Ήμουν σίγουρος, με το που είδα το σχεδιάγραμμα..90 μοίρες αριστερόστροφα όλα παίζει; Να πάνε τα ηχεία στον δεξί τοίχο οπως βλέπουμε το σκίτσο.
Άργησες κιόλας..
Ήμουν σίγουρος, με το που είδα το σχεδιάγραμμα..90 μοίρες αριστερόστροφα όλα παίζει; Να πάνε τα ηχεία στον δεξί τοίχο οπως βλέπουμε το σκίτσο.
Όχι μωρέ, μην γίνεσαι κακούλης!
Εντάξει.Όχι μωρέ, μην γίνεσαι κακούλης!
Στο βάθος κήπος είναι η κουζίνα Οπότε πάνελ Δεν παίζουν με τίποτα. Όσο για τη δεξιά πλευρά Προσεχώς κουρτίνες. Όσο για τη σκηνή Μία χαρά είναι και πλάτος έχει και βάθος έχει και δεν γέρνει καθόλου. Το πρόβλημα είναι με το μπάσο και το εστιάζω κυρίως στις μικρές μονάδες των ηχείων. Είναι πλαδαρό δεν έχει βάθος καθόλου περιγραφή..... Και αυτός είναι ο λόγος που κοίταζα για 8 ιντσών.Βασικά να νεκρωσεις με πανέλα την αριστερή πλευρα παιζει; Αν το βάθος κήπος δεξια έχει κάποια υποτυπώδη απορρόφηση τύπου μεγάλες κουρτίνες κάδρα κλπ ίσως σε βολεψει τρόπον τινα. Και είναι πιο εύκολα εφαρμόσιμο σε σχέση με το πάνελ στη μέση του χώρου. Αλλα έτσι όπως είσαι η σκηνή θα αρπάζει αριστερά απο τις ανακλάσεις.
Εχω τέτοιο της sony... Για ταινίες πάρα πολύ καλό στη μουσική όμως απογοήτευση....
Πλαδαρό δεν είναι λόγω μικρής μονάδας γούφερ, μα λόγω χώρου.Το πρόβλημα είναι με το μπάσο και το εστιάζω κυρίως στις μικρές μονάδες των ηχείων. Είναι πλαδαρό δεν έχει βάθος καθόλου περιγραφή..... Και αυτός είναι ο λόγος που κοίταζα για 8 ιντσών.
Αδερφέ, ο χώρος σου μου θυμίζει αρκετά τον δικό μου, με εξαίρεση το κομμάτι πίσω από τον καναπέ, που εσύ έχεις τοίχο, ενώ εγώ κενό, αφού συνεχίζει η τραπεζαρία.View attachment 94213 View attachment 94214 View attachment 94215
Ορίστε και μερικες φωτό, ελπίζω να βοηθήσουν όσους προτείνουν αλλαγές...
Εννοείται πως ευχαριστώ όλους για το χρόνο τους!
Ισοσκελούς ήθελα να γράψω..., να έχω μια διάταξη ισοπλευρου τριγώνου (2,80 ηχεια μεταξύ τους, 3,20 από θέση ακρόασης.
Α, εσυ εισαι ωραια στημενος, κουφ@λιτσα!Αδερφέ, ο χώρος σου μου θυμίζει αρκετά τον δικό μου, με εξαίρεση το κομμάτι πίσω από τον καναπέ, που εσύ έχεις τοίχο, ενώ εγώ κενό, αφού συνεχίζει η τραπεζαρία.
Μια μεγάλη σύνθεση / επιπλο τηλεόρασης στον τοίχο, με ανάγκαζε για αισθητικούς και χωροταξικους λόγους, να έχω μια διάταξη ισοπλευρου τριγώνου (2,80 ηχεια μεταξύ τους, 3,20 από θέση ακρόασης.
Όταν αποφάσισα να γράψω στα...παλιά μου τα υποδήματα την χωροταξία, και έφερα τα ηχεία μπροστά από το έπιπλο ,να σχηματίζουν ισοπλευρο τρίγωνο 2.30μ και κάθησα να ακούσω, βαραγα το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν το είχα κάνει τόσο καιρό... View attachment 94226
Δηλαδή, πάλι καλά που ήταν το πρώτο βήμα που του είπα να κάνει (και χωρίς να το ακούσω)..Όταν αποφάσισα να γράψω στα...παλιά μου τα υποδήματα την χωροταξία, και έφερα τα ηχεία μπροστά από το έπιπλο ,να σχηματίζουν ισοπλευρο τρίγωνο 2.30μ και κάθησα να ακούσω, βαραγα το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν το είχα κάνει τόσο καιρό...
Καλα ρε, εκατσες και περασες δευτερο σωμα καλοριφερ στον αλλο τοιχο, για να εχεις συμμετρια?Αδερφέ, ο χώρος σου μου θυμίζει αρκετά τον δικό μου, με εξαίρεση το κομμάτι πίσω από τον καναπέ, που εσύ έχεις τοίχο, ενώ εγώ κενό, αφού συνεχίζει η τραπεζαρία.
Μια μεγάλη σύνθεση / επιπλο τηλεόρασης στον τοίχο, με ανάγκαζε για αισθητικούς και χωροταξικους λόγους, να έχω μια διάταξη ισοπλευρου τριγώνου (2,80 ηχεια μεταξύ τους, 3,20 από θέση ακρόασης.
Όταν αποφάσισα να γράψω στα...παλιά μου τα υποδήματα την χωροταξία, και έφερα τα ηχεία μπροστά από το έπιπλο ,να σχηματίζουν ισοπλευρο τρίγωνο 2.30μ και κάθησα να ακούσω, βαραγα το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν το είχα κάνει τόσο καιρό... View attachment 94226
Έτσι ...ασχοληθείτε με τα καλοριφέρ, για να μην σχολιάσετε το πικάπ!Καλα ρε, εκατσες και περασες δευτερο σωμα καλοριφερ στον αλλο τοιχο, για να εχεις συμμετρια?
Ουτε οι φανατικοι στους ντεντικέιτεντ δεν τα κανουν αυτα
Φερτα τωρα λιγο πιο μπροστα για να μπουν οι δυο μεγαλες γωνιακες μπασοπαγιδες
Μη με φυτιλιαζεις τώρα, πάνω που βρήκα μια καλή θέση για τα ηχεία...Η αποσταση των ηχειων απο τον πισω και απο τον πλαϊνο τοιχο ειναι σχεδον ιδιες ή ειναι οφθαλμαπατη? Για παρε μεζουρα.
Ε, πολυς κοσμος εχει διακοσμητικο πικαπ.για να μην σχολιάσετε το πικάπ!
Παναθεμα σε μάτι που έχεις!Η αποσταση των ηχειων απο τον πισω και απο τον πλαϊνο τοιχο ειναι σχεδον ιδιες ή ειναι οφθαλμαπατη? Για παρε μεζουρα.
Ε, συνηθως...Παναθεμα σε μάτι που έχεις!
80 από πλαϊνό, 84 από πίσω...
Houston we' ve got a problem....σωστά;
Κι εσυ εχεις απεριποίητο χώρο ακουστικά.... Μουάχαχαχα! Για πες, είσαι ευτυχισμένος; Ακούς τη μουσική σου και γουστάρεις ή σιχτιρίζεις και σου φταίνε ηχεία και ενισχυτές, κοιμάσαι τα βράδια ή ονειρεύεσαι μπασοπαγίδες και πάνελ;...Αδερφέ, ο χώρος σου μου θυμίζει αρκετά τον δικό μου, με εξαίρεση το κομμάτι πίσω από τον καναπέ, που εσύ έχεις τοίχο, ενώ εγώ κενό, αφού συνεχίζει η τραπεζαρία.
Τα λεφτά.... Αααχ τα λεφτά!Δηλαδή, πάλι καλά που ήταν το πρώτο βήμα που του είπα να κάνει (και χωρίς να το ακούσω)..
Τα βασικά λέμε.
Από κει και πέρα, η επιλογή των κατάλληλων ηχείων για κάθε χώρο, γίνεται με γνώμονα τη λογική, τη γνώση και τα λεφτά.
Για κάθε χώρο υπάρχουν λύσεις. Με συμβιβασμούς βεβαίως (κυρίως στα λεφτά)
Αυτό δεν γίνεται γιατί η γειτόνισσά μας κάνει σεξ κάθε μέρα με ανοιχτό παράθυρο και με αποσυντονίζει από το μουσικόΩραιος χωρος φιλε μου,
εγω θα τα 'βαζα ολα πλατη στη μπαλκονοπορτα-παραθυρο, να βλεπω εξω ν' ανοιγει το ματι.
Θα 'ταν και συμμετρικα στο χωρο, με τσι κουρτινες απο πισω (λιγο αραχνοϋφαντες στη μεση για τη παντοφλα και χοντρουλικες στις ακρες για το χαϊφαϊ).Θα μπορουσες τοτε να πλησιασεις και το καναπε για πιο κοντινη θεση ακροασης.
Ποια ηχεια ειν' αυτα ? γουφερ εχουνε ? θες κατι ποιο μεγαλο μου φαινεται ...
Ερώτηση:Τα ηχεία είναι τα audio physic spark, γούφερ δεν παίζει... Ότι βλέπεις μπροστά, τουίτερ και ένα 5ιντσο αν θυμάμαι καλά...