Οι θυσίες που κάνουμε για το home cinema

Reaction score
15.543
δεν εχει αναγκη....μη φοβου :p
......δουλευει την νεα τεχνικη smartprojector ...:D

μιλαει με τον προβολεα και ειναι ετοιμος...:party:

Reaction score
15.543
δηλωσεις !!!

το τρελο αγορι εχει στα συν την χαμηλη οθονη που σε βαζει μεσα στο εργο και θελω να το ξαναζησω....
....θελω να δω και τον 9300 που δεν τον εχω δει....
Ηχητικα επαιζε ωραια πριν .....τωρα ακομα καλυτερα ...
..οποτε αναμενω να ζησω την μαγεια που λεει....:party:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Αφιξεις!!! :party:

Για να δουμε τι κανει το προβολακι μας με το φρεσκοπερασμενο firmware! ;)

Οσον αφορα για το φως που λεγαμε...πλεον ειμαστε με κλειστη ιριδα (-10) στα 15,6 fl. αν την ανοιξουμε τερμα παμε στα 18fl.

στο high mode ανοιχτη 22fl. Στα θετικα ειναι οτι η λαμπα ειναι πολυ σταθερη και αυτο μας εκανε χαρουμενους κατα το καλιμπραρισμα.

Εντυπωσεις απο βδομαδα.Εχω προμηθευτει μπολικα ποπ κορν και κοκα! .....τη γνωστη εννοω!

Reaction score
2.195
Αφιξεις!!! :party:

Εντυπωσεις απο βδομαδα.Εχω προμηθευτει μπολικα ποπ κορν και κοκα! .....τη γνωστη εννοω!

Όλα ωραία Τάσο. Μπράβο!
Αλήθεια τα δισκάκια που θα τα παίζεις; Η είναι το επόμενο project;

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Όλα ωραία Τάσο. Μπράβο!
Αλήθεια τα δισκάκια που θα τα παίζεις; Η είναι το επόμενο project;
Eπομενο προτζεκτ ειναι το player. Kατα πασα πιθανοτητα Oppo. Θελω ομως να εχω υλικο οταν θα ερθει εκεινη η ωρα.

Τωρα σχεδιαζω αλλα πραγματα. :geek:
[DOUBLEPOST=1494068455][/DOUBLEPOST]
δηλωσεις !!!

το τρελο αγορι εχει στα συν την χαμηλη οθονη που σε βαζει μεσα στο εργο και θελω να το ξαναζησω....
....θελω να δω και τον 9300 που δεν τον εχω δει....
Ηχητικα επαιζε ωραια πριν .....τωρα ακομα καλυτερα ...
..οποτε αναμενω να ζησω την μαγεια που λεει....:party:
η οθονη παραμενει χαμηλα. νομος! τελειωνω σιγα σιγα και θα σε πω! :D
[DOUBLEPOST=1494068489][/DOUBLEPOST]
Πωπω δηλώσεις ....
εσυ εχεις κανα νεο?

Reaction score
4.817
Φυσάει σημερα αρκετα ....
Κατα τα αλλα στασιμότητα ....
Πρέπει να πλύνω τα Χαλια ....
Ρουτίνα ....

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
*** Update *** :party:

Νεο Οppo 203 που για χαρη του 4Κ ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα βγηκε σχετικα γρηγορα η αλλαγη του που την ειχα κανονίσει για μετα το καλοκαιρι. Ολα οφείλονται στη μεγαλη υπομονη μου. :p

Mιας και δε μου χαλασε χατίρι ο Zizikιος ειπα να ξαναγυρίσω στο black theme! Βεβαια ειχαν πεσει κατι παρακάλια και λυγμοί μηνών αλλα εγω εκει βραχος. :sneaky:

μεχρι που λυγισα...

Ωραια πραγματα συμβαινουν γενικα. Εχουμε πολλα να δουμε. Θα γραψω εντυπωσεις ξανα μολις κανω τις δοκιμες μου.

Οσες mkv ταινιες εβαλα (δισκο usb και δυκτιο) δε μου εβγαλαν Cinavia οποτε θα συνεχισω να κανω αναπαραγωγες μεχρι νεοτερας. Ηχο Dolby Atmos εχω κανονικα στις ταινιες που υποστηριζεται. Υποτιτλοι οπως παλια κανονικα.

