Kαλέ μου λέοντα ....προχώρησα αρκετα ,έκανα αυτά που μου έγραψες και τώρα βρίσκομαι στο σημείο που αφού έχω browse το δίσκο και έχω επιλέξει αυτό που θέλω να παίξει ,πατάω play ,εισπράττω μια εκκωφαντική σιωπή και στο foobar ανοίγει ένα παράθυρο με το μήνυμα : Unrecoverable playback error: Could not initialize the driverΙ) Σωστά!
ΙΙ) Πρέπει να ορίσεις μια σταθερη ΙΡ για το σύστημα που θέλεις να ελέγχεις. Συνήθως είναι 192.168.1.ΧΧΧ. Για να είμαστε σίγουροι: πηγαίνεις Start -> Run, γράφεις cmd και μετά ipconfig /all. Δώσε βάση στο Default Gateway.
View attachment 76124
View attachment 76123
Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες πηγαίνεις εδώ (δεξί κλικ και properties στο 2):
View attachment 76122
και στο IP address βαζεις το default gateway με το τέταρτο πεδίο έναν αριθμό της επιλογής σου. Αν συνυπάρχουν κινητό, τηλεόραση, πισιά και τύχει να χρησιμοποιείται ήδη η ΙΡ, θα σου το πει, don't worry. Την ΙΡ που θα βάλεις εδώ, την ίδια θα βάλεις μετά στο Listen στο φουμπάρι + τα τέσσερα 8άρια.
Θα τα είχα αναφέρει αυτά στο προηγουμενο ποστ αλλά δεν ήξερα αν όντως θα το ακολουθήσεις. Επίσης, φοβήθηκα μήπως κατηγορηθώ ότι ...αγορεύω.
1308!
Δεν είναι τόοοσο εγκληματικά εύκολο.
Any ideas?
Επίσης....αν θελήσω να αντιστρέψω τη διαδικασία και ο υπολογιστής που θα αναλάμβανε το ρόλο του controller να αναλάβει το ρόλο του αναπαραγωγέα ,θα πρέπει να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία με την ίδια ip ή να ορίσω νέα?