Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Εχει γραφτει στο φορουμ ο ξάδερφος?
Οχιιιιιιι?
Πες του να γραφτει και αμεσως μετα να ανοιξει ένα θεμα:
"Νέο συστημα almost complete (ονομα ξαδερφου)"
Περιμενεις να φτιαξουμε ποπ-κορν και αμεσως μετα ξεκινάς το διηπειρωτικο στησιμο του συστηματος μαζι με τον @Περαστικός.
Στην προσπαθεια συνδραμει και 1308 με ευστοχα σχολια.
Μετα από καμμια 40αρια σελιδες, εμφανιζεις ξαφνικα μια αποκριση συχνότητας καπως ετσι:

Τα Five πηρε τελικα?
Πλήρως παθητικα είναι αυτά. Θα φτανει ο AV?
τι να κάνω ο καψερός...δεν έχω προλάβει να ξανακάτσω στον καναπέ από εκείνη τη μέρα...:(
μην αγχώνεστε...μου έχουν μείνει και τα Surround για φτιάξιμοκαι κρος...θα έχουμε και άλλο τζέρτζελο:p:D
[DOUBLEPOST=1511971278][/DOUBLEPOST]
Θενκς
Οχι, εκει ειναι η εξωτερική κυρια εισοδος του σπιτιού στον κάτω όροφο, και ενα παράθυρο. Αρα θα πρεπει να γκρεμίσω τοιχους για νέα πορτα, να χτίζω παραθυρα, άστα, καλυτερα να αγοράσω άλλο σπιτι.
σιγά την δουλειά...ένα ΣΚ υπόθεση είναι:whistling::D

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.740
Το προφυλακτικό του King Kong :roflmao::roflmao::roflmao:
Πλάκα πλάκα καλή λύση για να ξεμπερδέψουν από τα πολλαααααα λεφτά του φινιρίσματος.
1.000€ το τμχ έχει το παθητικό ή το μπασοενισχυόμενο;
Και τα Mirage ΟΜ 6, ΟΜ 8, ΟΜ 10, ΟΜ 12, ΟΜ 14, ΟΜ C2 & ΟΜ C3 έτσι ήταν, με το πανί.
Εγώ έχω τα ΟΜ 10, ΟΜ 12 & ΟΜ C2

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Απογοήτευση .........μετά από τόσες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις για ενεργά ηχεία Neumann, Κιι, ATC κτλ, αγόρασες ηχεία με παθητικά cross, που δεν έχουν ούτε μια μέτρηση στο Pdf τους ? :(

Αστειεύομαι βεβαίως, γνωρίζω ότι πολλές φορές αυτό που θέλουμε δεν συμπίπτει με αυτό που μπορούμε, ή με αυτό που μας βολεύει.

Καλές ακροάσεις εύχομαι, να τα ευχαριστηθείτε οικογενειακός. :drinks:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Εγώ όταν ανέβω πάνω θα μαζέψω ομάδα και θα έρθουμε να σου σπάσουμε το ιατρείο.... >:(:smg:

:p:D

Καλοάκουστα dr Μήτσο :drinks:
:rolleyes:
για τέτοια πράγματα μιλάω βρε Dr
και εσύ μου αγχώνεσαι για πέντε παλιότουβλα και μερικές πόρτες:party:
άμα υπάρχει θέληση για γκρέμισμα τι να το κάνεις το rt60:p:D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.890
Απογοήτευση .........μετά από τόσες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις για ενεργά ηχεία Neumann, Κιι, ATC κτλ, αγόρασες ηχεία με παθητικά cross, που δεν έχουν ούτε μια μέτρηση στο Pdf τους ? :(

Αστειεύομαι βεβαίως, γνωρίζω ότι πολλές φορές αυτό που θέλουμε δεν συμπίπτει με αυτό που μπορούμε, ή με αυτό που μας βολεύει.

Καλές ακροάσεις εύχομαι, να τα ευχαριστηθείτε οικογενειακός. :drinks:
Ευχαριστώ για τις ευχές.

