- Reaction score
- 80.312
φρέσκο πράμα
είδες....2-3 m@l@kes σαν και μένα να βρείς θα μπείς στο τοπ 10Ωραίος
Την ίδια μέτρηση και σε 1/6
¨Ασχετο
Μηνύματα 1001 !!!
είδες....2-3 m@l@kes σαν και μένα να βρείς θα μπείς στο τοπ 10
80Τα ιδια είναι.
Το κρος που είναι; 60 ή 80;
10 - 20.000;
[DOUBLEPOST=1510004786][/DOUBLEPOST]
ναι...λούνα παρκΤο πράσινο κανει τραμπάλα μεταξύ 80-300
Ειναι μη αποδεκτά αυτα, με +-7db απο 100-200Hz. Αν ειναι να αρχίσεις τα φίλτρα για να το σουλουπώσεις, άστο, έτσι το κάνει και η γιαγιά μου.ναι...λούνα παρκ
με τα ηχεία σε αυτές τις συχνότητες θα ασχοληθώ αύριο...οπότε...να έχετε πιει καφέ
έτσι όπως διάβασα κάποια πράγματα+ ότι μου έχετε πει...η ιδέα δεν είναι να μην πειραχτούν πολύ οι κορυφές ώστε να τα φέρει το audyssey?
1) δηλ. +-7 που λες τι εννοείς...να μην παίξω με τα φίλτρα σε αυτές τις συχνότητες?Ειναι μη αποδεκτά αυτα, με +-7db απο 100-200Hz. Αν ειναι να αρχίσεις τα φίλτρα για να το σουλουπώσεις, άστο, έτσι το κάνει και η γιαγιά μου.
Θα ήθελα να βάλεις διαγραμμα συγκριτικό αυτο που έβαλες τωρα με το χθεσινό, 50Hz, 24db/oct LR, χωρίς φίλτρα.
Επίσης, να ρωτήσω....εχεις αρχίσει τις boostιες?
Σταμάτα, περίμενε τον τρίποδα.
Μην κανεις boost παραπάνω απο +3db σε φίλτρα.τι εννοείς boostiες?
Οχι να μην παίξεις με τα φίλτρα. Πρωτα θα βρεις εναν τροπο να στήσεις σωστα τα ηχεία και τα κρος τους ώστε να μην υπάρχουν αυτές οι μεγαλες διακυμάνσεις, και μετα παίξε με τα φίλτρα για το λουστράρισμα- ή άσε το Eq να τα φτιάξει.δηλ. +-7 που λες τι εννοείς...να μην παίξω με τα φίλτρα σε αυτές τις συχνότητες?
Πάρε καινούργιο, 30€ κάνει.τρίποδα μας έγραψε στα @@ρια του ο φίλος
Ξαναμέτρα. Τζάμπα ειναι. Εγω βλέπω να εχεις 14db διακύμανση σημερα μεταξύ 100-200Hz ενώ χθες ειχες πολυ μικρότερη διακύμανση σε αυτές τις συχνότητες.το ξεχνάς...γίνεται της Τζούλιας...που να το βρω τέτοια ώρα
Τι ειναι αυτο ωρέ 666?
έχεις δίκιο..είπες 50 όπως χθες..σορρυΤι ειναι αυτο ωρέ 666?
Τι μετράς? Που ειναι το κρος? Τι συγκρίνεις?
Άστο, αφού το βρήκα και το έβαλα εγω πιο πάνω. Δες το καλά.ααααα σορρυ το sub j;exasa na b;alv sta 5
έχεις δίκιο..είπες 50 όπως χθες..σορρυ
Κιτρινο-μαυρο τα δικά σου στα 50hz 24LR
View attachment 82792
παίζει να φταίει ο δίσκος με τα κουλουράκια...κάτσε να τον μαζέψω
Τι ειναι αυτη η ακύρωση στο κίτρινο;;;;;
Φρέσκο πραμα! Δεν υπηρχε χτες
Παλι κατι λαθος κανεις.
Οίκτο, έλεγξε πρωτα βρε τι ανεβάζεις!
παίζει να φταίει ο δίσκος με τα κουλουράκια...κάτσε να τον μαζέψω