- Reaction score
- 14.738
θα θες και μια σφουγγαριστρα ...για τα σιροπιαΑπο κει και περα το sweeter του adam s3v πιστευεις οτι ειναι γλυκοηχο;
θα θες και μια σφουγγαριστρα ...για τα σιροπιαΑπο κει και περα το sweeter του adam s3v πιστευεις οτι ειναι γλυκοηχο;
Όχι ίσως. Σίγουρα.Τα μονα επιλεον χρηματα που ισως χρειαστει να δωσεις για τον ηχο θα ειναι για ψηφιακη ισοσταθμιση η/και για βελτιωση της ακουστικης του χωρου.
Ακριβως νομιζω κ εγω το ιδιο. Εχω ακουσει κάτι για yamaha hs8 δεν γνωριζω βεβαια κατα ποσο διαφερουν απο τα adam που αναφερθηκαν (σίγουρα θα εχουν μεγαλες διαφορες) αλλα μου ηταν τελειως ψυχρο κ αδιαφορο.δεν ειναι οτι θελω ενέργα ή παθητικα αλλα το αποτελεσμα μετραει.Ο ανθρωπος ζηταει μεταξενια φωνητικα, συνεπως δεν τον ενδιαφερει η απολυτη πιστοτητα και δεν υπαρχει λογος να παρει μονιτορ ηχειο. Τα συκα συκα. Αφου ζηταει συγκεκριμενα πραγματα. Ας παρει ενα ευαισθητο και γλυκοηχο ηχειο και ας παρει και λαμπα. Μικρο χωρο εχει, σχετικα ευκολη μουσικη ακουει, μια χαρα ολα. Ορθως τον ενημερωνετε οτι υπαρχει και πιστοτερος τροπος αναπαραγωγης (ενεργα) αν επιθυμει, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το ζητουμενο στην περιπτωση του.
Αφ ενος τα HS8 ειναι nearfield monitors με πολυ ουδετερο ηχο και οχι ιδιεταιρες επιδοσεις στις χαμηλοτερες συχνοτητες (κατι που επηρεαζει αμεσα την συνολικη εντυπωση) και αφ εταιρου ο χωρος στον οποιο τα ακουσες σιγουρα διαφερει απο τον δικο σου.Εχω ακουσει κάτι για yamaha hs8 δεν γνωριζω βεβαια κατα ποσο διαφερουν απο τα adam που αναφερθηκαν (σίγουρα θα εχουν μεγαλες διαφορες) αλλα μου ηταν τελειως ψυχρο κ αδιαφορο.δεν ειναι οτι θελω ενέργα ή παθητικα αλλα το αποτελεσμα μετραει.
Θα σου βρω εγώ, μη βιάζεσαι.Καλα, τοτε βρες μου ενεργα που παιζουν μεταξενιες μεσσαιες ανεξαρτητως ηχογραφησης, που θελει ο ανθρωπος.
Θες την μακρόστενη απάντηση, ή την κοντόχοντρη;δηλαδη αν παρει παθητικα ηχεια θα ειναι αποβλακωμενος
Ποιο ντακ έχεις; Πόσο το πήρες; Τι εξόδους έχει;
[DOUBLEPOST=1491132903][/DOUBLEPOST]
Θα σου βρω εγώ, μη βιάζεσαι.
[DOUBLEPOST=1491133072][/DOUBLEPOST]
Θες την μακρόστενη απάντηση, ή την κοντόχοντρη;
Ποιο ντακ έχεις; Πόσο το πήρες; Τι εξόδους έχει;
[DOUBLEPOST=1491132903][/DOUBLEPOST]
Θα σου βρω εγώ, μη βιάζεσαι.
[DOUBLEPOST=1491133072][/DOUBLEPOST]
Θες την μακρόστενη απάντηση, ή την κοντόχοντρη;
Θα γίνειδηλαδη αν παρει παθητικα ηχεια θα ειναι αποβλακωμενος
ΝαιΓια atc,
Ποια κόντρα;Ρε πιαδιά μην το πάμε πάλι στην γνωστή (βαρετή πλεόν) κόντρα με τα άπειρα "σεντόνια" ,
Τότε γιατί οι Αγγελίες έχουν αρχίσει και γεμίζουν σταδιακά με ενεργά ηχεία; Τάση που, προϊόντος του χρόνου, λογικά θα συνεχιστεί.Και θα γλυτωσει και απο την αποβλάκωση/αιμορραγία της τράμπας.
Μακάρι να έχεις δίκιο, να ψωνίσουμε φτηνά...αλλά όλο κάτι μικρά βγαίνουν.Τότε γιατί οι Αγγελίες έχουν αρχίσει και γεμίζουν σταδιακά με ενεργά ηχεία; Τάση που, προϊόντος του χρόνου, λογικά θα συνεχιστεί.
Τα έχουμε ξαναπεί, οι συχνές αλλαγές μηχανημάτων είναι ίδιον του χόμπι και της ιδιαίτερης ψυχοσύνθεσης του εκάστοτε ακροατή, δε χαρακτηρίζουν ντε και καλά τους ακόλουθους μιας Σχολής αναπαραγωγής.