Παρακάτω:
Περί ενεργών:

Πολυ θα ήθελα να ειχα το διαθέσιμο μπατζετ για πεντε Kii , ή για ATC 45. Και δυστυχώς οι άλλες ενεργές επιλογές (πλην Adam) είχαν η κάθε μια απο ενα μειονέκτημα που ηταν αποφασιστικό. Σημαντικό επίσης στην τελική απόφαση ηταν το πολυ λεπτό προφίλ των GoldenEar (13,3 cm) που μου επιτρέπει στον περίεργο χώρο μου να ανοίξω 100 in οθόνη. Δεν υπάρχουν πολλα ηχεία τοσο ισχυρά και τοσο λεπτά ταυτοχρόνως.

Η επιλογή μεταξύ GoldenEar και Adam παίχτηκε επίσης στο οικονομικό, στην ύπαρξη ηχείων οροφής απο την ίδια εταιρία για το μέλλον, και στο WAF. Απο την αλλη είμαι απολύτως σίγουρος πως θα μπορούσα να είμαι απολύτως ικανοποιημένος και με τα Adam.

Το οτι ήδη εχω ncore NC400 επαρκους ισχύος, και το οτι τα GoldenEar ειναι ημι-ενεργά, με 1200Watt το καθε κυριως ηχείο στα μπάσα, βοήθησε επίσης προς τα εκεί. Είμαι σίγουρος λοιπον πως τα ηχεία θα οδηγηθούν επαρκώς.

Θα ηταν βέβαια ακόμα καλυτερα αν το κροσοβερ είχε σχεδιαστεί να βρισκεται πριν τους ενισχυτές και όχι μετα. Θα επαιζε ακόμα καλύτερα. Αλλα δυστυχώς οι εταιρίες αν θέλουν να πουλήσουν θα πρέπει να υπακούσουν στα δεδομένα της αγοράς και στις (λάθος) επιθυμίες των καταναλωτών. Αν λοιπον η εταιρία έβγαζε το ίδιο ηχείο σε ενεργό, να είσαι σίγουρος πως θα το προτιμούσα.

Συνολικά συνεχίζω να πιστεύω πως τις περισσότερες φορές η επιλογή ενεργού ηχείου προσφέρει το καλύτερο value for money, αλλα σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, οταν θα υπεισέρχονται πολλαπλοί παράγοντες. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε πως η ύπαρξη πλέον άφθονης ποιοτικής ισχύος σε προσιτές τιμές (βλ. ncore) εχει σαφώς αμβλύνει τις παλιές χαώδεις διαφορές στο value for money.

Όσο για τις μετρησεις, διάβασα πάρα πολλές μετρησεις απο πολλές πηγές. Και ας μην εχει δημοσιευσει δικές της η εταιρία. Ας μην ξεχνάμε ομως πως η GoldenEar ειναι απο τις λιγες εταιρίες που εχουν ιδιόκτητο ανηχοϊκό θάλαμο. Τυχαίο;

Ασχέτως λοιπον αν αστειεύεσαι ή όχι, ολα αυτα έπρεπε να διευκρινιστούν.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.890
Μεγειά ,θα παίξεις Auro 3d; ο emotiva?
Στάθη δεν διάβασες νομίζω τα προηγούμενα ποστ. Αυτά είναι του ξαδέρφου.

Τα δικά μου έρχονται από βδομάδα. Και όχι, δεν θα παίξω immersive φέτος. Θα περιμένω λίγο να δω που θα πάει . Θα ήθελα auro3d αλλά είμαι απαισιόδοξος για την μακροβιότητά του.

A

AKARL

Guest
Σα δε ντρέπεστε όλοι σας να καζουρεύετε τον Δρ. Ντίμι. >:(>:(>:(

Να το πούμε μια και καλή να τελειώνουμε: ο άνθρωπος πήρε ημιενεργά ηχεία! ;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon