου αρέσει και το σηκωμαροτριχόμετρο του EAR τερματίζει στις μετρήσεις μου, ποσώς με ενδιαφέρουν τα ψηφιακά και όλα τα παρελκόμενα αυτών. Εγώ να είμαι καλά και η τρέλα μου! Συν του ότι τα βρίσκω ανιαρά άμα δεν έχω την δυνατότητα να τα χουφτώσω λιγουλάκι!
Μια αλήθεια πάντως από τις πολλές είναι ότι διαρκώς μπερδεύουμε το πως την βρίσκουμε με το τι είναι ή δεν είναι σωστό ή σωστότερο και δεν ξέρω και τι άλλο. Η μουσική διασκέδαση για μένα είναι συνδυασμός πολλών και διαφόρων καταστάσεων. Δίσκοι, χορός, ποτά, sex, καπνός και άλλα πάρα πολλά. Αμέτρητα! Φαντάζεσαι αυτόν που την βρίσκει με ταινίες να μην επιτρέπεται να τις απολαύσει από παλιό βιντεοπροβολέα ή βίντεο ή χωρίς ποπ κορν; Απλά δεν υπάρχει!
Θα ήταν αστείο να πιστεύαμε πως οι δίσκοι είναι ότι πιο τέλειο από πλευράς μουσικών media εν έτη 2017. Άλλο αυτό όμως, άλλο τα γούστα και άλλο οι παπαρολογίες δεξιά και αριστερά!
Ευελπιστώ η μόδα των πικάπ να σβήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται μπας και αρχίσουμε να αγοράζουμε δίσκους σε πιο φυσιολογικές τιμές διότι κάπου το πράγμα έχει αρχίσει και ξεφεύγει με τον κάθε τυχοδιώκτη εκεί έξω. Μπας και απολαύσουμε κάνα μπασάκι της προκοπής σε λογική τιμή επιτέλους!