Στο δισκο του Martian που εβαλα παιζει αψογα. Ουτε κολληματα,γρηγορη αναπαραγωγη, κλειδωνει αβιαστα ολα καλα. :geek:

Βεβαια δεν εχω πλεον Youtube και Netflix που ειχα στο 103D. Ισως σε καποιο Update τα ξαναβαλουν.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.282
*** Update *** :party:

Νεο Οppo 203 που για χαρη του 4Κ ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα βγηκε σχετικα γρηγορα η αλλαγη του που την ειχα κανονίσει για μετα το καλοκαιρι. Ολα οφείλονται στη μεγαλη υπομονη μου. :p

Mιας και δε μου χαλασε χατίρι ο Zizikιος ειπα να ξαναγυρίσω στο black theme! Βεβαια ειχαν πεσει κατι παρακάλια και λυγμοί μηνών αλλα εγω εκει βραχος. :sneaky:

μεχρι που λυγισα...

Ωραια πραγματα συμβαινουν γενικα. Εχουμε πολλα να δουμε. Θα γραψω εντυπωσεις ξανα μολις κανω τις δοκιμες μου.

Οσες mkv ταινιες εβαλα (δισκο usb και δυκτιο) δε μου εβγαλαν Cinavia οποτε θα συνεχισω να κανω αναπαραγωγες μεχρι νεοτερας. Ηχο Dolby Atmos εχω κανονικα στις ταινιες που υποστηριζεται. Υποτιτλοι οπως παλια κανονικα.

Στο δισκο του Martian που εβαλα παιζει αψογα. Ουτε κολληματα,γρηγορη αναπαραγωγη, κλειδωνει αβιαστα ολα καλα. :geek:

Βεβαια δεν εχω πλεον Youtube και Netflix που ειχα στο 103D. Ισως σε καποιο Update τα ξαναβαλουν.
Για πες λοιπόν πώς παίζει το 4Κ;

Άρχοντας ο Τάσος! Καλές κινηματογραφικές απολαύσεις! :drinks:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
oπως ειχε πει και ο Zizik....προβλεπω η μαυριλα να προχωραει...ετσι λοιπον και εγινε! παλι! :D

αυτη εκει η παλιο γωνια ειδικα.:roflmao:

tadaaaa!!! :D

(εκανα και το πανω κομματι μεχρι το ταβανι.)

και αφου τελειωσαμε με το μασκιν..... ειπαμε σειρα εχει το 2ο καλιμπραρισμα για hdr 4K oποτε ολα απο την αρχη....

οupsss..!!! :p

και αφου βεβαιωθηκαμε οτι εχουμε 100% του Dci-P3 προχωρησαμε στο ψαχνο της υποθεσης! :geek:

:party::party::party:

οτι σαβουριτσα βρηκα στο νετ παίζοντας

και απο το πουθενα εσκασε και το Oppo :thumbsup:

Λοιπον! Συνοπτικα εχουμε τα εξης:

Cinavia δεν εχω συναντησει σε καμια ταινια μεχρι στιγμης,και στα 2 firmwares
Παιζω τα παντα δικτυακά κυριως mkvs remux,χωρις προβληματα-κολληματα. ιso δεν εχω δε ξερω και λογικα δεν υποστηριζει.
To usb 3.0 δουλευει σουπερ!
Ειναι πιο γρηγορο ως player σε σχεση με το 103d.
Κατι που ανακαλυψα εντελως τυχαια ειναι οτι τα Uhd δισκακια δεν εχουν περιορισμο region code. Πχ εχω το Mechanic 2.0 σε region Α και παιζει κανονικα.
Το 4Κ εχει πολυ ενδιαφερον,φαινεται η διαφορα αλλα πρεπει να πας λιιιγο πιο κοντα γιατι απο μακρια το ιδιο ειναι.
Mε το νεο firm του oppo το hdr ειναι πιο φωτεινο σε σχεση με πριν. Η διαφορα αισθητη αμεσα.

Αναμονη για νεο firm και απο την Epson για τον TW9300,τ'οποιο θα ειναι πολλα υποσχομενο καθως τωρα εχω το 1.09 τ'οποιο περάστηκε αμεσως μετα την αγορα του.

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.406
IMG_0924.JPG

Συμπαθέστατη η καινούργια calibrator.
Δε λεω, καλός ο ΜΚ στη δουλεια του. Και φίλος.

Αλλα να της δώσουμε και της κοπέλας μια ευκαιρία.

Στείλε μου παρακαλώ το τηλέφωνο της με πμ .

Reaction score
30.454

Αδερφέ...πολύ ανοιχτόχρωμη η πόρτα...δεν την αλλάζεις και αυτή?:p
[DOUBLEPOST=1497803312][/DOUBLEPOST]
View attachment 76309

Συμπαθέστατη η καινούργια calibrator.
Δε λεω, καλός ο ΜΚ στη δουλεια του. Και φίλος.

Αλλα να της δώσουμε και της κοπέλας μια ευκαιρία.

Στείλε μου παρακαλώ το τηλέφωνο της με πμ .
Θες να σου ρυθμίσει το Gamma?:p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.038
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic