- Reaction score
- 1.391
Ξέρω κι εγώ...οπως ξερω κ αυτο που έγραψα παραπάνω με καλή διάθεση κ ειναι άσχημο να εισπράττω αδιαφορία κ ειρωνεία..ας απαντησει οποιος ξερει
Παρακαλώ όπως διαγραφούν τα άσχετα που έγραψα.. Ευχαριστώ
Ξέρω κι εγώ...οπως ξερω κ αυτο που έγραψα παραπάνω με καλή διάθεση κ ειναι άσχημο να εισπράττω αδιαφορία κ ειρωνεία..ας απαντησει οποιος ξερει
Ξέρω κι εγώ...οπως ξερω κ αυτο που έγραψα παραπάνω με καλή διάθεση κ ειναι άσχημο να εισπράττω αδιαφορία κ ειρωνεία..
Παρακαλώ όπως διαγραφούν τα άσχετα που έγραψα.. Ευχαριστώ[/QUOTEε
ειπες πως ξερεις να απαντησεις αλλα δεν θελησες γιατι ειναι ασχετο το ερωτημα μου με το θεμα, αλλα προτιμησες να σχολιασεις 2 φορες να πεις την εξυπναδα σου παρα να δωσεις μια απαντηση που δεν βγαινει παραπανω απο 2 γραμμες, λες και θα χαλασει το θεμα που εχετε ανοιξει... ειπες και οτι σε ειρηνευτικα.. μπραβο να σε χειροκροτισω εκανες μεγαλο κατορθωμα συγχαρητηρια .. και στο κατω κατω δεν εισαι μονο εσυ στο φορουμ, υπαρχουν παρα πολλα ατομα που μπορουν να δωσουν απαντηση χωρις να βγαζουν κομπλεξ και να κανουν την ζωη τους δυσκολη... αντε μπες στο avisite απο το κινητο που να κολλαει οπως εκανα εγω τωρα και κατσε ψαξε να βρεις το καταλληλο θεμα για μια ερωτηση.....
Δεν κατάλαβα τι εννοείς με τα βάττ της πηγής
Αλλά με τα βατ του ενισχυτή θα είναι η μέρα με την νύχτα εάν είναι πραγματικά ...
Εννοείται ότι θα παιζει καλύτερα !τα βατ του ενισχυτη ειναι 40 στα 8ωμ και τα ηχεια μου ειναι 100 βατ στα 8ωμ με ευαισθησια 90. αν ο ενισχυτης μου ηταν 80 η 90 βατ θα ηταν καλυτερα; για την πυγη θελω να πω οτι με παραπανω βατ του ενισχυτη θα εχει καλυτερη αποδοση; αυτα!!!! ευχαριστω για την απαντηση
Εννοεί εδώ rms ή din ? Διότι αν εννοεί din, σε rms είναι περίπου 70 X 2 watts πραγματικά ! (Δεν έχω γνώσεις στο θέμα βέβαια και ίσως κάνω λάθος).https://www.soundandvision.com/content/marantz-sr7011-av-receiver-review
Two channels driven continuously into 8-ohm loads:
0.1% distortion at 138.7 watts
1% distortion at 169.1 watts
Five channels driven continuously into 8-ohm loads:
0.1% distortion at 104.9 watts
1% distortion at 117.0 watts
Seven channels driven continuously into 8-ohm loads:
0.1% distortion at 75.1 watts
1% distortion at 90.4 watts
Εννοείται ότι θα παιζει καλύτερα !
Καλύτερο έλεγχο αέρα χαμηλό κλπ
Απλά θα αποδίδει καλύτερα τις δυνατότητες τις πηγής ...
RMSΕννοεί εδώ rms ή din ? Διότι αν εννοεί din, σε rms είναι περίπου 70 X 2 watts πραγματικά ! (Δεν έχω γνώσεις στο θέμα βέβαια και ίσως κάνω λάθος).
Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες....![]()
Τι προβλήματα μπορεί να δημιουργεί? Για κάντε το πιο λιανά! Όντως και εγώ προσωπικά δεν κερδίζω κάτι συνδέοντάς τον στο διαδίκτυο, σαν player δεν μου αρέσει σχετικά με αυτά που διαθέτω για τον σκοπό αυτό. Παρ όλα αυτά τον έχω και εγώ στο δίκτυο... on.STICKY!
Όταν έχετε τον avr στο δίκτυο μην ενεργοποιείτε τη λειτουργία wol (Wake On LAN) ή όπως αλλιώς λέγεται, δηλαδή να βλέπει ο ενισχυτής το δίκτυο ακόμη και αν είναι κλειστός. Δημιουργεί προβλήματα στο δίκτυο. Αυτά για τον 7011 που έχω.
Ο προηγούμενος yamaha δεν τον έβαζα καθόλου το δίκτυο, με το που κούμπωνα το καλώδιο τρελαινόταν το σύμπαν.
Κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις με τα IPs.STICKY!
Όταν έχετε τον avr στο δίκτυο μην ενεργοποιείτε τη λειτουργία wol (Wake On LAN) ή όπως αλλιώς λέγεται, δηλαδή να βλέπει ο ενισχυτής το δίκτυο ακόμη και αν είναι κλειστός. Δημιουργεί προβλήματα στο δίκτυο. Αυτά για τον 7011 που έχω.
Ο προηγούμενος yamaha δεν τον έβαζα καθόλου το δίκτυο, με το που κούμπωνα το καλώδιο τρελαινόταν το σύμπαν.
αυτό μου είπαν και αυτό από ότι βλέπω στο setup χρησιμοποιεί ως gateway και ο πάροχος (Vodafone)Γιατι με DNS της Google; Τόσα πολλά θέματα έχει του παρόχου;
Ο router ποιος ειναι;